14 Şubat 2011, Pazartesi 08:20:04

Routes Turizm Akdeniz başladı

Havacılık sektöründe dünyanın en önemli etkinliği olan Routes Gelişim Forumu, ilk kez turizm sektörünü de kapsayacak şekilde ICF Airports Antalya Havalimanı'nın ev sahipliğinde dün başladı.
  • Evet fikir çok güzel, ICF çok çalıştı bunun için kendilerine bir T.C vatandaşı olarak teşekkürler ama etkinlik tam anlamıyla bir fiyasko çıktı. gelme sözü veren birçok firma gelmedi, bu tür etkinliklerin ağır abi olarak nitelendireceğimiz katılımcılar katılmaktan vazgeçti ve çok yararlı ve daha verimli olabilcek bir etkinlik ne yazık ki kendi çapında çok da ileriye gidemeyen sönük bir Forum olarak kaldı. ICF yılmasın ama, böyle etkinlikleri ülkemize getirmeye devam etsin, sadece biraz daha gayretli ve yoğun çalışsın, umarız ki bir dahaki sefere daha iyisi olur
  • Antalyanın En Büyük Kurumsal Firması Hatta Göz Bebegi ICF Havalimanı İşletmesi ( IC Holding - Fraport Holding Konsursiyumu ) Çalışıyor. Adamlara diyecek bir şey yok hem kendi işlerini geliştirmek için hem ülkemize ve Antalyaya Faydalı olacak bu girişimlerinden dolayı Tebrik eder başarılarının ve yeni atılımlarını bekleriz bir Antalyalı olarak.

Havalimanlarını ve havayollarını buluşturarak dünyada havacılık sektörünün büyümesinde rol oynayan Routes Gelişim Forumu, Routes Turizm Akdeniz adıyla ilk kez Antalya'da gerçekleştiriliyor.

ICF Airports'un ana sponsorluğunda Gloria Golf Resort Hotel'de gerçekleştirilecek olan toplantılar üç gün boyunca sürecek. Havacılık ve turizm sektöründen 300'ün üzerinde katılımcı şirketin yer alacağı etkinlikte önemli iş bağlantılarının sağlanması ve yeni uçuş anlaşmalarının yapılması hedefleniyor.

Açılış konuşmaları öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Routes Başkan Yardımcısı Nigel Mayes, Routes Danışmanı Eric Mayden ve ICF Airports Genel Müdürleri Alexander Laukenmann ve Hüseyin Dönmez organizasyonun Antalya ve Türkiye'ye katacağı değeri vurguladılar.

ROUTES, KIŞ TURİZMİNİ CANLANDIRACAK

Toplantıda bir konuşma yapan ICF Antalya Havalimanı Genel Müdürü Alexander Lakenmann, küresel ekonomik kriz ile birlikte birçok ülkenin turizmde kan kaybettiğini hatırlatarak Türkiye ve Antalya'nın önemli bir başarı ile kriz döneminden çıktığını dile getirdi.

Laukenmann, Antalya'nın nitelikli tesisleri ve altyapısı ile kış döneminde de turist çekebileceğini belirtti. ICF Airports Antalya'nın Eş Genel Müdürü Hüseyin Dönmez de Antalya'nın kış döneminde çok tercih edilebilecek bir destinasyon olduğunun altını çizdi. Dönmez, "Organizasyonu Şubat ayında gerçekleştirme nedenimiz kış döneminde de çok idael sayılabilecek hava koşullarına sahip olduğumuzu göstermekti" dedi.

ANTALYA'NIN POTANSİYELİ ROUTES YÖNETİMİNİ ETKİLEDİ

Routes Başkan Yardımcısı Nigel Mayes, Routes Danışmanı Eric Mayden de Antalya'daki turizm imkânlarından etkilendiklerini ve Antalya'nın gerek üçüncü yaş turizmi gerekse golf ve sağlık turizmi için ideal bir destinasyon olabileceğinin altını çizdiler.

Toplantının ardından Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan'dan temsilciler ülkelerinin turizm potansiyeli ve havayolu ulaşım olanakları hakkında katılımcıları bilgilendiren birer brifing verdiler.

Forum'da Türkiye adına Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Levent Demirel bir sunum yaparken Hırvatistan'ı Turizm Bakanlığı Danışmanı Denis Ivosevic, Yunanistan'ı ise Turizm Bakan Yardımcısı Danışmanı Christos Petreas temsil etti.

Türkiye'nin sahip olduğu kültürel ve turistik değerlerini katılımcılara tanıtan Levent Demirel, Antalya'nın 2010 yılını 9.3 milyon yabancı ziyaretçi ile kapattığını hatırlatarak Antalya'nın yeni uçuş bağlantıları ile daha çok turist ağırlayacak potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Routes Turizm Akdeniz başladı

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Evet fikir çok güzel, ICF çok çalıştı bunun için kendilerine bir T.C vatandaşı olarak teşekkürler ama etkinlik tam anlamıyla bir fiyasko çıktı. gelme sözü veren birçok firma gelmedi, bu tür etkinliklerin ağır abi olarak nitelendireceğimiz katılımcılar katılmaktan vazgeçti ve çok yararlı ve daha verimli olabilcek bir etkinlik ne yazık ki kendi çapında çok da ileriye gidemeyen sönük bir Forum olarak kaldı. ICF yılmasın ama, böyle etkinlikleri ülkemize getirmeye devam etsin, sadece biraz daha gayretli ve yoğun çalışsın, umarız ki bir dahaki sefere daha iyisi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Antalyanın En Büyük Kurumsal Firması Hatta Göz Bebegi ICF Havalimanı İşletmesi ( IC Holding - Fraport Holding Konsursiyumu ) Çalışıyor. Adamlara diyecek bir şey yok hem kendi işlerini geliştirmek için hem ülkemize ve Antalyaya Faydalı olacak bu girişimlerinden dolayı Tebrik eder başarılarının ve yeni atılımlarını bekleriz bir Antalyalı olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000