24 Temmuz 2017, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Ey dost ... Kul hakkı nedir bilir misin ? Allah yarına bırakır ama , Yanına asla bırakmaz ... Hz.Mevlana
  • Adımı veren müdür yüzüme bakarak senin ismini ben verdim vebalin benden tutta yönetim kurulu başkanına kadar herkesin üZerinde diyeli tam bir sene geçti..ve müdür hala iş başında ve Ben verimsiz değildim fetöcü hiç değildim atılanlardan çoğunun da olmadığına inanıyorum.o zaman kim fetöcü ????yönetim kurulu bizim isimlerimizi verenleri araştırsın bakalım onlar neyci çıkacak bizim hiç birşeyci olmadığımızı bilen müdür arkadaşları da bir kurcalayın belki onlar fetöcüdür
  • Ali bey teşekkürler yazınız için.ben de 211 içindeyim.ama ben tk beni geri al diye yalvarmıyorum işe iade de etmesin,artık istemiyorum.bu süreç evet çok zordu ve neler atlattığımızı bizlerden Başka kimse anlamaz.eminim bir çok 211 mağduru şimdi Yen'i işlerinde çalışıyorlar.bizler yetişmiş kalifiye adamlarız.evet iş bulmak bu süreçten dolayı zor olsada sonuçta bi şekilde bulan buldu çalışıyor----------------.beni çömezken işe alıp on binlerce euro luk eğitimleri verip eğitip büyütüp yetkilendirip , tam anlamıyla verim almaya başlayan tk bir anda kapı önüne koydu.üzüldüm mü evet.ama Allah her şeyin bir sabrını veriyor ve Yen'i yollar açıyor.benim yerime bakmak için aylık 45.000 dolar sadece bir şirkete verildi adam kiralandı şimdi aradan bir sene geçti Emin'im bu belirttiğim rakam bazılarına fazla geldi isteyen arkadaşlara daha detaylı bilgi de veririm bu rakama günde sadece bir uçağa baktırdılar.çıkan ekstralar ve diğer seferlerde yaşanan aksilikleri de düşünün.bunlar da artı olarak hesaba eklendi.ne oldu şimdi bu vatan mı?tk mı?kazandı???bu parayı neden boş yere yurtdışında bir şirkete verildi.bu para benim senin ülkemin parası..beni attıkları kadar buna üzüldüm ben mesai parası almadan da çalışıyordum.ama kendileri daha iyi bilir tabi.
  • THY yönetiminden jest bekliyoruz. İlker ve Bilal bey..eski yönetimin hatasını telafi edecektir.
  • Fetö ile ilgili olmamasına rağmen o dönemde işten çıkartılarak lekelenen arkadaşlarımızın itibarlarının iadesi gerekir. işten çıkartılmak ayrı Fetöcü olduğu için işten uzaklaştırılmak ayrı bir konu. Geri alsanız bir çoğunun dönmeyeceğine eminim ama yine de iadeyi itibar şart.
  • Ben de 211 den biriyim. İşe iade davasını da kazandım ancak önümüze bakacağız yapacak bir şey yok. Allah bildiği gibi yapsın ve bize göstersin buna sebep olanları...
  • Pilot alımlarında uygulanan Alman DLR da Feto parmağı olma ihtimali çok yüksek... bunların merkezi Almanya.. sınavı değerlendiren Almanya .. THY biran önce DLR dan vazgeçmeli...
  • 211 kişi den biriyim. Telefonlara bile çıkmayan ve bizi savunmayan sendika Allahtan bulun. İnşallah esleriniz müfettiş olamaz memur olarak kalır. Aldiginiz aidatlar harsm olsun bogaziniza dizilsin.
  • 211 rezaletine sebep olanlar ve sessiz kalanlar sizi Allaha havale ediyorum.
  • Bu kifayetsiz muhterisler de o koltuklara veda edecekler...aha buraya yazıyorum. Yaptığınız haksızlıklar yüzünüze çarpılacak... milli şirketimizi yağmaladız...hepsi tahsil edilecek.

"211 FETÖ’cü" damgalı THY mağduru...

Tam da bu zamanlar idi. Tarih 24 Temmuz 2016’yı gösterdiğinde THY’den 211 kişi bir anda kapı dışarı edilmişti. THY’nin iş akitlerini feshettiği 211 kişi için gerekçe tam olarak FETÖ olmasa bile hepsinin boynuna bir yafta gibi asıldı hainin adı.

