31 Mart 2014, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • ozel guvenlik icinde bi ysa ciksa ne olur yani kiyamet mi kopar butun siyasiler hep kendi cevrelerini zengin ettiler bizim gibi fakirleride daha fakir ettiler nasil vicdaniniz rahat anlamiyorum taseron olarak bizi kullaniyorsunuz yeter artik ya on yildir bi yasa cikaracaksiniz cikaramiyorsunuz bu nasil bir vicdan bu nasil bir adalet ki bizi asgari ucretle gecinmemize goz yumuyorsunuz milyarlari savurup duruyorsunuz bizlere gelincede turkiye batar diyorsunuz bu kadar milyarlari savurdunuz batmadi da bize vereceginiz uc kuruslami batacak bakan celik sende nasil bir vicdan var anlamis degilim ama sizleri Allaha havale ediyorum yeter artik yaaaa
  • ALİabi....DHMi de hala hülleye devam ama guvenlik görevlilerine bir çözüm hala bulunamıyor ne hikmetse Ali bey unvan sınavı yükselme sınavı bekliyoruz yıllardır bizim adamımız yok adamı olan hülle ile Müdür oluyor.işe yaramaz bir üç kağıtçıyıda Elazığa yolladılar bu hafta müdür olarak AHLye işletme Müdürü yapacaklar oda bizim gibi işe güvenlikçi olarak başlayan birisi birilerine yalakalık yaparak merdivenleri çok çabuk çıktı...ne yazıkki adamı varmış onun adamlarınında ALLAH cezasını verecek ...ali abi ne kadar yazdınız ALLAH sizden razı olsun artık yeter Ö.polat denen Elazığa giden yalancı düzenbaz bir adam başımıza idareci gelecek artık yeter Genel Müdür lük sürekli puan kaybediyor bizi de görün haklarımız haram olsun ...
  • Arkadaşın biri de ortak gruptan bahsediyor.İyi de kardeşim senin eline ortak grup değil de,daha önce enrout dan mı ödendi,yani elindeki hakkın mı alındı?biz burada ne konuşuyoruz,sen neyi konuşuyorsun.Bir işine git yahu.Teknik olarak bir soru çıktğında hemen hizmet alımı yapmaktan başka ne yapıyorsunuz!La havle ve la kuvvete illa billahil-azim!!
  • SON 10 YIL İÇERİSİNDE DİGER DEVLET KURUMLARI GİBİ DHMİ DE TAMAMEN BİR KEYFİYETE TESLİMDİR.TAYİNLER ATAMALAR İHALELER..KİTABINA UYDURMALAR DAYI EMMİ HEMSEHRİ KAYIRMALAR.YAHUDİ BANKACILIGI GİBİ ERZİNCAN HAVACILIGI KİTAPLARIMIZA GİRDİ.VAKİT TAMAM OLMADAN CİCEK ACMAZ.....BUGUNUN KAZANANLARI, ATLILAR SİZİN İÇİN GELİYOR. KAYBEDECEKSİNİZ. KORKMA... TİTRE...
  • Havaliman müdürleri olarak , çalışan personelimizden düşük maaş alıyoruz, onca üstlendiğimiz riske rağmen....;Orhan seyrüsefercilikten gelme olduğu için ve kendisinde ırkçı biri olduğundan aynı hastalık sebebi ile en dolgun maaşı seyrüsefercilikten verdirecek binlerce dhmi çalışanını mağdur etmiştir.. Kendi maaşıda bellidir... Zaten kendi maaşına ihtiyacı yoktur... Kendisine gelenler 72 sülalesine yeter... Başbakanımız bu milliyetçi, vatansever..! Bayrakçı milli hır...ı niye orda tutuyor...aman ha milletvekili, müsteşar yapmasın bu adamı.. Yoksa vay bu kurumun, devletin haline... Unutmayalım.. Ergenekon terör örgütü Erzincan'da kurulmuştu..?
  • Ya bırakın Orhan ay alakalım yapıp onu kutsallaştırmayı..adamın dhmi ye ne hizmeti var ..sayın başbakanımızın Türkiye'yi değiştiren mimarlığından çalıp kendini milletvekili yapmaya çalışıyor... Aklı sığ olanlarda yazıyor dhmi yigeliştirmiş. Ben o zaman sorarım bunca yıldır dhmi de , ak partiden önce onca yetkisi vardı niye bir çivi çakmadı bu dhmi ye..? Ne çaktığı belli...Orhan dhmi ye hizmet etmedi,erzincanlılara ve dolayısı ile cebine şahsi geleceğine hizmet etti.sayın baş bakanımızdan ricam bu adamı hemen görevden alın. Bu adam sizin hizmetlerinizden çalıyor, hukuksuz ve adaletsiz bir yönetici...Orhan'ı MHP yönetici yaptı, ak parti gelince bukalemun gibi renk değiştirip, ak partili oldu... Cemaat sohbetleri ile bu yönünü pekiştirdi... Aman hasayın başbakanım sizi çok seviyorum ... Ama bu erzincanlılara her kademeden temizleyin... Ergenekon'un anavatanı Erzincan... Her metanet var bunlarda ...
  • Bu yazılanların gerçekten yaşananların yanında bence çok az kalır her türlü adam kayırmaca var. Sıkıyorsa hakkını savun başına gelmeyen kalmaz.
  • Sn Ali bey diyeceğim ama bunu sadece insan olduğun için onun dışında sen nasıl bir insansın kim kime ne yapmış ı bırakıp biraz gerçekleri yazssan da hele birde gelişen 21 .ci yy a yakışmayan tek taraflı yazıların ile nereye gideceksiniz merak ile bekliyorum. Sana duam sadece Allah tan yapılan bu büyük değişimi ve gelişmeleri hazneden bir anlayış içine girmendir. Ha bir de şunu iyi bilin ki sadece diploma iş yapmıyor diplomam var diyor ve yatıyor. Yıllarca yatılan bir kurum çalışmaya başlayınca insanlar bu da nerden çıktı diyor kitapta çalışmak yok diyor ve zora gidiyor. Ali bey kendini aydınlık bir dünya için şuandada aydınlığa kavuşan Tr de doğrular görmen ve tek taraflı yazılara son vermen. Sağlığına dikkat et kolaylıklar dilerim.
  • yav ali bey asıl en büyük mağduriyet elektronik ünitesinde onu yazsana yıllardır ortak gruptan tazminat alan elektronik personeli var.kurumu yeniden yapılandırdılar elektoniğin terminal hizmeti kalmadı onun içindirki seyrüseferden sorumlu başmüdür yardımcıları,gm yardımcı bile 1.gruptan tazminat almaya başladı ama aynı ünvanda,aynı işi yapan personelden garibim eln.müdürlüğü personelinden kurban seçilen insanlar ortak grupta, sn genel müdürmüz orhan birdalın hiç mi vijdanını sızlatmıyor bu durum orhan bey inançlı bir insan ama neden bu durumu ısrarla devam ettiriyor anlaşılır gibi değil.maddi kayıp her 1700 tl civarı bu arada
  • Birde yardımcı hizmetleri kabul etmediği için geçen ay zorla emekli edilen arkadaşımız var.Onun durumu nedir bilgisi olan var mı?

