16 Mayıs 2015, Cumartesi 08:50:49

SOLOTÜRK 'BOĞAZ'I FETHEDECEK

Türk Hava Kuvvetleri’nin tek kişilik gösteri uçağı Solotürk, İstanbul Boğazı üzerinde ilk kez gösteri uçuşu yapacak. Dün Boğaz üzerinde prova uçuşunu gerçekleştiren Solotürk, pazar günü ise 10 dakika sürecek bir uçuşa imza atacak.
  • Asıl cahil ve aymaz sensin. Ben anlarım kaliteyi.Onların 25 yıl uçuş öğretmenliğini yaptım bilgine. Asıl sen ıslah et kendini.Sana tono,loop,imelman,rötürman,küban sekiz,fıçı tono,jinking,runaway,break away desem ne anlarsın SÖYLE BAKALIM. Uçak alçaktan geçti diye gürültüye mutlu olan zat.
  • Komik ve CEO kod adlı düşmanlar, biz Solotürk veya Türk Yıldızlarını izlerken gözlerimiz doluyor, sizin ettiğiniz laflara bakın, inşallah birgün çocuğunuz, torununuz sizden habersiz Hava Harp Okulu' na girer ve jet pilotu olur. Size en iyi cevabı o zaman verir
  • 17 Mayıs Pazar Günü 19.30'da yapılacak olan gösteri için, "tespit" isimli yorumcu en kötü solotürk gösterisiydi diyor. Ne zaman seyrettin yani nedir bu amacın ne. Kendini ne zannediyorsun. Kendine Gel
  • Allah akıl fikir versin. Neymiş İstanbul'da gösteri yapamamışlarmış da o eksiği tamamlıyorlarmış. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz, AHL'nin 10 dakika kapanmasının yol açacağı maddi manevi kayıpların hesabını kim verecek. Orada zorunlu inşaat çalışmaları için bile havaalanı kapatılmasın diye taklalar atan thy yöneticileri nerede, bundan sonra hangi yüzle gelip şu çalışmalar yapılmasın, bunları erteleyin batarız diyeceksiniz. Uçuşların emniyeti için zorunlu olan çalışmalrı bile yaptırmayan erteletenler şimdi sus pus oturuyorlar. Yazık.
  • Son yıllardaki en kötü solotürk gösterisiydi. Bu Hava kuvvetlerinde tecrübenin bittiğinin bir göstergesidir. Yazık üzüldüm ülkem adına. Tüm tecrübeli pilotlar sivilde ticari uçaklarda. Sayın siyasiler bu çocuklara hakettikleri paraları verin ve elinizde tutun bu yiğitleri.
  • 20 DK Istanbul'da uçtu. Ortalama 60dk karşı meydanlardan kalkışlar geçikti. 1 milyon kişi keyifli seyirler.
  • Iyi ucuslar komutanim, kolay gelsin....

Türk Hava Kuvvetleri’nin tek kişilik gösteri uçağı Solotürk, İstanbul Boğazı üzerinde ilk kez gösteri uçuşu yapacak. Dün Boğaz üzerinde prova uçuşunu gerçekleştiren Solotürk, pazar günü ise 10 dakika sürecek bir uçuşa imza atacak.

Solotürk’ün Boğaz üzerinde ünlü reverans hareketini yapacağı gösteriyi 1 milyonun üzerinde katılımcının izlemesiyle seyirci rekorunun kırılması da bekleniyor. Solotürk pilotu Yusuf Kurt, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 17 Mayıs Pazar günü saat 19.30’da yapacakları gösteriye tüm İstanbulluları davet ederek, “İstanbul Boğaz gösterisi en büyük hayallerimizdendi” dedi.

16 Mayıs günü de Yeşilköy’deki Hava Harp Okulu’nda düzenlenecek Genç Kartallar Haftası etkinliğinde Solotürk’ün bir gösterisi yer alacak. Bu etkinlik kapsamında, 50 ülke tanıtım standı açacak, uçak ve silah sergileri kurulacak.

