04 Aralık 2008, Perşembe 08:02:47

KLM uçağı faciadan döndü

Hollanda Kraliyet Hava Yolları KLM'e ait bir uçağın Antil Adaları'ndan Çuraçao'da inişe geçtiği sırada pilotun, pistte bulunan küçük bir uçağı farketmesi sonucu pisti pas geçtiği ve faciayı önlediği bildirildi.
  • he perşembe günü cuma namazına gitmiş.. keşke bizim ülkemizde de gitseler herkes dinini imanını bilsede memlekete adalet dürüstlük ahlak gelse.. ayrıca sevgili berkan haklı klm'nin kuleden kaynaklansada sisli bir havada pan am' limanda yaptığı bir kazası daha var ve bu dünyanın en kanlı uçak kazalarından biridir..
  • Acaba bu küçük uçak piste girdiğinde kule cuma namazına mı gitmiş?
  • Hatırlarsanız KLM'nin aynı uçağı pistte aynı tip bir boeing 747 çarpışmış çok sayıda kişi can vermişti kazasız belasız harlı uçuşlar

KLM Havayolları Basın Sözcüsü Mariska Kensenhuis'in Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz cumartesi günü KLM'e ait, içinde 294 yolcu bulunan uçak, yer kontrol merkezinin izin vermesi üzerine Çuraçao Adası'ndaki havaalanına inişe geçti. Pilot, iniş yapacağı pistte çıplak gözle bir küçük uçak olduğunu gördü ve pisti pas geçmek zorunda kaldı. Pilotun uyarısıyla pistten küçük uçağın ayrılmasından sonra uçak normal inişini sorunsuz şekilde gerçekleştirdi" dedi. 

Kensenhuis, uçağın yeniden havalanması sırasında yolcular arasında kısa süreli kaygı yaşandığı belirtirken, pilotun pistte duran uçağı görememesi durumunda bir facia yaşanabileceğini de sözlerine ekledi.

KLM uçağı faciadan döndü

Yorumlar

emr ~ 15 yıl önce
he perşembe günü cuma namazına gitmiş.. keşke bizim ülkemizde de gitseler herkes dinini imanını bilsede memlekete adalet dürüstlük ahlak gelse.. ayrıca sevgili berkan haklı klm'nin kuleden kaynaklansada sisli bir havada pan am' limanda yaptığı bir kazası daha var ve bu dünyanın en kanlı uçak kazalarından biridir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Schalke ~ 15 yıl önce
Acaba bu küçük uçak piste girdiğinde kule cuma namazına mı gitmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berkan ~ 15 yıl önce
Hatırlarsanız KLM'nin aynı uçağı pistte aynı tip bir boeing 747 çarpışmış çok sayıda kişi can vermişti kazasız belasız harlı uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000