DHMİ'DEN GELEN SESSİZ ÇIĞLIK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal'ın haksız uygulamalarını okurlarımızla paylaşmıştık. Söylediklerimizin yanında canı yanan o kadar çok kişi varmış ki, çokça mektup almaya başladık. İşte o mektuplardan birisi.

Aynen yayınlıyorum;

"Sayın Ali KIDIK;
Öncelikle biz DHMİ çalışanlarının hakkını ve hukukunu korumak adına sesimiz olduğunuz için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.Size bir hukuk tanımazlığın daha sesi olmanız için ALLAH rızası için rica ediyoruz.Bu mail size mağdur edilmiş 48 kişi adına gönderilmektedir.

Konu şöyle;
Ben şahsım olarak bu kurumda 15 yıldır çalışmaktayım.13 yıl boyunca Kor.ve Güvenlik Görevlisi olarak görev yaptım ve son iki yılımı HİZMETLİ kadrosunda görev yapmaktayım.4 yıllık Lisans Mezunuyum(Kamu Yönetimi) ve şuanda Adalet bölümü okuyorum ve Hukuk Fakültesine geçiş yapmak için,daha doğrusu bize yapılan bu onur kırıcı davranıştan kaçmak için çabalamaktayım.Bizler Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmakta iken,görevimizi yapamayacağımız yönünde Sağlık Kurulu Raporu verildi.Kurumumuzda bu şekilde rapor alıp başka kadrolara geçenlerin sayısı 300 kişi kadar.Bu kişiler daha önce MEMUR kadrosuna verildi üstelik bir çoğu LİSE mezunuydu. Bizlerin yani son 48 kişinin bir çoğu LİSANS mezunu olmasına rağman HİZMETLİ kadrosuna zorla,tehdit edilerek verildi.Hem de bu olayı resmi evrak gönderek yaptı.HİZMETLİ kadrosunu kabul ediyorsanız dilekçe verin,eşdeğer kadroyu isterseniz sizi emekli ederiz diye resmi yazı ile tehdit edildik.Bu arada Koruma ve Güvenlik Görevlisinin eşdeğer kadrosu MEMUR,BİLGİSAYAR İŞLETMENİ ve VHKİ kadrosudur.Bizim bu şekilde HİZMETLİ kadrosuna verilmemizden dolayı maddi kaybımız 650 TL'dir.Psikolojik kaybımız ise tarifi mümkün değil.Yemin ediyorum ki ben evdeki eşime HİZMETLİ kadrosunda görev yaptığımı söyleyemedim.

