25 Şubat 2013, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Neden diğer havayolu firmalarından çıkartılmış pilotları topluyor:)2 defa işe girip çıkartılmış ve bu firmaya girmiş birisini tanıyorm.
  • Ali bey ben borajetin ilk uçuşunu hatırlıyorum ve sizde o uçuştaydınız. Çok acımasız eleştirilerde bulunmuştunuz, ne değiştide bunları yazdınız anlayamadım.
  • Kim ne derse desin, bunca şirketin içinde alnını akı ile göğsünü gere gere hiç denenmemiş projelere imza atıyor. Batısı, merkezi, doğusu ile buluşmayan şehirleri buluşturuyor. Bravo Borajet.
  • Borajet isterse doluluk oranını %100 e çıkarsın. IST baseli diğer özel havayolundan kovulan her personele avuç dolusu maaş vermeye devam ederse çok yaşamaz.
  • Bölgesel havacılık Türkiye de bir ilk ve bu ilki tüm cesaretiyle yapan Bora jet firması takdir ve teşekkür edilmeli istanbul dan van a herkes uçar ama Van dan kayseri ye Antep'e Trabzona herkes uçamaz tebrikler borajet
  • Kurumsal ve işini ciddiyetle yapıyor borajet. Herzaman takdir etmişimdir.
  • Herhafta Sabiha Gökçen - Denizli Çardak uçuşlarını kullanıyorum, hayatımı kolaylaştırdıkları için Borajet'e teşekkür ediyorum. Umarım doluluk oranları tatmin edici olur ve uçuşların devamlılığı sağlanır.
  • borajet tokat uçuşları nı ihmal ediyor....
  • BORAJET in Genel Muduru Kadir PEKER akilli ve ilkleri yapmis birisidir,bence bu cesaretinin karsiligini alir,Ayni zamanda Akin PEKER de cok beyefendi ve bilgilidir dolayisi ile Borajet dogru yolda gidwr bence,Tebrikler

BORAJET NEYİN PEŞİNDE?

Neresinden bakarsanız bakın, nasıl düşünürseniz düşünün, yetmedi aklınıza gelecek tüm iftiraları atın bu da yetmedi uçurmamak için, batırmak için her türlü ayak oyunlarını yapın ama onlar Türkiye için önemli adımlar atıyorlar.

Son 10 yılda kurulan ve ayakta kalan bir kaç şirketten biri Borajet.

Filolarındaki uçağa yabancı olan ülkemize bu uçakları sevdirerek başladılar işe. Bir çoğunun "olmaz" demesine rağmen inatla "olur" demeyi bildiler.

Son aylarda inatla bir şeyi daha yapmak üzere yola koyuldular.

Van merkezli uçuşlardan bahsediyorum.

Yine çok cesurca alınmış bir karar. Bu kararın arkasında Van halkının inatla durması gerekir. Borajet Havayolları'nın bu ticari anlamda çılgınca tavrının meyve vermesi için Van halkına büyük görev düşüyor.

Neden Van halkına önemli görev düştüğünü de şöyle açıklamak isterim. Ülkemizde havalimanı bulunan illerin ileri gelenleri, Valiler, Ticaret Odaları, Belediye Başkanları ve bilumum hatırı sayılır kişiler gerek siyaset üzerinden ve gerekse bizzat kendi nüfuzlarını kullanarak havayolu şirketlerinin kapılarını aşındırırlar.

Bu baskılar altında bazen isteyerek ve bazen de istemeyerek açılan uçuş hatları zararla kapanıverir. O süslü kelimelerle kapınızı aşındıranlar da ortadan kayboluverirler. Havayolu şirketi hem ettiği zararla hem de halk nezdinde kaybettiği güvenle baş başa kalır.

O yüzden Van halkına çok görev düşüyor. Van merkezli uçuş başlatan bu şirkete sahip çıkmaları gerekir. Pahalı olsa bile "Borajet benim şirketim" demeyi bilmeliler.

Ne kadar zor kararlar alındığını az çok biliyorum. Borajet Havayolları'nın bir uçağını teslim alacağı zaman Fransa'da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından nasıl zor durumda bırakıldığına şahit olmuştum.

İşte; Türkiye şartlarında havacılığın nasıl yapıldığını bildiğim için Borajet'e ayrı önem verilmesi gerektiğini söylemek isterim.

Hem Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün hem de Borajet tarafından bölgesel uçuş yapılan bölgelerin sorumluları sorumluluklarını iyi bilmeliler.

Buna benzer bir başka konu da Gazipaşa. Hala engel var önünde. Hala gizli eller tarafından sabote edilmek isteniyor.

Tıpkı zamanında Sabiha Gökçen Havalimanı'nın engellendiği gibi. Ama işte sonuç ortada ne Sabiha Gökçen Havalimanı ne de Atatürk Havalimanı yetiyor İstanbul'a.

Borajet özelinde tekrar söylemek gerekirse ilgili ilgisiz herkesin ve her kesimin bu bölgesel firmanın destekçisi olmalı.

BORAJET NEYİN PEŞİNDE?

Yorumlar

Engin ~ 9 yıl önce
Neden diğer havayolu firmalarından çıkartılmış pilotları topluyor:)2 defa işe girip çıkartılmış ve bu firmaya girmiş birisini tanıyorm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokat ~ 11 yıl önce
Ali bey ben borajetin ilk uçuşunu hatırlıyorum ve sizde o uçuştaydınız. Çok acımasız eleştirilerde bulunmuştunuz, ne değiştide bunları yazdınız anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 11 yıl önce
Kim ne derse desin, bunca şirketin içinde alnını akı ile göğsünü gere gere hiç denenmemiş projelere imza atıyor. Batısı, merkezi, doğusu ile buluşmayan şehirleri buluşturuyor. Bravo Borajet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 11 yıl önce
Borajet isterse doluluk oranını %100 e çıkarsın. IST baseli diğer özel havayolundan kovulan her personele avuç dolusu maaş vermeye devam ederse çok yaşamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı2 ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Uçuyoruz borajetle ~ 11 yıl önce
Bölgesel havacılık Türkiye de bir ilk ve bu ilki tüm cesaretiyle yapan Bora jet firması takdir ve teşekkür edilmeli istanbul dan van a herkes uçar ama Van dan kayseri ye Antep'e Trabzona herkes uçamaz tebrikler borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chs trafik ~ 11 yıl önce
Kurumsal ve işini ciddiyetle yapıyor borajet. Herzaman takdir etmişimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler ~ 11 yıl önce
Herhafta Sabiha Gökçen - Denizli Çardak uçuşlarını kullanıyorum, hayatımı kolaylaştırdıkları için Borajet'e teşekkür ediyorum. Umarım doluluk oranları tatmin edici olur ve uçuşların devamlılığı sağlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatlı ~ 11 yıl önce
borajet tokat uçuşları nı ihmal ediyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
BORAJET in Genel Muduru Kadir PEKER akilli ve ilkleri yapmis birisidir,bence bu cesaretinin karsiligini alir,Ayni zamanda Akin PEKER de cok beyefendi ve bilgilidir dolayisi ile Borajet dogru yolda gidwr bence,Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000