29 Haziran 2011, Çarşamba 12:22:30

SKY'IN FERRUH KAPTAN'I VEDA ETTİ...

43 yıldır havacılık sektörüne hizmet veren ve 23 bin saatin üzerinde uçuş tecrübesi bulunan Sky Havayolları pilotu Ferruh Karanfil, emekliliğine çok özel bir törenle adım attı.
  • BİZLEREDE SİZİN GİBİ HUZURLA -SAĞLIKLA UÇMAK NASİP OLUR İNŞALLAH FERRUH KAPTANIM..TEŞEKKÜRLER BİZLERİ F/O İKEN FAZLA HIRPALAMADIĞINIZ VE HEP SABIRLI DAVRANDIĞINIZ İÇİN... KAPTAN T.TAYFUN HACIOĞLU..
  • bir eski teknisyen yerine 3 yeni teknisyen calisir demissin.Peki bu teknik müdürler bakım müdürleri bu kadar saf mı acaba.yeni teknisyenleri ucak basina yerlestirip hatta 3 yerine 2 teknisyeni calistirip kar etmeyi patrona masraf az cikarmayi bilmiyorlar mi acaba.Tek uyanik senmisin?SAF... ICINDE OLDUGUN SEKTOR HAKKINDA HIC BILGIN YOK.....
  • Gençlerin aklı pek ermez... O yaşa geldiklerinde anlarlar ama özür dileyebilecekleri çok az kişi kalır etraflarında
  • Sayın Kaptanım hayırlı olsun. Sağlık ve mutluluk dolu günler...Recep Küçük
  • Öncelikle devrem özcan kardeşime hayırlı olsun diyorum sonrada Ferruh kaptanıma selamlarımı gönderiyorum birgün belki bizde 40 sene uçarız :)
  • Ferruh Kaptanımıza emeklilik hayatında keyifli , huzurlu ve sağlıklı günler diliyor , her inişinde VHF üstünden ilettiğimiz cümleyi son kez bu satırlarda tekrarlıyor "İyi istirahatler" temennimizi yineliyoruz . Sky OCC
  • zamanı gelenler artık gitmeliki geriden gelen gençlerede iş imkanları açılsın.teknik camiada ynı durumda malesef artık yürümeye hali kalmayan mecali olmayann teknisyenlerde aynı pilotlar gibi belli bir yaş sınırı olmalı vede artık emekli olup bayrağı gençlere teslim etmeliler ama nerde sv hv.cılk buna bir el atmalı.bir tanesinin yerine en az 3 yeni teknisyen çalışır.
  • Huzur Saglik Dolu Emeklilik dilerim . Neco (Air Berlin)
  • Bundan sonraki hayatınızda ailenizle birlikte huzur ve sağlıkla dolu günler dilerim.Sizi her zaman saygıyla anan Eski Uçuş İşletme Sky Çalışanı E.A.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Türkiye’nin önde gelen sivil havacılık kuruluşu Sky Havayolları’nın deneyimli pilotlarından Ferruh Karanfil emekli oldu.

Son olarak Sky Havayolları’nın B737-800 tipindeki BODRUM isimli TC-SKR uçağıyla Viyana-Antalya uçuşunu gerçekleştiren Karanfil, son seferinde Antalya Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra Sky Havayolları Genel Müdür Yardımcısı ve Uçuş İşletme Müdürü Kaptan Pilot Aydan Mungan, çalışma arkadaşları ve ailesi tarafından karşılandı.

Emektar pilotumuza günün anısına hazırlanmış olan plaketi takdim eden Sayın Mungan; kendisine bundan sonraki emeklilik hayatında başarılar diledi.
 
Sky Havayolları ekip arkadaşlarının düzenlediği karşılama töreni sırasında duygusal anlar yaşayan ve şükranlarını sunan Karanfil “ Pilotluk çok güç fakat bir o kadar da zevkli bir meslek. Genç meslektaşlarımızın başarılı olabilmeleri için çok disiplinli olmaları, yenilikleri takip etmeleri ve sağlıklarına özen göstermeleri gerekiyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma emniyetli ve başarılı uçuşlar diliyorum” dedi.


SKY'IN FERRUH KAPTAN'I VEDA ETTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
BİZLEREDE SİZİN GİBİ HUZURLA -SAĞLIKLA UÇMAK NASİP OLUR İNŞALLAH FERRUH KAPTANIM..TEŞEKKÜRLER BİZLERİ F/O İKEN FAZLA HIRPALAMADIĞINIZ VE HEP SABIRLI DAVRANDIĞINIZ İÇİN... KAPTAN T.TAYFUN HACIOĞLU..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir eski teknisyen yerine 3 yeni teknisyen calisir demissin.Peki bu teknik müdürler bakım müdürleri bu kadar saf mı acaba.yeni teknisyenleri ucak basina yerlestirip hatta 3 yerine 2 teknisyeni calistirip kar etmeyi patrona masraf az cikarmayi bilmiyorlar mi acaba.Tek uyanik senmisin?SAF... ICINDE OLDUGUN SEKTOR HAKKINDA HIC BILGIN YOK.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gençlerin aklı pek ermez... O yaşa geldiklerinde anlarlar ama özür dileyebilecekleri çok az kişi kalır etraflarında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Kaptanım hayırlı olsun. Sağlık ve mutluluk dolu günler...Recep Küçük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle devrem özcan kardeşime hayırlı olsun diyorum sonrada Ferruh kaptanıma selamlarımı gönderiyorum birgün belki bizde 40 sene uçarız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ferruh Kaptanımıza emeklilik hayatında keyifli , huzurlu ve sağlıklı günler diliyor , her inişinde VHF üstünden ilettiğimiz cümleyi son kez bu satırlarda tekrarlıyor "İyi istirahatler" temennimizi yineliyoruz . Sky OCC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zamanı gelenler artık gitmeliki geriden gelen gençlerede iş imkanları açılsın.teknik camiada ynı durumda malesef artık yürümeye hali kalmayan mecali olmayann teknisyenlerde aynı pilotlar gibi belli bir yaş sınırı olmalı vede artık emekli olup bayrağı gençlere teslim etmeliler ama nerde sv hv.cılk buna bir el atmalı.bir tanesinin yerine en az 3 yeni teknisyen çalışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Huzur Saglik Dolu Emeklilik dilerim . Neco (Air Berlin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bundan sonraki hayatınızda ailenizle birlikte huzur ve sağlıkla dolu günler dilerim.Sizi her zaman saygıyla anan Eski Uçuş İşletme Sky Çalışanı E.A.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000