11 Mayıs 2015, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bayan Yalvaç özel becerileri sayesinde buralara gelmiş biri. Bütün ihtisası hastane eczane ödemeleri olan kişi personelde engin tecrübelere sahip olmuş,yeri doldurulamaz bir elemandır. Kızılay,Rüzgarlı vs.yerler yokluğunu hissetmekte Uşakta üstün başarılara imza attığına icraatlarına bakarak inanmaktadır.
  • Kimi neyi savunuyorsunuz arkadaşlar yahu. Bu meydan müdürü olacak vatandaş kendisi temizlik yapacaksa yapsın, kimsenin diyecek bir şeyi olmaz, ama sen devletin memurunu nasıl oluyor da işini gücünü bıraktırıp mıntıka temizlilğine gönderiyorsun. Birileri de kalkmış savunmaya kalkıyor. Ama hatanın neresinden dönülse kardır. O mıntıka temizliği yaptırdığı saatler için memurlara ödenen maaş tutarını bu temizlik düşkününün maaşından keseceksin. Bakalım bir daha böyle işler yapıyormu. Yazık senin gibilere sorumluluk verene.
  • Memursenin avukatı raşit BEYYY Antalya da üyeleri tek tek kaldırarak ne kadar alıyorsun çarp 36 ayla al paranı deme dimi...ayıp yav...
  • DHMİ Personeli ne paragöz adamlarmış.Gözünüz doysun.Türkiyede en yüksek maaş alan kurumunda çalışıyorsunuz.Özelleşsinde ondan sonra aldığınız paraları çoook arayacaksınız.Nankörlük desem değil ama parayı çok düşündüğünüz kesin.Beğenmiyorsanız çalışmayın.Sizi zorla çalıştıran mı var.
  • yahu ne kılmış bu. işimiz gücümüz kalmadı kılla tüyle uğraşıyoruz. bence kıl lobisinin işi bu!!!???
  • Bende onu biyiklarina asilip tek mi cift mi yapasim gelio :-)
  • BİZ ÇALIŞIRKEN BU UNVAN FUNDA HANIMINDI. " PATRONİÇE " ŞİMDİ EL DEĞİŞTİRMİŞ.
  • Bende Uşak Havaalanından 8 defa uçtum hepside Full idi....Istanbul'dan Atatürkten gelirken yine ona keza hep doluydu....yazık oldu
  • Sayın aırport yetkilileri bu haberi takip ediyorum.İlk günden beri şunlar dikkatimi çekti yorumları yapan belliki ilimize bağlı havaalanı personeli hatta şunu bile söyliyebilirim karşılıklı bir sürtüşme olduğu bile açık ve net.Öncelikle yaptığım araştırma sonucu bu olay meydana geleli 2 yıl olmuş.Konu ile ilgili gerekli tahkikat açılmış ve ilgililere gereken yapılmış.Şimdi 1-Bu olay neden 2 yıl sonra yeni olmuş gibi birileri yada biri tarafından ilgili kurumun yetkililerine değilde size servis edildi. 2-Bunu yapan kişinin oranın personeli olduğu kesin.Devlet memuruysa yaptığının suç olduğunuda ve cezalandırılacağınıda muhakkak biliyor.Bunu bildiği halde neden yaptı 3-Koltuğa uğur yalvaç isimli şahsı oturtmuşlar durmadan vuruyorlar madem bu kadar sıkıntıları var bu kurumun müfettişi ve yekkili soruşturma birimi yokmuydu? 4-Adı geçen bağrından kıl çekilen ismi mesut diye bahsedilen şahıs bundan rahatsızsa neden buraya bir yorum yazmadı?
  • uygun saatlere konulan tarifeli seferlerde doluluk oranı % 80 lerde olan havalimanı tıkır tıkır işlerken sefer saatlerinin gece 02:45 a alınmasından sonra doluluk oranı kasten düşürülmüş ve uşak havalimanında tarifeli seferler sona ermiştir. haliyle havalimanında 50 civarında memur çalışmayan havalimanından çalışmadan maaş alıyorlar. bari çöp temizleyerek maaşlarını biraz olsun hak etsinler.

DHMİ'NİN DİKTATÖR KADINI VE HAVACILIK TAZMİNATI...

Biliyorum "Havacılık Tazminatı" yazdığım anda burada çok sayıda yorum olacak ve bu yorumlardan bir çoğu da çekişme, kavga, hakaret içerikli olacak. Buna mahal vermek istemyorum. Lakin çok sayıda istek olunca değinmek zorunda kaldım. Ama asıl mesele Uşak Havalimanı Müdiresi Uğur Yalvaç.

