18 Mayıs 2009, Pazartesi 08:02:16

Virüslü yolcu taşıyan KLM uçağı geri döndü

Domuz gribi vakasına adı karışan KLM Havayolları`na ait Hollanda uçağı, İstanbul`dan hareketle bugün öğleden sonra Hollanda`ya dönüş yaptı.
  • ondan sonra hollandada sukadar hasta goruldu yok soyle oldu yok boyle oldu olur tabı sen dezenfekte etm normal rutin e devam et bakalım daha neler olacak gorecez....

TSİ 18.30 sıralarında Schiphol Havalimanı`na iniş yapan uçakla gelen yolcuları, yakınları çiçeklerle karşıladı. Aynı saatlerde Rusya`dan dönen Hollanda`nın Eurovision Şarkı Yarışması`na katılan sanatçıları ve İstanbul KLM uçağı yolcularını aynı kapıda karşılayan Hollandalı aileler ve yolcuları için herhangi bir sağlık kontrolü yapılmadı. Her şey normal seyrinde devam etti.

KLM yetkililerinden de uçağın dezenfekte edilmesiyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunulmadı. Uçağın alana inişiyle birlikte normal yolcu peronuna yaklaşması ve karantinaya alınmaması dikkat çekerken, uçağın günlük seferlerine devam edip etmeyeceği yönünde Hollanda sivil havacılık yetkililerinden henüz bir açıklama gelmedi.

Virüslü yolcu taşıyan KLM uçağı geri döndü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ondan sonra hollandada sukadar hasta goruldu yok soyle oldu yok boyle oldu olur tabı sen dezenfekte etm normal rutin e devam et bakalım daha neler olacak gorecez....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000