19 Eylül 2010, Pazar 12:33:26

KLM DEVRİM YARATTI (FOTO)

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM kabin memurlarının görevlerde giydiği ve eskimiş üniformalara yeniden hayat verdi.
  • Biz zaten üniformaları çantadan yapıyorduk. Şimdi çanta mı üniformadan çıkıyor, üniforma mı çantadan.
  • teknisyensin,teknisyen iste diyen arkadasim.yalandan kontrol dedigin seyleri yapmadan uçaklar uçamiyor malesef. anladıgım kadarı ile teknisyenlerden bir kuyruk acın var. yorumun yayınlandığına gore guvenlik kodu işlemini yapmışsın.tebrikler.
  • ya birader teknisyensin sonuçta:) Teknisyen... yalandan bir iki kontrol yapıp dünyayı kurtarmış havalarına girmeyin... zaten bu aptal sektörde A'dan Z'ye herkeste vazgeçilmez adam sendromu var. ahmaklıklarınızı gizlemek için önemli adam numarası yapmayın..
  • Değerli teknisyen arkadaşım, sen içindeki eziklik duygusunu bıraksan , cümleden senin anladığın bağlamda küçümseyici bir durum olmadığını anlarsın. Elini sildiğin bezler, italyan modacıları tarafından yapılsa boyunuz uzayacak heralde. Havacılık takım işi, örnekleri olsada kimse kimseyi hor göremez, yüksek de göremez.
  • KLM ARTIK AIR FRANCE FİRMASININDIR. KLM KÖTÜ HAŞA DEMEDİK DEMİYORUZ DA. ANCAK, AIR FRANCE İLE BİRLEŞTİKTEN SONRA DAHA DA KALİTELİ OLMUŞ ÖĞRENCİ OTOBÜSÜ ZİHNİYETİNDEN UZAKLAŞMAYA BAŞLAMIŞTIR. ESKİ ÜNİFORMALARIN TEKRAR HAYAT BULMASI TAKDİRE ŞAYANDIR. DARISI BİZİMKİLERİN BAŞINA...
  • Kendinizi ezik, küçük görmekten vazgeçin. Bakın söylemesi benden bu düşünce yapınız daha okuldan mezun olurken ruhunuza işliyor, sonra yıllarca atamıyorsunuz üstünüzden. Çalıştığınız şirketlerdeki en önemli birim sadece siz değilsiniz, inanın çaycısından temizlikçisine pilotundan kabin memuruna herkesin yaptığı işin bir önemi var. Bunun hepsi bir bütün. Vaz geçin kendinizi başkalarıyla kıyaslamaktan.
  • KLM ( Hollanda ) kaliteli bir şirkettir. Gerek çalışanları ile gerek servisi ile özelliklede zamanında uçuş felsefesi ile dört dörtlük bir havayolu firmasıdır. Son yılarda düştüğü ekonmik kriz ile şirketin bir kısmı AIR France a satılmış olsa bile örnek alınacak bir havayolu ! Özelliklede 2.sınıf havayolu firmalarına duyurulur. Zamanında nasıl ıuçulur diye KLM in geçmişine baksınlar ve görsünler... Ali Bey :)
  • teknisyen kullanır diyen arkadaş ; sen teknisyenleri ne zannediyorsun da böyle konuşuyorsun.sizin gibi insanların gözünde teknisyenlerin amelelerden farkı yok.
  • bizimkiler olsa atılır en iyisi bez olarak teknisyenler kullanır. adamlar herseyi en ufak şeye kadar değerlendiriyor.
  • işçileirn boğazına çökmek yerine bölye tasarruf etmeleri umarım bizim işverenlerimize de örnek olur
Delta Airlines ve Virgin Atlantic’ten sonra da Hollanda Kraliyet Havayolları KLM de bayan üniformalarını değiştiren havayolları arasında katıldı. Havayolunun pilot, kabin memuru, yer hizmeti görevlileri dahil olmak üzere 11 bin çalışan yeni kıyafetleri giyecek.