Ama diğer taraftan Güvenlik görevlisini Daire Başkan Yardımcısı yapıp,Güvenlik Şube Müdürlüğüne çekebilmektedir.Bir gecede bunu yaptı,maaşı 1500 TL arttı ve görev tahsisli lojmanı Ataköyden kaptı.Bunun adı da adalet!!Bunlarda Allah korkusu nerde,hak,hukuk nerede!Cevdet YILMAZ da bizim gibi rapor alarak güvenlikten çıktı,şimdi DAİRE BAŞKANI!Adıyaman Havalimanında Güvenlik Görevlisi iken,şimdi Dalaman Havalimanı Başmüdür Yardımcısı!Allah aşkına bize yapılan bu haksızlığa dur denilebilmesi için köşenizde bu konuyu lütfen değinin Ali Bey.Bizler feryadımızı kimseye duyuramadık,siz bizim mağduriyetimizi duyurmamıza yardımcı olun.

Üstelik Sayın  Genel Müdür,bu yetmiyormuş gibi bizleri seminer ve kurslara katılmayı yasakladı.Sanki cüzzamlı,vebalı gibi hissediyoruz kendimizi.lütfen kendinizi bizim yerimize koyunuz.Merakla bu arkadaşlar ve ben sizlerden bu konuda yardım bekliyoruz.Köşenizi heran takipteyiz.

Saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz."


Değerli okurlarım bu mektup bana gelen onlarca mektuptan sadece biri. Değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum. Aslında o kadar çok dramatik hikayeler var ki; yanlış anlaşılır diye dillendirmek istemiyorum.