İddia o ki; Uğur Yalvaç,  Memur-Sen tarafından köpürtülerek dönemin genel müdürü Orhan Birdal tarafından Uşak Havalimanı'na müdür yapıldı.

İşte karşı çıktığımız hep bu idi. Yani birilerinin eteğine tutunarak makamları merdiven çıkmaksızın paraşütle atlayarak elde edenler, despotizmin en alasını yapacak egoya sahip olurlar. Çünkü onlar sahanın veya sahranın tozunu yutmamıştır, kimin nasıl çalıştığını bilmesi imkansızdır.

Canı sıkılıyor kadıncığazın. Kendisi de boş boş oturuyor nasıl olsa. Bir nevi bankamatik memurluğu gibi. Bankamatik başmemuru olunca diğer bankamatik memurlarına işkence yapmaya karar vermiş.

Ama suç onda değil. Suç O'nu oraya atayanda. Çalışmayan havalimanında müdür olur mu? Bir tane memuru sorumlu kıl yeterli.

Kaç memur var bilmiyorum ama uçuş olmayan bir havalimanında personel istihdam edilmesini doğru bulmuyorum. Yeri gelmişken söyleyeyim. Gökçeada Havalimanı da öyle.

Devletin sırtına yük olan bu tür havalimanları gözden geçirilmeli ve buralardaki personel derhal ihtiyaç hissedilen havalimanlarında yönlendirilmeli.

Evet; Uğur Yalvaç ile ilgili söyleyeceklerim bitmedi. Hanımefendi personele çöp toplatıyor, izmarit toplatıyor. Sigara içen kişilerin yere sigara izmariti atmaları ne kadar yanlış ise işgüzar müdirenin de memura izmarit toplatması ondan daha beter yanlıştır.

Hadi bunlara da göz yumalım. Peki, güvenlik görevlisinin göğsünden kıl çekmek neyin nesidir? Hangi egonu tatmin ediyorsun? Nasıl bir ruh haline sahipsin? Güvenlik görevlisinin göğsünden kıl çekerek "tek mi çift mi" oynamak ne tür zevk alanına veya işkence tarzına uyuyor?

Görüntülerle sabit bu durumu nasıl izah edeceksin Uğur Yalvaç? Okuduğun okula, gördüğün eğitime yazık! DHMİ'nin kurumsallığına düşürdüğün gölgeden utan. Pardon sizde utancak yüz olsa idi personelin göğsünden kıl çekmezsiniz.

Merak ediyorum DHMİ genel müdürü bu konuda ne yapacak? Sessizlik hayra alamet değil. Gerçi şu sıralar başını kaşıyacak zamanı olduğunu düşünemiyorum. Bir yandan Ordu-Giresun diğer yandan Yüksekova açılışları var. Siyasilere hesap vermekten kendi işine eğilecek vakti yoktur.

Devletin işlerliği böyle. Birileri siyasi kazanç uğruna bürokratları at gibi koşturur. Zahmeti bürokratlar çeker, kaymağı siyasiler yer.

Uğur Yalvaç olayının takipçisi olacağımızı belirterek havacılık tazminatına değinmek istiyorum.

Ben bu havacılık tazminatı ile ilgili 2006 yılından beri çokça yazı yazdım. Bu tazminatın verilmesi için çok çaba sarfettim. Zamanın yöneticileri iyi hatırlar. Mahmut Tekin, Orhan Birdal ve Hüseyin Gün çok iyi hatırlar.

Bitmek bilmeyen bu havacılık tazminatı oranları kavgasına çomak sokmak istemiyorum. Serdar Hüseyin Yıldırım'ın bir süre sonra bu taleplere vakit ayıracağını düşünüyorum. Havacılık tazminatının havacılık kontrolörlerinin ve seyrüsefer konusu ile doğrudan ilişkin olan personel sayesinde Eurocontrol tarafından verildiğini hepimiz biliyoruz.

Diyeceksiniz ki bu bir zincir. Güvenlikten, itfaiye (ARFF) memurlarına, kapıcıdan odacıya, kontrolörden elektronikçiye kadar bu tazminattan faydalanıyor. Ama ölçüsü konusunda hiç yorum yapmayacağım.

Yeni genel müdür konuya nasıl yaklaşır bunu zamanla hep beraber görürüz. Şimdilik çok erken. "Zaman ilaçtır" deyip daha fazlasını hakettiğini düşünenler mücadeleye devam etmeli.

Hepsi bu.

