29 Temmuz 2010, Perşembe 15:53:04

KLM'den Europe Select ayrıcalığı

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, Europe Select kabininde seyahat eden yolcularına özel bir hizmet sunuyor.
  • KLM ile ABD ye gidiş geliş dahil 6 kere seyahat ettim, her defasında üst düzey bir hizmet vardı, ekonomi sınıfı bile bütün servis hizmetlerinden yararlanabiliyo. Tekel olmuş diyosanız, haketmiş..Sırf KLM e binmek için bile seyahat edebilirim..
  • Ne oldu bunlara acaba? Ayricaliklar falan? Yoksa ucaklari bos mu gidip gelmeye basladi. Eeee yillardir tekelcilik yaptilar simdi yok artik oyle yogurdun bollugu. Bunlar daha baslangic olur umarim, musterinin degerini belki o zaman anlarlar.

KLM Europe Select kabininde seyahat eden yolcular İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrol noktalarında sıra beklemeden "Hızlı Geçiş" ayrıcalığına sahip oluyor.

Şirketten yapılan açıklamada, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dış hatlar gidiş terminalinde 18 ve 19 numaralı pasaport kontrol kabinleri "Hızlı Geçiş" noktaları olarak belirlendiği ifade edildi. Yolcuların check-in esnasında kontuarda verilecek olan "Prime Class" kartınızla geçiş yapabileceği belirtildi.

Öte yandan dönüşte ise KLM Europe Select uçuş kartını göstererek 29 numaralı pasaport kontrol kabininden "Hızlı Geçiş" yapabileceği de aynı açıklamada yer aldı.
 

KLM'den Europe Select ayrıcalığı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
KLM ile ABD ye gidiş geliş dahil 6 kere seyahat ettim, her defasında üst düzey bir hizmet vardı, ekonomi sınıfı bile bütün servis hizmetlerinden yararlanabiliyo. Tekel olmuş diyosanız, haketmiş..Sırf KLM e binmek için bile seyahat edebilirim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne oldu bunlara acaba? Ayricaliklar falan? Yoksa ucaklari bos mu gidip gelmeye basladi. Eeee yillardir tekelcilik yaptilar simdi yok artik oyle yogurdun bollugu. Bunlar daha baslangic olur umarim, musterinin degerini belki o zaman anlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000