DHMİ'DEN GELEN SESSİZ ÇIĞLIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

guvenlikci ~ 9 yıl önce
ozel guvenlik icinde bi ysa ciksa ne olur yani kiyamet mi kopar butun siyasiler hep kendi cevrelerini zengin ettiler bizim gibi fakirleride daha fakir ettiler nasil vicdaniniz rahat anlamiyorum taseron olarak bizi kullaniyorsunuz yeter artik ya on yildir bi yasa cikaracaksiniz cikaramiyorsunuz bu nasil bir vicdan bu nasil bir adalet ki bizi asgari ucretle gecinmemize goz yumuyorsunuz milyarlari savurup duruyorsunuz bizlere gelincede turkiye batar diyorsunuz bu kadar milyarlari savurdunuz batmadi da bize vereceginiz uc kuruslami batacak bakan celik sende nasil bir vicdan var anlamis degilim ama sizleri Allaha havale ediyorum yeter artik yaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADALET ~ 10 yıl önce
ALİabi....DHMi de hala hülleye devam ama guvenlik görevlilerine bir çözüm hala bulunamıyor ne hikmetse Ali bey unvan sınavı yükselme sınavı bekliyoruz yıllardır bizim adamımız yok adamı olan hülle ile Müdür oluyor.işe yaramaz bir üç kağıtçıyıda Elazığa yolladılar bu hafta müdür olarak AHLye işletme Müdürü yapacaklar oda bizim gibi işe güvenlikçi olarak başlayan birisi birilerine yalakalık yaparak merdivenleri çok çabuk çıktı...ne yazıkki adamı varmış onun adamlarınında ALLAH cezasını verecek ...ali abi ne kadar yazdınız ALLAH sizden razı olsun artık yeter Ö.polat denen Elazığa giden yalancı düzenbaz bir adam başımıza idareci gelecek artık yeter Genel Müdür lük sürekli puan kaybediyor bizi de görün haklarımız haram olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etronik konuşma ~ 10 yıl önce
Arkadaşın biri de ortak gruptan bahsediyor.İyi de kardeşim senin eline ortak grup değil de,daha önce enrout dan mı ödendi,yani elindeki hakkın mı alındı?biz burada ne konuşuyoruz,sen neyi konuşuyorsun.Bir işine git yahu.Teknik olarak bir soru çıktğında hemen hizmet alımı yapmaktan başka ne yapıyorsunuz!La havle ve la kuvvete illa billahil-azim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@FUATAVNİ ~ 10 yıl önce
SON 10 YIL İÇERİSİNDE DİGER DEVLET KURUMLARI GİBİ DHMİ DE TAMAMEN BİR KEYFİYETE TESLİMDİR.TAYİNLER ATAMALAR İHALELER..KİTABINA UYDURMALAR DAYI EMMİ HEMSEHRİ KAYIRMALAR.YAHUDİ BANKACILIGI GİBİ ERZİNCAN HAVACILIGI KİTAPLARIMIZA GİRDİ.VAKİT TAMAM OLMADAN CİCEK ACMAZ.....BUGUNUN KAZANANLARI, ATLILAR SİZİN İÇİN GELİYOR. KAYBEDECEKSİNİZ. KORKMA... TİTRE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havaliman müdürleri olarak , çalışan personelimizden düşük maaş alıyoruz, onca üstlendiğimiz riske rağmen....;Orhan seyrüsefercilikten gelme olduğu için ve kendisinde ırkçı biri olduğundan aynı hastalık sebebi ile en dolgun maaşı seyrüsefercilikten verdirecek binlerce dhmi çalışanını mağdur etmiştir.. Kendi maaşıda bellidir... Zaten kendi maaşına ihtiyacı yoktur... Kendisine gelenler 72 sülalesine yeter... Başbakanımız bu milliyetçi, vatansever..! Bayrakçı milli hır...ı niye orda tutuyor...aman ha milletvekili, müsteşar yapmasın bu adamı.. Yoksa vay bu kurumun, devletin haline... Unutmayalım.. Ergenekon terör örgütü Erzincan'da kurulmuştu..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya bırakın Orhan ay alakalım yapıp onu kutsallaştırmayı..adamın dhmi ye ne hizmeti var ..sayın başbakanımızın Türkiye'yi değiştiren mimarlığından çalıp kendini milletvekili yapmaya çalışıyor... Aklı sığ olanlarda yazıyor dhmi yigeliştirmiş. Ben o zaman sorarım bunca yıldır dhmi de , ak partiden önce onca yetkisi vardı niye bir çivi çakmadı bu dhmi ye..? Ne çaktığı belli...Orhan dhmi ye hizmet etmedi,erzincanlılara ve dolayısı ile cebine şahsi geleceğine hizmet etti.sayın baş bakanımızdan ricam bu adamı hemen görevden alın. Bu adam sizin hizmetlerinizden çalıyor, hukuksuz ve adaletsiz bir yönetici...Orhan'ı MHP yönetici yaptı, ak parti gelince bukalemun gibi renk değiştirip, ak partili oldu... Cemaat sohbetleri ile bu yönünü pekiştirdi... Aman hasayın başbakanım sizi çok seviyorum ... Ama bu erzincanlılara her kademeden temizleyin... Ergenekon'un anavatanı Erzincan... Her metanet var bunlarda ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diktatör bunlar ~ 10 yıl önce
Bu yazılanların gerçekten yaşananların yanında bence çok az kalır her türlü adam kayırmaca var. Sıkıyorsa hakkını savun başına gelmeyen kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıddık? ~ 10 yıl önce
Sn Ali bey diyeceğim ama bunu sadece insan olduğun için onun dışında sen nasıl bir insansın kim kime ne yapmış ı bırakıp biraz gerçekleri yazssan da hele birde gelişen 21 .ci yy a yakışmayan tek taraflı yazıların ile nereye gideceksiniz merak ile bekliyorum. Sana duam sadece Allah tan yapılan bu büyük değişimi ve gelişmeleri hazneden bir anlayış içine girmendir. Ha bir de şunu iyi bilin ki sadece diploma iş yapmıyor diplomam var diyor ve yatıyor. Yıllarca yatılan bir kurum çalışmaya başlayınca insanlar bu da nerden çıktı diyor kitapta çalışmak yok diyor ve zora gidiyor. Ali bey kendini aydınlık bir dünya için şuandada aydınlığa kavuşan Tr de doğrular görmen ve tek taraflı yazılara son vermen. Sağlığına dikkat et kolaylıklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patlı(can) ~ 10 yıl önce
o kadar yazılan söylenen şeylerden sonra hala 'kim kime napmış' diyorsun sen erzinCANlı mısın!!
elektronik ~ 10 yıl önce
yav ali bey asıl en büyük mağduriyet elektronik ünitesinde onu yazsana yıllardır ortak gruptan tazminat alan elektronik personeli var.kurumu yeniden yapılandırdılar elektoniğin terminal hizmeti kalmadı onun içindirki seyrüseferden sorumlu başmüdür yardımcıları,gm yardımcı bile 1.gruptan tazminat almaya başladı ama aynı ünvanda,aynı işi yapan personelden garibim eln.müdürlüğü personelinden kurban seçilen insanlar ortak grupta, sn genel müdürmüz orhan birdalın hiç mi vijdanını sızlatmıyor bu durum orhan bey inançlı bir insan ama neden bu durumu ısrarla devam ettiriyor anlaşılır gibi değil.maddi kayıp her 1700 tl civarı bu arada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz Rumuz ~ 10 yıl önce
Birde yardımcı hizmetleri kabul etmediği için geçen ay zorla emekli edilen arkadaşımız var.Onun durumu nedir bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diktatör bunlar ~ 10 yıl önce
Dava açmış yürütmeyi durdurma bekliyormuş.Belki kazanıp döner kuruma da kapak olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000