25 Mart 2014, Salı 08:12:58

AIR FRANCE-KLM'E NİŞANTAŞI'NDA İSYAN!

Hayvan özgürlüğü aktivistleri, Air France-KLM'in Nişantaşı'ndaki reklam ajansını kısa süreliğine işgal etti.
  • fransa'da yaşayan ailemi ziyaret için üç ayda bir uçağa biniyor ve %70-80'inde Air France kullanıyordum ama artık ne kendim bunların biletini alır ne aileme ne de arkadaşlarıma aldırırım. Eylemcilere de helal olsun, korkusuzca bunları söyleyebildikleri ve önemsiz diyip geçmedikleri için.
  • CARSİ,allah akil fikir Versin bu beyinsizlere,dunyada neler oluyor bunlar maymunlar icin eylem yapiyor,insanlar eziyet ve aclik cekiyor . Embesiller

Hayvan özgürlüğü aktivistleri, Air France-KLM'in Nişantaşı'ndaki reklam ajansını kısa süreliğine işgal etti.

Türkiye ’de bu konuda çalışmalar yapan Cehenneme Giden Yol aktivistleri Air France-KLM reklam ajansına girdi, genel müdürün odasının penceresinden “Maymun Katili Air France-KLM” yazılı bir pankart sallandırdı ve Air France-KLM bileti şeklindeki bildirileri sokağa savurdu. Binanın önünde maymun kostümlü bir eylemci hayvanların deneyler ve taşıma esnasında yaşadıklarını canlandırırken diğer eylemciler şirketin deney endüstrisi ile bağları olduğunu iddia etti.

NEDEN AİR FRANCE/KLM?

Cehenneme Giden Yol aktivistleri, Air France-KLM'in deneylere maymun taşımacılığını sürdüren son büyük firma olarak dünya çapında tepki çektiğini, China Southern'ın bu hafta PETA’ya gönderdiği mektupla artık maymun taşımayacağını duyurduğunu belirtti. Hayvan özgürlükçülerinin kampanyaları, şu ana kadar Lufthansa’dan United Airlines’a kadar onlarca büyük havayolu şirketini ikna ederek vahşi hayvanların doğal ortamlarından koparılıp laboratuvarlarda eziyete maruz kalmasını önledi.

Eylemcilere göre, Asya ve Afrika’daki ormanlardan laboratuvarlara getirilen maymunların beşte dördünün yakalanma ve taşınma esnasında ölmesi, bu ticaretin ‘ıskarta’sı sayılıyor.

Air France ve KLM, protestocuların çağrısına deney hayvanlarını taşımaya kanunen mecbur oldukları cevabını verse de eylemciler, aynı ülkelerde iş yapan firmaların çoğunun hayvanları taşımayı reddettiğini savunuyor. Eylemciler, mikrodoz veya bilgisayar modellemesi gibi hayvan deneylerine alternatif ve işe yarayan yüzlerce metot olduğunu belirtiyor. (Radikal)

AIR FRANCE-KLM'E NİŞANTAŞI'NDA İSYAN!

Yorumlar

fırat yılmaz ~ 10 yıl önce
fransa'da yaşayan ailemi ziyaret için üç ayda bir uçağa biniyor ve %70-80'inde Air France kullanıyordum ama artık ne kendim bunların biletini alır ne aileme ne de arkadaşlarıma aldırırım. Eylemcilere de helal olsun, korkusuzca bunları söyleyebildikleri ve önemsiz diyip geçmedikleri için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi canım ~ 10 yıl önce
Yalanını sevsinler :)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
CARSİ,allah akil fikir Versin bu beyinsizlere,dunyada neler oluyor bunlar maymunlar icin eylem yapiyor,insanlar eziyet ve aclik cekiyor . Embesiller

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000