30 Mayıs 2016, Pazartesi 10:54:36

AFA dispatcher eğitimleri başlıyor

AFA, 3. Dönem Dispatcher eğitimine 6 Haziran 2016 tarihinde başlıyor. Halen devam etmekte olan kayıtlar 3 Haziran Cuma akşamına kadar devam edecek.
  • Geceni gündüzüne katarsın. En ufak hatanin bedelini en ağır şekilde ödersin. Karşılığında maaş artı yemek yardımı: 2750 verirler. İşe ihtiyacın varsa; Yemek yardımını maaştan sayan sömürgeci zihniyet ellerini ovuşturmuş seni bekliyordur. Yeni mezunsan ne yazık ki bu maaşa da iş bulamazsın.
  • bu dispaçerler uçağın önüne geçip pilotu yönlendirenlerdi dimi?
  • Lütfen şu 'Dispatcher' ifadesinin Türkçe'sini bulun.
  • Türkiye'de malesef dispacth'lik çok bilinmemekle birlikte herhangi bir birlik tarafından da tanıtımı yapılmamaktadır. Bu nedenle Dispacth'ler iş yükünün altında ezilerek çalışmaktadır. Son yayınlanan STH 44'e göre disptacher olma şartları zorlaştırıldı.Bu Dispacth'liğin daha kalifiye elemanlarca yapılmasını sağlar ama dispatch'liğin sektördeki yerini üst sıralara taşımaz. Sivil havacılığın Dispatch'lerin çalışma koşulları hakkında ve bir vardiya'da yapılan plan sayısına bir sınırlama getirmesi gerektiği kanaatindeyim. Bu hem sektörde istihdam sağlayacak hemde mevcut dispatchlerin daha sağlıklı planlama yaplarını sağlayacaktır.
  • 21 yasindan gun almamis olmak iyi mis☺22 ve ustu islev gormuyormu
  • http://www.noktadergisi.info/dosya/hotel-juliet-in-sirri-h13729.html?mnst=387
  • Maaş nedir neden böyle diyorsunuz yani çok mu kısıtlı iş imkanı. Yani alım olduğunda maksimum kaç kişi alınabilir bir şirkete? En az 2 2500 TL maaş alınıyordur diye düşünüyorum ama tahmini bir rakam işte.
  • Dispeç olmaz. Hele ki sektöre yabancıysa. Dispeçerlik diğer lisanslı işler kadar rahat istihdamı olan bir meslek değil. Sadece büyümekte olan şirketlerde ( 2 adet ) şansınız var, diğerlerinin kemikleşmiş kadrolarına - katalizör yok ise - girmek nşa'da mümkün değil. Kurstan sonra gireceğiniz sınavı da küçümsemeyin. SHGM sitesinden sınav sonuçları görülebiliyor, inceleyin derim...
  • Dispatch maaşları ve calisma. Sartlari hakkinda bilgi var mi is garantisi var mi
  • mezun edip işsiz kaldıktan sonra ne önemi var 1300 tl ile kaç yıl çalıştırıyorlar atlasta

AFA, 3. Dönem Dispatcher eğitimine 6 Haziran 2016 tarihinde başlıyor. Halen devam etmekte olan kayıtlar 3 Haziran Cuma akşamına kadar devam edecek.

Dispatcher eğitimi toplam 16 hafta sürecek. Bu eğitimin 12 haftası teorik, 4 haftası da Atlasglobal Havayolları Operasyon kontrol merkezinde görev başı eğitimi şeklinde olacak. Atlasglobal Havayolları bundan sonra dispatcher alımlarında AFA mezunlarına öncelik tanıyacak.