Yusuf Kurt, Işıklar Askeri Hava Lisesi’nde geçen yıl katıldığı bir söyleşide, “Acıyan bir yaramız İstanbul. İstanbul’da hiç gösteri yapmadık. İstanbul Boğazı’nda gösteri yapmak bizim için çok önemli. Çeşitli ülkelerin en önemli kentlerinde gösteri yaptık. Bir gün İstanbul’da gösteri yaptığımızda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Davet gelirse eğer, biz İstanbul için her zaman hazırız” diye konuşmuştu.

Solotürk, prova uçuşunu böyle gerçekleştirdi.



SOLOTÜRK 'BOĞAZ'I FETHEDECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Tobe ye cevap. ~ 9 yıl önce
Asıl cahil ve aymaz sensin. Ben anlarım kaliteyi.Onların 25 yıl uçuş öğretmenliğini yaptım bilgine. Asıl sen ıslah et kendini.Sana tono,loop,imelman,rötürman,küban sekiz,fıçı tono,jinking,runaway,break away desem ne anlarsın SÖYLE BAKALIM. Uçak alçaktan geçti diye gürültüye mutlu olan zat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Komik ve CEO kod adlı düşmanlar, biz Solotürk veya Türk Yıldızlarını izlerken gözlerimiz doluyor, sizin ettiğiniz laflara bakın, inşallah birgün çocuğunuz, torununuz sizden habersiz Hava Harp Okulu' na girer ve jet pilotu olur. Size en iyi cevabı o zaman verir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MeBe ~ 9 yıl önce
17 Mayıs Pazar Günü 19.30'da yapılacak olan gösteri için, "tespit" isimli yorumcu en kötü solotürk gösterisiydi diyor. Ne zaman seyrettin yani nedir bu amacın ne. Kendini ne zannediyorsun. Kendine Gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 9 yıl önce
Allah akıl fikir versin. Neymiş İstanbul'da gösteri yapamamışlarmış da o eksiği tamamlıyorlarmış. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz, AHL'nin 10 dakika kapanmasının yol açacağı maddi manevi kayıpların hesabını kim verecek. Orada zorunlu inşaat çalışmaları için bile havaalanı kapatılmasın diye taklalar atan thy yöneticileri nerede, bundan sonra hangi yüzle gelip şu çalışmalar yapılmasın, bunları erteleyin batarız diyeceksiniz. Uçuşların emniyeti için zorunlu olan çalışmalrı bile yaptırmayan erteletenler şimdi sus pus oturuyorlar. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tespit ~ 9 yıl önce
Son yıllardaki en kötü solotürk gösterisiydi. Bu Hava kuvvetlerinde tecrübenin bittiğinin bir göstergesidir. Yazık üzüldüm ülkem adına. Tüm tecrübeli pilotlar sivilde ticari uçaklarda. Sayın siyasiler bu çocuklara hakettikleri paraları verin ve elinizde tutun bu yiğitleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tobe Bismillah ~ 9 yıl önce
Sozleriniz bende oyle bir ofke uyandiriyor ki burada tarifi imkansiz, bir insan nasil sizin gibi cahil olur nasil bir aymaz olur akil alir gibi degil. Bir savas pilotunun tecrube ve yetilerini 10sn lik bir ucusu gorerek cozebiliyorsunuz, sizin nasil zeki bir canlisiniz. Lutfen TSK yetkilileri milyonlarca lira ucus maliyetine ya da simulator maliyetine katlanmayin pilot secim ve egitimlerinizde bakin beyefendi hemen iyi pilotu kotu pilotu tespit ediyor. Allah sizi islah etsin.
CEO ~ 9 yıl önce
20 DK Istanbul'da uçtu. Ortalama 60dk karşı meydanlardan kalkışlar geçikti. 1 milyon kişi keyifli seyirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
141 Akinci ~ 9 yıl önce
Iyi ucuslar komutanim, kolay gelsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000