29 Aralık 2008, Pazartesi 16:37:47

Gazeteci sahte kimlikle uçağa girdi!

Hollanda'da bir gazeteci, Schiphol Havaalanı'nda yalnızca kraliyet ailesi ve bakanlar kurulu üyelerinin hizmetinde kullanılan uçağa sahte kimlikle girdi.
  • MUHABBETİ KESMEK KOLAYDA DEVEYİ ZATEN KESTİLER ONU NE YAPCAZ:)))))))))
  • Sayın Apron, şaka yaptık. Ayrıca ben size nasıl neyi yazıp yazmayacağınızı lütf edemediğim gibi, sizde bana veya başkasına neyi yazıp yazmayacağıma lütf edemezsiniz. Bu platformda karşılıklı saygı ve ahlak kuralları içerisinde hareket edildiği sürece ben, siz ve başkaları gönlünce yorum yapabilir. Deve konusu belki sizi sıkmaya başlamıştır ve bunu belirtmek sizin en doğal hakkınız ve saygı gösteririm. Fakat "kesmeyi" buyurmak size veya başkasına düşmez.
  • artık sıktı bu deve muhhabetını kessenız...
  • O neyki...bizde gazeteci değil, koca deveyi sokuyorlar. Hemde kimliksiz :)

Hollanda'da araştırmacı gazeteci olarak bilinen Alberto Stegeman, güvenlik sorunlarına dikkatleri çekmek amacıyla kendine sahte bir kimlik hazırladı. Gazeteci, kendini Hollanda Kraliyet Havayolları (KLM) personeli gibi gösteren sahte bir kimlik düzenleyerek, havaalanının özel bir bölümünde tutulan hükümet uçağına kadar gitmeyi başardı ve buna ilişkin kaydettiği görüntüleri televizyonda yayımladı.

Aynı gazeteci, daha önce de yolcu giriş çıkışlarındaki güvenlik sorununu benzer yöntemle görüntülemişti.

Gazeteci sahte kimlikle uçağa girdi!

Yorumlar

YEŞİL ~ 15 yıl önce
MUHABBETİ KESMEK KOLAYDA DEVEYİ ZATEN KESTİLER ONU NE YAPCAZ:)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Sayın Apron, şaka yaptık. Ayrıca ben size nasıl neyi yazıp yazmayacağınızı lütf edemediğim gibi, sizde bana veya başkasına neyi yazıp yazmayacağıma lütf edemezsiniz. Bu platformda karşılıklı saygı ve ahlak kuralları içerisinde hareket edildiği sürece ben, siz ve başkaları gönlünce yorum yapabilir. Deve konusu belki sizi sıkmaya başlamıştır ve bunu belirtmek sizin en doğal hakkınız ve saygı gösteririm. Fakat "kesmeyi" buyurmak size veya başkasına düşmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron ~ 15 yıl önce
artık sıktı bu deve muhhabetını kessenız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
O neyki...bizde gazeteci değil, koca deveyi sokuyorlar. Hemde kimliksiz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000