Gelin o günleri hatırlayalım. 22 Temmuz 2016 günü iş akdi feshedilen 211 kişinin arkadaşları ile vedalaşmasına bile izin verilmemişti.

Türkiye 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe kalkışmasının hemen ardından kurumlarda cadı avına çıkarken THY de boş durmadı. İlgili ilgisiz 211 kişinin iş akitleri sona erdirildi. Kısacası her işten atılan FETÖ torbasının içine dolduruldu.

O günlerde THY’den yapılan açıklamada
‘Türk Hava Yolları çalışanı 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

22.07.2016 tarihi itibariyle gerçekleştirilen mezkûr iş akitlerinin feshedilmesi gerekçeleri arasında; işletmesel gereklilik, verimsizlik, performans yetersizliği ve de ülkemizin ve şirketimizin güvenliği ve çıkarlarına ters düşecek her türlü tutum ve davranışlar kapsamında FETÖ yapılanmasına müzahir olmak yer almaktadır.

Türk Hava Yolları, gerçekleşen darbe girişimi sonrasında tüm aile fertleri ile birlikte ve de kahraman milletimizin bir parçası olarak, planlanan hain kurguyu bertaraf etmede ve demokrasinin korunması hususunda üzerine düşen sorumluluğu her şartta yerine getirmeye devam edecektir.

Saygılarımız ile kamuoyunun bilgisine sunarız.’
  denilerek FETÖ’cüler ile verimsiz, performans yetersizliği, işletmesel gereklilik adı altında aynı torbada kapı dışarı edilen personelin geleceği düşünülmeden yapılan bu işlem bir çok kişinin hayatının kararmasına sebep oldu kanısındayım.

Gerçek FETÖ’cü ile diğerlerini ayırmak gerekirdi. Bugün geldiğimiz noktada işten atılan 211 kişiden kaçı FETÖ’den işlem gördü kaçı tutuklandı bunların sonuçları da açıklanmalı. Yok eğer bu kişiler FETÖ ası altında mağdur edildiler ise bu bağlamda THY’nin hem bir özür borcu olmalı hem de mahkeme kararlarının yanında THY’nin bir formül üretip bu kişilerin itibarlarını iade etmesi gerekiyor.

Tam sırası. Hainler için her kişi vatan borcu olarak çalışırken vatanına bağlı insanları da kripto FETÖ’cülerin yemesine izin vermeyelim.

Ben biliyorum ki THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı bu konuda vicdan yapacaktır ve ben yine biliyorum ki İlker Aycı vatan hainlerine geçit vermez ve ben yine biliyorum ki İlker Aycı, yönetim kurulu başkanı olduğu gün FETÖ’cüler için büyük mücadele verdi ve onları temizlemek için çalışmma yaptı.

Endişem şu ki kendisine bu konuda hiçbir yönetici destek olmamıştır. Buna bugünün yöneticileri ve geçmişin yöneticileri dahildir.

Aslında çok basit bir tarama ile net olarak ortaya çıkacak kripto FETÖ’cüler defedilebilir. Bunların THY’de cirit attıklarına dair şüphem yok.

Değerli okurlarım;

Geçen hafta yazmış olduğum köşe yazısında anlatmak istediğimi anlatamadım gibi bir düşünceye saplandım. Benim kastım insanların ekmeği ile oynanmasından yana değildir. Benim kastım devletin eşgüdümlü çalışmasından yanadır.

Eğer bir sıkıntı var ise o sıkıntı devletin tüm kademeleri tarafından değerlendirimesine yöneliktir. Ülkemizin geçmiş olduğu ağır terör sınavında başarılı olmak istiyorsak can yakmadan temizlik yapmak zorundayız.

Asla ve kat’a kimsenin ekmeği ile oynanmasından yana değilim.

FETÖ kumpasına dahil edilmiş bir kardeşiniz, abiniz, dostunuz olarak yazıyorum bunu. Ben hainliği affedemeyen ancak mazlumun da hakkını savunacak kadar onur sahibiyim. Bu vatan bizim. Haine geçit olmadığıı gibi mazlumun yanında yer almak da bizim şerefimizdir.

Saygılarımla…

"211 FETÖ’cü" damgalı THY mağduru...

