22 Eylül 2012, Cumartesi 08:48:12

ALKOL ALDILAR İŞTEN ATILDILAR!

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, iki kabin amiri öğle yemeğinde bir kadeh şarap içtikleri için işten attı.
  • Kardeş logo taşıyorsunuz diye Santaycı olmana bu kadar gerk yok ? LÜTFEN VE CESARETLİ İSEN yazdıklarımı yayılarsın Saygılar ?
  • Troll avı başlamış burada :)
  • Ya bakarmısın medeni bir ulkede yaşananlara. İnanılır gibi değil. Bizim burda olsa hemen yapıştır badem bıyıklı yönetim kesin atmıştır derlerdi. KLM de olunca ses seda yok.
  • o yorumu ben yapmadım ama arkadaşın yaptığı yorum çok anlamlı ama siz anlayamamışsınız...
  • arkadaşım haberi nerenle okuduğun belli değil,amirler içki içtkleri için işlerinden olmuş,laiklikle ne alakası var...
  • Yahu bu Holandada hicmi Laikligi savunacak insan kalmadi.Adamlar icki icti diye isten atiliyor ve kimsenin giki cikmiyor.Bizde olsa Dunya'yi ayaga kaldirirdik.Bizde isten atilmalar ya namaz kilmak ile ya Turban takmak ile olur.Icki ilericiligin laikligin en onemli gostergelerinden degilmi arkadas.Bu Hollandalilar aydami yasiyorlar veya Tas devrindelermi acaba.LAIkLIK ELDEN GIDIYOR.PASALARIMIZ UYANIN.Hollandayi badem biyiklilarve Seriatcilar istila etmis.Oh MY GOD.Basimiza tasmi yagacak acaba.
  • İçer arkadaş. Üfletirsin. 0,2 yi geçmişse atarsın. Yoksa ne diye atıyorsun ki?
  • ISTE BU AVRUPANIN IS AHLAKIN!!!!! THY UCUS EKIBI VE PILOTLARIN HEPSI YUZDE YUZ ALKOLIK COK IYI BILIYORUM BIR SAAT KALA ICKI MASASINDA KALKIYOR DOGRUCA UCA BINIYOR BILIYORUM,BUNA NEDEMELI BU INSANLARIN GUVENLIGI NEDERDE
  • hollanda'da laiklik elden gidiyor. yakında amsterdamda barları da kapatırlar bunlar.
  • bu uçuş personeli nezaman içecek arkadaş, 0,2 nedir ya?

 

Amsterdam’dan Johannesburg’a gece uçacak olan 49 ve 54 yaşlarındaki iki hostesi öğle yemeklerinde aldıkları içki işlerinden etti. Kabin personeli sendikası VNC hosteslerin çok sert bir cezaya çarptırıldıklarını düşünüyor.

KLM’de biri 20 diğeri 30 yıldır çalışan hostesler, aynı zamanda diğer uçak personeli için sorumlu amirdiler.

AlgemeenDagblad’a konuşan VNC başkanı Ton Sterrenberg, ‘‘Hostesler uçuş esnasında alkollü değillerdi. Her ikisi de KLM’de yıllardır çalışmış ve KLM’in kurallarını biliyorlardı ama biraz olsun kendilerine müsamaha gösterilebilirdi. Ancak kendilerinin amir pozisyonda olması nedeniyle örnek teşkil etmesi için sert bir şekilde cezalandırıldıklarını düşünüyorum’’ dedi.

Kabin ekibi normalde uçuştan on saat on saat önce alanda olması ve alkollü olmaması gerektiğini anlatan Sterrenberg, Trafikte araç kullananlar için 0,5 promile olan sınır havacılık personeli için sadece 0,2 promil. olduğunu ifade etti. Sterrenberg, ‘‘Hostesler öğleyin alkol almışlardı. Uçuş gece yarısı idi. Ancak onlar uçuş saati limitini hesaba katmamışlar. Oysaki, uçuş esnasında hosteslerin vücudundaki alkol çoktan atılmış olacaktı.’’ şeklinde konuştu.
Mahkeme

İşten atılmalarına itiraz eden hostesler mahkemeye başvurmuşlar ancak mahkeme KLM lehine karar vermiş. KLM, mahkeme kararıyla ilgili olarak her hangi bir yorum yapmaktan kaçınıyor. (Sonhaber.nl)

ALKOL ALDILAR İŞTEN ATILDILAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Viziter ~ 12 yıl önce
Kardeş logo taşıyorsunuz diye Santaycı olmana bu kadar gerk yok ? LÜTFEN VE CESARETLİ İSEN yazdıklarımı yayılarsın Saygılar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
troll ~ 12 yıl önce
Troll avı başlamış burada :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeni ülke ~ 12 yıl önce
Ya bakarmısın medeni bir ulkede yaşananlara. İnanılır gibi değil. Bizim burda olsa hemen yapıştır badem bıyıklı yönetim kesin atmıştır derlerdi. KLM de olunca ses seda yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafire cevaba cevap ~ 12 yıl önce
o yorumu ben yapmadım ama arkadaşın yaptığı yorum çok anlamlı ama siz anlayamamışsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafire cevap ~ 12 yıl önce
arkadaşım haberi nerenle okuduğun belli değil,amirler içki içtkleri için işlerinden olmuş,laiklikle ne alakası var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir. ~ 12 yıl önce
Yahu bu Holandada hicmi Laikligi savunacak insan kalmadi.Adamlar icki icti diye isten atiliyor ve kimsenin giki cikmiyor.Bizde olsa Dunya'yi ayaga kaldirirdik.Bizde isten atilmalar ya namaz kilmak ile ya Turban takmak ile olur.Icki ilericiligin laikligin en onemli gostergelerinden degilmi arkadas.Bu Hollandalilar aydami yasiyorlar veya Tas devrindelermi acaba.LAIkLIK ELDEN GIDIYOR.PASALARIMIZ UYANIN.Hollandayi badem biyiklilarve Seriatcilar istila etmis.Oh MY GOD.Basimiza tasmi yagacak acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
0,2 promile kadar limit var. ~ 12 yıl önce
İçer arkadaş. Üfletirsin. 0,2 yi geçmişse atarsın. Yoksa ne diye atıyorsun ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ucuslar ~ 12 yıl önce
ISTE BU AVRUPANIN IS AHLAKIN!!!!! THY UCUS EKIBI VE PILOTLARIN HEPSI YUZDE YUZ ALKOLIK COK IYI BILIYORUM BIR SAAT KALA ICKI MASASINDA KALKIYOR DOGRUCA UCA BINIYOR BILIYORUM,BUNA NEDEMELI BU INSANLARIN GUVENLIGI NEDERDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kılıçdaroğlu göreve ~ 12 yıl önce
hollanda'da laiklik elden gidiyor. yakında amsterdamda barları da kapatırlar bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz bole bısı ~ 12 yıl önce
bu uçuş personeli nezaman içecek arkadaş, 0,2 nedir ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000