Saygılarımla...

DHMİ'NİN DİKTATÖR KADINI VE HAVACILIK TAZMİNATI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

uğur rüzgarlı ~ 8 yıl önce
Bayan Yalvaç özel becerileri sayesinde buralara gelmiş biri. Bütün ihtisası hastane eczane ödemeleri olan kişi personelde engin tecrübelere sahip olmuş,yeri doldurulamaz bir elemandır. Kızılay,Rüzgarlı vs.yerler yokluğunu hissetmekte Uşakta üstün başarılara imza attığına icraatlarına bakarak inanmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savunma ~ 9 yıl önce
Kimi neyi savunuyorsunuz arkadaşlar yahu. Bu meydan müdürü olacak vatandaş kendisi temizlik yapacaksa yapsın, kimsenin diyecek bir şeyi olmaz, ama sen devletin memurunu nasıl oluyor da işini gücünü bıraktırıp mıntıka temizlilğine gönderiyorsun. Birileri de kalkmış savunmaya kalkıyor. Ama hatanın neresinden dönülse kardır. O mıntıka temizliği yaptırdığı saatler için memurlara ödenen maaş tutarını bu temizlik düşkününün maaşından keseceksin. Bakalım bir daha böyle işler yapıyormu. Yazık senin gibilere sorumluluk verene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konya42 ~ 9 yıl önce
Memursenin avukatı raşit BEYYY Antalya da üyeleri tek tek kaldırarak ne kadar alıyorsun çarp 36 ayla al paranı deme dimi...ayıp yav...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSMET ~ 9 yıl önce
DHMİ Personeli ne paragöz adamlarmış.Gözünüz doysun.Türkiyede en yüksek maaş alan kurumunda çalışıyorsunuz.Özelleşsinde ondan sonra aldığınız paraları çoook arayacaksınız.Nankörlük desem değil ama parayı çok düşündüğünüz kesin.Beğenmiyorsanız çalışmayın.Sizi zorla çalıştıran mı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 9 yıl önce
yahu ne kılmış bu. işimiz gücümüz kalmadı kılla tüyle uğraşıyoruz. bence kıl lobisinin işi bu!!!???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bende onu biyiklarina asilip tek mi cift mi yapasim gelio :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UNVAN ~ 9 yıl önce
BİZ ÇALIŞIRKEN BU UNVAN FUNDA HANIMINDI. " PATRONİÇE " ŞİMDİ EL DEĞİŞTİRMİŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bende Uşak Havaalanından 8 defa uçtum hepside Full idi....Istanbul'dan Atatürkten gelirken yine ona keza hep doluydu....yazık oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siyaset ~ 9 yıl önce
işe siyaset girince sonuç böyle oluyor işte
UŞAK ~ 9 yıl önce
Sayın aırport yetkilileri bu haberi takip ediyorum.İlk günden beri şunlar dikkatimi çekti yorumları yapan belliki ilimize bağlı havaalanı personeli hatta şunu bile söyliyebilirim karşılıklı bir sürtüşme olduğu bile açık ve net.Öncelikle yaptığım araştırma sonucu bu olay meydana geleli 2 yıl olmuş.Konu ile ilgili gerekli tahkikat açılmış ve ilgililere gereken yapılmış.Şimdi 1-Bu olay neden 2 yıl sonra yeni olmuş gibi birileri yada biri tarafından ilgili kurumun yetkililerine değilde size servis edildi. 2-Bunu yapan kişinin oranın personeli olduğu kesin.Devlet memuruysa yaptığının suç olduğunuda ve cezalandırılacağınıda muhakkak biliyor.Bunu bildiği halde neden yaptı 3-Koltuğa uğur yalvaç isimli şahsı oturtmuşlar durmadan vuruyorlar madem bu kadar sıkıntıları var bu kurumun müfettişi ve yekkili soruşturma birimi yokmuydu? 4-Adı geçen bağrından kıl çekilen ismi mesut diye bahsedilen şahıs bundan rahatsızsa neden buraya bir yorum yazmadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1aşigo ~ 9 yıl önce
uygun saatlere konulan tarifeli seferlerde doluluk oranı % 80 lerde olan havalimanı tıkır tıkır işlerken sefer saatlerinin gece 02:45 a alınmasından sonra doluluk oranı kasten düşürülmüş ve uşak havalimanında tarifeli seferler sona ermiştir. haliyle havalimanında 50 civarında memur çalışmayan havalimanından çalışmadan maaş alıyorlar. bari çöp temizleyerek maaşlarını biraz olsun hak etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000