11 bin personelin eski üniformalarını yeniden değerlendirmenin yollarını arayan şirket Texperium isimli şirketle anlaştı. Texperium şirketinde bulunan moda tasarımcıları da kemer, çanta, terlik ve benzeri ürünlerle KLM üniformalarına yeniden hayat vermek üzere kolları sıvadı.

İşte birçok seferde giyilen üniformaların adım adım çanta oluşu...















KLM DEVRİM YARATTI (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Biz zaten üniformaları çantadan yapıyorduk. Şimdi çanta mı üniformadan çıkıyor, üniforma mı çantadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknisyensin,teknisyen iste diyen arkadasim.yalandan kontrol dedigin seyleri yapmadan uçaklar uçamiyor malesef. anladıgım kadarı ile teknisyenlerden bir kuyruk acın var. yorumun yayınlandığına gore guvenlik kodu işlemini yapmışsın.tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya birader teknisyensin sonuçta:) Teknisyen... yalandan bir iki kontrol yapıp dünyayı kurtarmış havalarına girmeyin... zaten bu aptal sektörde A'dan Z'ye herkeste vazgeçilmez adam sendromu var. ahmaklıklarınızı gizlemek için önemli adam numarası yapmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli teknisyen arkadaşım, sen içindeki eziklik duygusunu bıraksan , cümleden senin anladığın bağlamda küçümseyici bir durum olmadığını anlarsın. Elini sildiğin bezler, italyan modacıları tarafından yapılsa boyunuz uzayacak heralde. Havacılık takım işi, örnekleri olsada kimse kimseyi hor göremez, yüksek de göremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KLM ARTIK AIR FRANCE FİRMASININDIR. KLM KÖTÜ HAŞA DEMEDİK DEMİYORUZ DA. ANCAK, AIR FRANCE İLE BİRLEŞTİKTEN SONRA DAHA DA KALİTELİ OLMUŞ ÖĞRENCİ OTOBÜSÜ ZİHNİYETİNDEN UZAKLAŞMAYA BAŞLAMIŞTIR. ESKİ ÜNİFORMALARIN TEKRAR HAYAT BULMASI TAKDİRE ŞAYANDIR. DARISI BİZİMKİLERİN BAŞINA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendinizi ezik, küçük görmekten vazgeçin. Bakın söylemesi benden bu düşünce yapınız daha okuldan mezun olurken ruhunuza işliyor, sonra yıllarca atamıyorsunuz üstünüzden. Çalıştığınız şirketlerdeki en önemli birim sadece siz değilsiniz, inanın çaycısından temizlikçisine pilotundan kabin memuruna herkesin yaptığı işin bir önemi var. Bunun hepsi bir bütün. Vaz geçin kendinizi başkalarıyla kıyaslamaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KLM ( Hollanda ) kaliteli bir şirkettir. Gerek çalışanları ile gerek servisi ile özelliklede zamanında uçuş felsefesi ile dört dörtlük bir havayolu firmasıdır. Son yılarda düştüğü ekonmik kriz ile şirketin bir kısmı AIR France a satılmış olsa bile örnek alınacak bir havayolu ! Özelliklede 2.sınıf havayolu firmalarına duyurulur. Zamanında nasıl ıuçulur diye KLM in geçmişine baksınlar ve görsünler... Ali Bey :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknisyen kullanır diyen arkadaş ; sen teknisyenleri ne zannediyorsun da böyle konuşuyorsun.sizin gibi insanların gözünde teknisyenlerin amelelerden farkı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizimkiler olsa atılır en iyisi bez olarak teknisyenler kullanır. adamlar herseyi en ufak şeye kadar değerlendiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işçileirn boğazına çökmek yerine bölye tasarruf etmeleri umarım bizim işverenlerimize de örnek olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000