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

Bir dost ~ 7 yıl önce
Ey dost ... Kul hakkı nedir bilir misin ? Allah yarına bırakır ama , Yanına asla bırakmaz ... Hz.Mevlana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür fetö mağdur ~ 7 yıl önce
Adımı veren müdür yüzüme bakarak senin ismini ben verdim vebalin benden tutta yönetim kurulu başkanına kadar herkesin üZerinde diyeli tam bir sene geçti..ve müdür hala iş başında ve Ben verimsiz değildim fetöcü hiç değildim atılanlardan çoğunun da olmadığına inanıyorum.o zaman kim fetöcü ????yönetim kurulu bizim isimlerimizi verenleri araştırsın bakalım onlar neyci çıkacak bizim hiç birşeyci olmadığımızı bilen müdür arkadaşları da bir kurcalayın belki onlar fetöcüdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 farklı bakış ~ 7 yıl önce
Ali bey teşekkürler yazınız için.ben de 211 içindeyim.ama ben tk beni geri al diye yalvarmıyorum işe iade de etmesin,artık istemiyorum.bu süreç evet çok zordu ve neler atlattığımızı bizlerden Başka kimse anlamaz.eminim bir çok 211 mağduru şimdi Yen'i işlerinde çalışıyorlar.bizler yetişmiş kalifiye adamlarız.evet iş bulmak bu süreçten dolayı zor olsada sonuçta bi şekilde bulan buldu çalışıyor----------------.beni çömezken işe alıp on binlerce euro luk eğitimleri verip eğitip büyütüp yetkilendirip , tam anlamıyla verim almaya başlayan tk bir anda kapı önüne koydu.üzüldüm mü evet.ama Allah her şeyin bir sabrını veriyor ve Yen'i yollar açıyor.benim yerime bakmak için aylık 45.000 dolar sadece bir şirkete verildi adam kiralandı şimdi aradan bir sene geçti Emin'im bu belirttiğim rakam bazılarına fazla geldi isteyen arkadaşlara daha detaylı bilgi de veririm bu rakama günde sadece bir uçağa baktırdılar.çıkan ekstralar ve diğer seferlerde yaşanan aksilikleri de düşünün.bunlar da artı olarak hesaba eklendi.ne oldu şimdi bu vatan mı?tk mı?kazandı???bu parayı neden boş yere yurtdışında bir şirkete verildi.bu para benim senin ülkemin parası..beni attıkları kadar buna üzüldüm ben mesai parası almadan da çalışıyordum.ama kendileri daha iyi bilir tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JEST ~ 7 yıl önce
THY yönetiminden jest bekliyoruz. İlker ve Bilal bey..eski yönetimin hatasını telafi edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
silmek gerek ~ 7 yıl önce
Fetö ile ilgili olmamasına rağmen o dönemde işten çıkartılarak lekelenen arkadaşlarımızın itibarlarının iadesi gerekir. işten çıkartılmak ayrı Fetöcü olduğu için işten uzaklaştırılmak ayrı bir konu. Geri alsanız bir çoğunun dönmeyeceğine eminim ama yine de iadeyi itibar şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 7 yıl önce
Ben de 211 den biriyim. İşe iade davasını da kazandım ancak önümüze bakacağız yapacak bir şey yok. Allah bildiği gibi yapsın ve bize göstersin buna sebep olanları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY , Alman DLR ı hemen bırakmalı... ~ 7 yıl önce
Pilot alımlarında uygulanan Alman DLR da Feto parmağı olma ihtimali çok yüksek... bunların merkezi Almanya.. sınavı değerlendiren Almanya .. THY biran önce DLR dan vazgeçmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ve sendika ~ 7 yıl önce
211 kişi den biriyim. Telefonlara bile çıkmayan ve bizi savunmayan sendika Allahtan bulun. İnşallah esleriniz müfettiş olamaz memur olarak kalır. Aldiginiz aidatlar harsm olsun bogaziniza dizilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cin Ali ~ 7 yıl önce
211 rezaletine sebep olanlar ve sessiz kalanlar sizi Allaha havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir gün... ~ 7 yıl önce
Bu kifayetsiz muhterisler de o koltuklara veda edecekler...aha buraya yazıyorum. Yaptığınız haksızlıklar yüzünüze çarpılacak... milli şirketimizi yağmaladız...hepsi tahsil edilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000