02 Nisan 2013, Salı 10:33:03

UÇAKTA SARHOŞ YOLCU KRİZİ!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul-Antalya ve oradan Rusya’nın Krasnodar şehrine sefer yapan uçakta zil zurna sarhoş yolcu krizi yaşandı. Olay anı amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.
  • Munafik tevbe ya icki de icmis deyyus
  • yasaklamak? birileri içtikten sonra sapıtıyor diye bende mi içmeyeceğim? pekala, intihar bombacıları var radikal dinci (herhangi bir din) e adam kitlesel katliam yapıyor? o zaman dinleri yasaklalım? haçlı seferleri yüzünden, 11 eylül yüzünden, vaad edilmiş topraklar yüzünden kaç milyon kişi öldü? din insanların beynini yalanla doldurur, yasaklansın? oldu mu? olmadı değil mi, anladın mı? hiç sanmıyorum.
  • aga iki dakika haber seyrettim beynim uyuştu yemin ederim, bu rusça ne acayip bir dil yahu.... öehh be..
  • alkollu yolcuya laf atacagınıza ucaga almayın burada cok ıcılıyor ama ucaga alınmıor :)
  • Antalya diyorsunuz ama spiker İstanbul-Krasnodar diyor??????? Antalya nereden çıktı?????
  • kelepçe filan hikaye nasıl kabin ekibi bu bunların hiç sertifikası eğitimi yok mu herşeyi yolcu hallediyor...demek boş işler bu işler geçelim beyler...
  • Alkol kullananlar sigara kullananlar gibi ikinci sınıf muamele görmeli.. Aklı uyuşan insanın ne yapacağı belli olmaz, bunları sonradan izleyip utanır herhalde ama iş işten geçtikten sonra neye yarar.. Kimi katil oluyor, kimi cani, kimi masum karısını kızını dövüyor, sonra da pişmanlık.. şaka gibi ya!!
  • Neyse ki uçak Rusya'ya gidiyormuş. Türkiye'ye geliyor olsa değil tutuklamak üstüne özür diler serbest bırakılırdı. Oysa adam Krasnodar'a iner inmez paketlenmiş.

Uçakta bulunan “Chernomorets” Rus futbol takımı oyuncuları havada patlak veren krize müdahale ederek, sarhoş yolcuyu etkisiz hale getirdi.

Uçak, Antalya Havalimanı'ndan havalandıktan kısa bir süre sonra yolculardan birine sataşan 28 yaşındaki sarhoş yolcu Dmitriy Postanitskiy, kabin görevlilerinin uyarılarına rağmen yerine oturmayarak hırçın davranışlarda bulunmaya devam etti. Aynı uçakta Türkiye’deki kamptan dönen Chernomorets futbol takımı oyuncuları da bulunuyordu. Uçakta durumun vahim bir hal almaya başladığını gören futbolcular, sarhoş yolcunun üzerine çullandı.

Sarhoş yolcu uçak inene kadar yeniden olay çıkarmaması için sporcular tarafından atkılarla koltuğa bağlandı. 

İŞTE SANİYE SANİYE KAYDEDİLEN O ANLAR

UÇAKTA SARHOŞ YOLCU KRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Munafik tevbe ya icki de icmis deyyus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
yasaklamak? birileri içtikten sonra sapıtıyor diye bende mi içmeyeceğim? pekala, intihar bombacıları var radikal dinci (herhangi bir din) e adam kitlesel katliam yapıyor? o zaman dinleri yasaklalım? haçlı seferleri yüzünden, 11 eylül yüzünden, vaad edilmiş topraklar yüzünden kaç milyon kişi öldü? din insanların beynini yalanla doldurur, yasaklansın? oldu mu? olmadı değil mi, anladın mı? hiç sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasanjir ~ 11 yıl önce
aga iki dakika haber seyrettim beynim uyuştu yemin ederim, bu rusça ne acayip bir dil yahu.... öehh be..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petersburg ~ 11 yıl önce
alkollu yolcuya laf atacagınıza ucaga almayın burada cok ıcılıyor ama ucaga alınmıor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilya ~ 11 yıl önce
Antalya diyorsunuz ama spiker İstanbul-Krasnodar diyor??????? Antalya nereden çıktı?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eğitim ~ 11 yıl önce
kelepçe filan hikaye nasıl kabin ekibi bu bunların hiç sertifikası eğitimi yok mu herşeyi yolcu hallediyor...demek boş işler bu işler geçelim beyler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert ~ 11 yıl önce
kabin ekibi?? türkiyedeki havayolu şirketlerinde öyle bi kavram var mı?? ikram personeli var sadece :)
Yorum yok ~ 11 yıl önce
Alkol kullananlar sigara kullananlar gibi ikinci sınıf muamele görmeli.. Aklı uyuşan insanın ne yapacağı belli olmaz, bunları sonradan izleyip utanır herhalde ama iş işten geçtikten sonra neye yarar.. Kimi katil oluyor, kimi cani, kimi masum karısını kızını dövüyor, sonra da pişmanlık.. şaka gibi ya!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyse ki... ~ 11 yıl önce
Neyse ki uçak Rusya'ya gidiyormuş. Türkiye'ye geliyor olsa değil tutuklamak üstüne özür diler serbest bırakılırdı. Oysa adam Krasnodar'a iner inmez paketlenmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000