08 Şubat 2016, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • 31 ocak 2016 da tazminat çalışmasının bitirilip takip eden ay başında yani 15 şubat 2016 da ödenmesi gereken ek havacılık tazminatı neden ödenmedi????????????? Niye herkes sus pus niye ses yok noldu karadenizde gemiler mi battı yoksa yetki ayı mı bekleniyor yetki ayına kadar ha hallettik hallediyoruz denilecek üye olun denilecek tam o sıra ek ödeme kaldırılıp havacılık tazminatına eklenecek maaşlar 100 lira düşecek ne yapalım olan oldu denilecek yoksa birileri çıkıp bilgi verecek mi şu kadar parayı şu zamanda alacaksınız diye var mı bunu açıklayacak cevap: tabiki de yok neden?????????
  • Sayın yazar kafanız biraz bulanık sanırım. Nasıl bir yazı bu böyle ??? Yanı insanlara iftira atmanızi geciyorum , sırf dusmanliginizdan devletin en değerli bürokratlarından birine sürekli sallamanızı da geciyorum , en altta birisini olumle tehdit etmişsiniz resmen ? Kimi kastettiğinizi bilmiyorum ama eminim kastettiğiniz kişi biliyordur. Siz hangi dünyada yasıyorsunuz , Nasıl bir kafa yapınız var merak ediyorum.
  • DHMİ' NİN ÜZERİNE BİR BAŞKA DOĞACAK !
  • Ne yaptın ki bizim için müdür . Geldiğinden beridir aynı tas aynı hamam . Geldiğinden beridir aynı kişiler kayrılıyor , aynı adamlar tayin ediliyor , aynı adamlar paşa modunda . Demek ki sen de aynı adamlara hizmet ediyorsun .Soylesene bizim için ne yaptın ??? Işte boyle sinsi sinsi sonunu hazırlarlar.
  • Orhan Birdal Müsteşar Yardımcısı Vekili değil mi , kuruma Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal adı altında yazı geliyor . Ne iş ???????
  • Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart . Temizlik şart . Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart . Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart.
  • Dünyanın en tarafsız internet sitesi. Olumsuz mesajların hepsini yayınla, olumluların 10 da birini yayınla. Kendinize yakışanı yaptığınız için tebrik ederim.
  • YA GENEL MUDUR UM Bİ TAYİN YZİMİZ UC HAFTADİR MAKAMDA BEKLERMİ Bİ YURTDİSİNDASİN YA ANKARA DİSİNDASİN YA MECLİSTESİN YETER YA HER EVRAK TAMAM SEN İMZALAMAZZAN BİR YARDİMCİN İMZALASİN O KADAR ZORMU YA
  • Hakaret içermeyen yorumları yayınlamadığınıza göre sizde gerçekleri sapıtan, taraflı haber yaptığınızın fakındasınız.
  • Hakaret içermeyen yorumları yayınlamadığınıza göre sizde gerçekleri sapıtan, taraflı haber yaptığınızın fakındasınız.

Benim için havacılık...

Bir kez daha anladım ki magazineliz biz. Nerede popülizm var biz oradayız. Nerede yalakalık yapılacak insan var oradayız. THY'nin 300. uçak töreninde yüzlerce insan vardı. Çünkü orada bir şov vardı. Çünkü orada kendini göstereceğin insanlar vardı.

Yazıya neden böyle giriş yaptım? THY'nin genç pilotu Mehmet Güven'in cumartesi günü yapılan cenaze törenine katıldım. "Acılar, sevinçlerden daha çok paylaşılmalı" diye düşünürüm hep. Ama ne yazık ki gördüklerim ile düşündüklerim arasında bir uçurum var. Mehmet Güven'in cenazesinde sadece uçuş işletmeden sorumlu genel müdür yardımcısı Levent Yılmaz, Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci ve başpilot Mehmet Kadaifçiler vardı. Mesai arkadaşları da oradaydı ama benim gözüm tepe noktadakileri aradı hep.

Ben istiyorum ki acıları da sevinçler kadar paylaşalım. İşte o zaman bizi biz yapacak değerleri sağlayabiliriz.

Mehmet Güven kardeşimize Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum.

Gelelim asıl meselelere.

Bu bölümde isim vermeyeceğim ama siz mutlaka tahmin edeceksiniz.

Arkadaşlar, Ankara'da yumurtalar tokuşmaya başladı. Kaç yumurta kırılacak bilemiyorum ama mutlaka yumurta kırılacak.

DHMİ üzerinde tahakküm kurmak isteyen bir kişiden bahsetmiştim. Yazdığımdan fazlası oluyor. Başbakanlık genelgesi kapsamında üç aylık sınırlı yetki verilmiş zat, kendisini tüm havacılığın sahibi sanırken; etrafı kırıp dökmeye, terör estirmeyi kendisine bir görev addetmiş durumda.

"Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır" sözü üzerine, haksızlıkları söylemeye devam etmek bizim boynumuzun borcudur.

Değerli okurlar, DHMİ bir KİT kuruluşudur ve bir yönetim kurulu vardır. Bugün oraya tahakküm etmek isteyen arkadaş geçmişte aynı şeyin kendisine yapılması halinde hangi tavır içinde olacağına dair empati yapamıyor.

İçini bir hırs, kin bürümüş. Kıblesi kabe olanın tevekkül etmesi gerektiğini unutmuş durumda.

Ben halen iddia ediyorum Sayın Binali Yıldırım'ın olan bitenlerden haberi yok. Olsa mutlaka müdahale ederdi. Herkese kendi görev alanında kalması için talimat verirdi.

