11 Ekim 2010, Pazartesi 15:15:48

KOCA A330-200 MOTORU BU HALE GELDİ!

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM’e ait Airbus 330-200 tipi uçak kalkıştan sonra kuş sürüsüne girdi. Uçağın motoru hasar aldı, uçak kalktığı havaalanına acil iniş yaptı.
  • Bu ne bilgisizliktir ya. Bari susun da sizi bişey sansınlar
  • teknikere arkadaşa çıkışan muhterem abiler. arkadaşımızı kırıcı sözlerle rencide edeceğinize biriniz özellikle tekniker arkadaşla dalga geçen biri neden tel örgü ile kapatılmayacağını bilimsel olarak açıklasın madem havacısınız . böylece bizde bilinçleniriz sizin havanızdan. böyle cevap vermek istemezdim ama anlayacak izan böyle olunca cevapta haliyle böyle oluyor. kısadan hisse ortaya atılmış bir fikir varsa düşün ne olcak, belki başka bir fikrin fitilini ateşler saçmada olsa. "Acaba ışığı bir rokete koysak ve göndersek ışığın hızı daha da artarmı" bu söz ne kadar saçma geliyordur kim bilir size. sıkı durun bunu söyleyen kişi Albert Einstein.
  • bilmemek ayıp değil, sizin yaptığınız ayıp. bir havacı olmadığınız bu tavırlarınızdan belli zaten.
  • Tekniker adlı arkadaşımız merakından soru sormuş,siz ise nasıl muhamele ediyorsunuz.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.Bu ülke sizin gibiler yüzünden bu halde.
  • bence motorun önünü bir metal parçayla tamamen kapatalım kenarlarından kaynak da yapılsın. O zaman kuş muş giremez motora. Süper olur :))) haaa uçağı da yerde traktörle falan çekip gideceği yere TEM otobanından götürürüz. Millet de böylece uçakla gitmiş olur :))) Nasıl ama? :))) Eeee öyle başa bu tarak :)
  • Soru olarak yazdığınız için (bilmediğinizi ifade ettiğiniz için), klasik internet yorumcusu tavrıyla tel örgü takılmalı gibi net bir ahkama yönelmediğiniz için yanıtlayalım: Olmaz öyle tel örgü gibi bir şey.
  • En guzeli bir delikli bir mukavva ile motoru kapatmaktir sevgili tekniker karindasim veya motorun tepesine bir korkutucu cadi adam filan da dusunulebilir. Bu konularda senden yaraticilik bekliyoruz tekniker karindassim.
  • Merak eder dururdum...Bu köşelere yorum yapanların gerçekten havacılıktan anlayıp-anlamadıklarını... Teşekkürler, tel örgü ha?!!... teşekkürler...
  • görünen o ki sürüden pek bişey kalmamıştır geriye. teknoloji orasından burasından sonuçta bir yerinden doğal yaşama zarar veriyor. bu çok sevdiğimiz uçaklar bile olsa...
  • cone daki işareti kuş gördüğünde zaten çok geç olmaz mı?

KLM Havayolları’na ait Airbus A330-200 tipi uçak Amsterdam’a gitmek üzere Uganda’nın Entebbe kentinden kalktı.

Kalkıştan hemen sonra kuş sürüsüne giren uçağın motoru hasar aldı. Uçak, kısa süre sonra kalktığı havaalanına geri dönme kararı aldı. Uçak sorunsuz şekilde Entebbe Havaalanı’na inişini gerçekleştirdi.

Uçuş iptal edilirken yolcular başka uçuşlarla Amsterdam’a gönderildi.

Kuş sürüsüne giren uçağın motoru işte bu hale geldi.



KOCA A330-200 MOTORU BU HALE GELDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ne bilgisizliktir ya. Bari susun da sizi bişey sansınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknikere arkadaşa çıkışan muhterem abiler. arkadaşımızı kırıcı sözlerle rencide edeceğinize biriniz özellikle tekniker arkadaşla dalga geçen biri neden tel örgü ile kapatılmayacağını bilimsel olarak açıklasın madem havacısınız . böylece bizde bilinçleniriz sizin havanızdan. böyle cevap vermek istemezdim ama anlayacak izan böyle olunca cevapta haliyle böyle oluyor. kısadan hisse ortaya atılmış bir fikir varsa düşün ne olcak, belki başka bir fikrin fitilini ateşler saçmada olsa. "Acaba ışığı bir rokete koysak ve göndersek ışığın hızı daha da artarmı" bu söz ne kadar saçma geliyordur kim bilir size. sıkı durun bunu söyleyen kişi Albert Einstein.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bilmemek ayıp değil, sizin yaptığınız ayıp. bir havacı olmadığınız bu tavırlarınızdan belli zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tekniker adlı arkadaşımız merakından soru sormuş,siz ise nasıl muhamele ediyorsunuz.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.Bu ülke sizin gibiler yüzünden bu halde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence motorun önünü bir metal parçayla tamamen kapatalım kenarlarından kaynak da yapılsın. O zaman kuş muş giremez motora. Süper olur :))) haaa uçağı da yerde traktörle falan çekip gideceği yere TEM otobanından götürürüz. Millet de böylece uçakla gitmiş olur :))) Nasıl ama? :))) Eeee öyle başa bu tarak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Soru olarak yazdığınız için (bilmediğinizi ifade ettiğiniz için), klasik internet yorumcusu tavrıyla tel örgü takılmalı gibi net bir ahkama yönelmediğiniz için yanıtlayalım: Olmaz öyle tel örgü gibi bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En guzeli bir delikli bir mukavva ile motoru kapatmaktir sevgili tekniker karindasim veya motorun tepesine bir korkutucu cadi adam filan da dusunulebilir. Bu konularda senden yaraticilik bekliyoruz tekniker karindassim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merak eder dururdum...Bu köşelere yorum yapanların gerçekten havacılıktan anlayıp-anlamadıklarını... Teşekkürler, tel örgü ha?!!... teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
görünen o ki sürüden pek bişey kalmamıştır geriye. teknoloji orasından burasından sonuçta bir yerinden doğal yaşama zarar veriyor. bu çok sevdiğimiz uçaklar bile olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cone daki işareti kuş gördüğünde zaten çok geç olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000