Adaylarda Aranan Özellikler:

· 21 Yaşında gün almış olmak

· En az Ön Lisans programlarından birinden mezun olmak

· İngilizcede ÖSYM Başkanlığı veya dengi belirlenen sınavların birinden en az 50 veya eşdeğer bir not almak

· Havacılık tıp merkezlerinin birinden sağlık raporu almak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

AFA dispatcher eğitimleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Maaş ~ 8 yıl önce
Geceni gündüzüne katarsın. En ufak hatanin bedelini en ağır şekilde ödersin. Karşılığında maaş artı yemek yardımı: 2750 verirler. İşe ihtiyacın varsa; Yemek yardımını maaştan sayan sömürgeci zihniyet ellerini ovuşturmuş seni bekliyordur. Yeni mezunsan ne yazık ki bu maaşa da iş bulamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
bu dispaçerler uçağın önüne geçip pilotu yönlendirenlerdi dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
portos ~ 8 yıl önce
Lütfen şu 'Dispatcher' ifadesinin Türkçe'sini bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jepsen ~ 8 yıl önce
uçuş harekat uzmanı
. ~ 8 yıl önce
uçuş harekat uzmanı
portos ~ 8 yıl önce
Tek kelimelik bir ifade lazım.
Tek Kelime ~ 8 yıl önce
Dispeçer :) [ Eskiden böyle kullanılıyordu, sonradan resmi evrakta Uçuş Harekat Uzmanı oldu ]
flight dispatcher ~ 8 yıl önce
Türkiye'de malesef dispacth'lik çok bilinmemekle birlikte herhangi bir birlik tarafından da tanıtımı yapılmamaktadır. Bu nedenle Dispacth'ler iş yükünün altında ezilerek çalışmaktadır. Son yayınlanan STH 44'e göre disptacher olma şartları zorlaştırıldı.Bu Dispacth'liğin daha kalifiye elemanlarca yapılmasını sağlar ama dispatch'liğin sektördeki yerini üst sıralara taşımaz. Sivil havacılığın Dispatch'lerin çalışma koşulları hakkında ve bir vardiya'da yapılan plan sayısına bir sınırlama getirmesi gerektiği kanaatindeyim. Bu hem sektörde istihdam sağlayacak hemde mevcut dispatchlerin daha sağlıklı planlama yaplarını sağlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalişma koşullar. ~ 8 yıl önce
Gunluk 8 saate indirilde de bu seferde yollarda geçen zaman hesap edildiğinde dinlenecek zaman kalmadı. Hepsi mutsuz ve istemeye istemeye işe gidiyorlar.
Flight ~ 8 yıl önce
21 yasindan gun almamis olmak iyi mis☺22 ve ustu islev gormuyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WARNING ! ~ 8 yıl önce
Sen önce Türkçe okumayı öğren :)
44 ~ 8 yıl önce
http://www.noktadergisi.info/dosya/hotel-juliet-in-sirri-h13729.html?mnst=387

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 8 yıl önce
Maaş nedir neden böyle diyorsunuz yani çok mu kısıtlı iş imkanı. Yani alım olduğunda maksimum kaç kişi alınabilir bir şirkete? En az 2 2500 TL maaş alınıyordur diye düşünüyorum ama tahmini bir rakam işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklı olan; ~ 8 yıl önce
Dispeç olmaz. Hele ki sektöre yabancıysa. Dispeçerlik diğer lisanslı işler kadar rahat istihdamı olan bir meslek değil. Sadece büyümekte olan şirketlerde ( 2 adet ) şansınız var, diğerlerinin kemikleşmiş kadrolarına - katalizör yok ise - girmek nşa'da mümkün değil. Kurstan sonra gireceğiniz sınavı da küçümsemeyin. SHGM sitesinden sınav sonuçları görülebiliyor, inceleyin derim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afa ~ 8 yıl önce
Dispatch maaşları ve calisma. Sartlari hakkinda bilgi var mi is garantisi var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz dispatchlik ~ 8 yıl önce
mezun edip işsiz kaldıktan sonra ne önemi var 1300 tl ile kaç yıl çalıştırıyorlar atlasta

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000