21 Haziran 2012, Perşembe 09:05:00

KLM ATIK YAĞ İLE YAPTIĞI UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİRDİ...

Atık pişirme yağından elde edilen biyoyakıtla en uzun uçak yolculuğu dün Amsterdam ile Brezilya'nın Rio De Janeiro kentleri arasında yapıldı...
  • KLM yapar da biz geri kalır mıyız? bizim şirketler de başlasınlar 10 numara yağ ve solvent kullanmaya, KLM şapka çıkarır bize...
  • kızartma kokutacaklar butun meydanı =))
  • Sadece atık kızartma yağı ile kalmayacağını adınızın KLM olduğunu bildiğimiz gibi iyi biliyoruz. Gün gelecek pirinç, nişasta ve buğday kullanımına kadar gideceksiniz.

 

Atık pişirme yağından elde edilen biyoyakıtla en uzun uçak yolculuğu dün Amsterdam ile Brezilya'nın Rio De Janeiro kentleri arasında yapıldı.

Hollanda havayolu şirketi KLM'ye ait bir Boeing 777-200 uçağı, Amsterdam'dan kalkarak Atlantik Okyanusu'nu geçti ve BM Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı Rio+20'nin yapıldığı Brezilya'nın Rio de Janeiro kentine gitti.

KLM Genel Müdürü Camiel Eurlings, biyoyakıtın önemine vurgu yaparken, "Sürdürülebilir biyoyakıt kullanımı, havacılık sektörünü daha sürdürülebilir kılmak için en önemli yollardan biri olacaktır" dedi.

KLM ATIK YAĞ İLE YAPTIĞI UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİRDİ...

Yorumlar

10 numara yağ ~ 12 yıl önce
KLM yapar da biz geri kalır mıyız? bizim şirketler de başlasınlar 10 numara yağ ve solvent kullanmaya, KLM şapka çıkarır bize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokar o kokar ~ 12 yıl önce
kızartma kokutacaklar butun meydanı =))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 12 yıl önce
Sadece atık kızartma yağı ile kalmayacağını adınızın KLM olduğunu bildiğimiz gibi iyi biliyoruz. Gün gelecek pirinç, nişasta ve buğday kullanımına kadar gideceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000