Bildiğim kadarı ile Sayın Cumhurbaşkanının da bu şahsın bulunduğu makama vekalet ettiğinden haberdar değil.

Sözün özü şu ki, herkes kendi alanına çekilmeli. Kimse kendini bütün mevkilerin sahibi sanmasın. Bürokratları rahat bırakın. Sizin göreviniz denetlemek ise denetleyin. İnsanların tepesinde cehennem zebanisi gibi durmanın bu ülkeye yararı yok.

Airporthaber ve misyonu...

Değerli okurlarım. Airporthaber'in kuruluşu 2004 yılına dayanır. O günlerde tek başımıza yola çıktığımızda  elimizde sadece inancımız var idi.

Bizler popülizm peşinde olmadık, olmayacağız. Biz böyle düşünürken, kişiliğini sonradan çözdüğümüz bir kişi, Airporthaber itibarını kendi popülizmi için kullandığına bugün şahit olmaktan son derece mutsuzum.

Sektöre ve en yakın dostlarıma bile "Airporthaber'i ben kurdum" deme cesaretini bulan bu şahsı ilahi adalete havale ediyorum.

Airporthaber tarafımdan kurulmuş ve bugün okurlarımız ve arkadaşlarımızla beraber yolumuza hız kesmeden devam ediyoruz.

Bilinmeli ki; Airporthaber'in künyesinde adımız yazsa bile Airporthaber okurlarındır, sektöründür, çalışma arkadaşlarımındır.

Bu sebeple "Airporthaber'i ben kurdum" diyenlere itibar etmeyin. Onlar "ben" deme derdinde iken Airporthaber "biz" diyen bir zihniyete sahiptir.

Bir dönem temsiliyetini yaptığı çalışma arkadaşlarının yayınlarından bile nemalanan bu kişiyi havacılık sektörünün ne şekilde tanıdığını cümle alem bilir.

Bu yüzden bu konuda sizleri rahatsız ettiğim için özür dilerim. Ancak şu konuda ikaz ediyorum. Bir kez daha bu tür konuşmalar geldiği taktirde gereğini yapacağım.

İş yapacak olan herkes yapsın. Ama Airporthaber'den kimse nemalanmasın. Zira o nema boğazını tıkar ve nefes alamazsın.

Benim için havacılık...

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Tazminat heeeee ~ 8 yıl önce
31 ocak 2016 da tazminat çalışmasının bitirilip takip eden ay başında yani 15 şubat 2016 da ödenmesi gereken ek havacılık tazminatı neden ödenmedi????????????? Niye herkes sus pus niye ses yok noldu karadenizde gemiler mi battı yoksa yetki ayı mı bekleniyor yetki ayına kadar ha hallettik hallediyoruz denilecek üye olun denilecek tam o sıra ek ödeme kaldırılıp havacılık tazminatına eklenecek maaşlar 100 lira düşecek ne yapalım olan oldu denilecek yoksa birileri çıkıp bilgi verecek mi şu kadar parayı şu zamanda alacaksınız diye var mı bunu açıklayacak cevap: tabiki de yok neden?????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafa ~ 8 yıl önce
Sayın yazar kafanız biraz bulanık sanırım. Nasıl bir yazı bu böyle ??? Yanı insanlara iftira atmanızi geciyorum , sırf dusmanliginizdan devletin en değerli bürokratlarından birine sürekli sallamanızı da geciyorum , en altta birisini olumle tehdit etmişsiniz resmen ? Kimi kastettiğinizi bilmiyorum ama eminim kastettiğiniz kişi biliyordur. Siz hangi dünyada yasıyorsunuz , Nasıl bir kafa yapınız var merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜNEŞ ~ 8 yıl önce
DHMİ' NİN ÜZERİNE BİR BAŞKA DOĞACAK !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar hüseyin ~ 8 yıl önce
Ne yaptın ki bizim için müdür . Geldiğinden beridir aynı tas aynı hamam . Geldiğinden beridir aynı kişiler kayrılıyor , aynı adamlar tayin ediliyor , aynı adamlar paşa modunda . Demek ki sen de aynı adamlara hizmet ediyorsun .Soylesene bizim için ne yaptın ??? Işte boyle sinsi sinsi sonunu hazırlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vekaleten ?? ~ 8 yıl önce
Orhan Birdal Müsteşar Yardımcısı Vekili değil mi , kuruma Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal adı altında yazı geliyor . Ne iş ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahına gurbaan ~ 8 yıl önce
Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart . Temizlik şart . Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart . Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart. Temizlik şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsız ~ 8 yıl önce
Dünyanın en tarafsız internet sitesi. Olumsuz mesajların hepsini yayınla, olumluların 10 da birini yayınla. Kendinize yakışanı yaptığınız için tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAS ~ 8 yıl önce
YA GENEL MUDUR UM Bİ TAYİN YZİMİZ UC HAFTADİR MAKAMDA BEKLERMİ Bİ YURTDİSİNDASİN YA ANKARA DİSİNDASİN YA MECLİSTESİN YETER YA HER EVRAK TAMAM SEN İMZALAMAZZAN BİR YARDİMCİN İMZALASİN O KADAR ZORMU YA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Glide slope ~ 8 yıl önce
Hakaret içermeyen yorumları yayınlamadığınıza göre sizde gerçekleri sapıtan, taraflı haber yaptığınızın fakındasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Glide slope ~ 8 yıl önce
Hakaret içermeyen yorumları yayınlamadığınıza göre sizde gerçekleri sapıtan, taraflı haber yaptığınızın fakındasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000