15 Haziran 2013, Cumartesi 11:16:39

OYUNCAK PASAPORT OLAYINDA BİR SKANDAL DAHA!

İngiliz Harris Ailesi'nin 9 yaşındaki kızları Emily'nin Antalya Havalimanı'ndan Türkiye'ye oyuncak atına ait bir pasaportla giriş yaptığı iddiaları gerçek çıktı. Olayın ayrıntılarında ise bir skandal daha ortaya çıktı. Küçük kız Türkiye'de adeta hayalet gibi dolaşmış!
  • Annesi pasaportu almadigini soyluyor konuyu dikkatli okusaniza.
  • Pek güzel haber alamıyoruz derken polis memurunun yaptığı içten şakaya gülümsemiştim. Çok da güzel yapmış bence. İnce, zarif bir hoşluk yapmış küçük kıza . Bırakın cezalandırmayı bu memurları.
  • Arkadas ben anlamiyorum nasil olur da pasaport olmaksizin ulkesinden cikabilmis bu kucuk kiz?
  • Polis gelen yolculara MASAJ yapsada ,gidenin Çantasını da Taşısa kimseye yaranamaz.;)))) Birisi gelir gülmüyor der,öbürü gelir ne gülüyorsun der.Polis ağzıyla kuş tutsa Vahşi bile derler;)))) Neyse bu konuda ben kendi kızımın pasaportuna Avrupa'da mühürlettirdim.Kimi gümrükçü basmadı,kimisi bastı.Büyütecek ne var bunda? Biz önceliğimizi İran;ırak ve Suriye Kara sınırlarına versek ve oradaki problemleri öncelikle çözsek daha makul ve mantıklı olmaz mı?
  • biber gazını böyle suratına nişan alıp sıksaydınız,ödül alırdınız aslanlarım koçlarım derlerdi haberlerde medyada heryerde,ama işte yanlış yaptınız..
  • Meydanlarda milleti cop'larken, gaz bombası atarken bu kadar şirin olamıyorlar ama. Neyse bedeli ödemeliler.
  • sana mı kaldı şirinlik yapmak.ilk önce görevini adam gibi yap.şirinlik şaklabanlık işini otellerdeki animatörler yapıyor merak etme.

'Şirinlik' olsun diye Emily Harris'in oyuncak pasaportuna damga vuran polisin "unuttuğu" için çocuğun ülkeye giriş kaydını yapmadığı belirlendi.

Emniyet, havalimanı pasaport kontrol noktasında görevli iki polis memuru hakkında "görevi ihmal" suçundan idari soruşturma başlattı. Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Emily Harris'in pasaportuna giriş damgası vurulmadığı gibi küçük kızın ülkeye girdiğini gösteren "veri" girişinin yapılmadığı tespit edildi. Emily Harris'in pasaportuna giriş damgasını vurmayan polis memuru, "Küçük kızın gönlünü almak için bana uzattığı oyuncak pasaporta şirinlik olsun diye yarım damga vurdum. Yolcu yoğunluğundan dolayı çocuğun ülkeye veri girişini yapmayı unuttum" dedi.

Konu hakkında daha önce açıklamada bulunan 9 yaşındaki Emily'nin annesi, kızlarının pasaportunu yanlarına hiç almadıklarını buna rağmen pasaport konusunda hiç kimsenin bu durumu sormadığını ifade etmişti.

İDARİ PARA CEZASI DA KESİLMEDİ!

Harris Ailesi'nin sözkonusu ihmal nedeniyle 500 TL idari para cezası ödemekten kurtulduğu da ortaya çıktı. Veri girişi yapılmadığı için Emily Harris ülkeye kaçak girmiş sayılıyor ve Pasaport Kanunu'na göre çıkış sırasında aileye 500 TL idari para cezası kesilmediği gerekiyordu. Çıkış işlemini yapan pasaport polisi bu ayrıntıya dikkat etmedi. İki polis memurunun görevi ihmal suçundan disiplin cezası alabileceği bildirildi.

OYUNCAK PASAPORT OLAYINDA BİR SKANDAL DAHA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

pass yok ki ~ 11 yıl önce
Annesi pasaportu almadigini soyluyor konuyu dikkatli okusaniza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damga ~ 11 yıl önce
Pek güzel haber alamıyoruz derken polis memurunun yaptığı içten şakaya gülümsemiştim. Çok da güzel yapmış bence. İnce, zarif bir hoşluk yapmış küçük kıza . Bırakın cezalandırmayı bu memurları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok canım ~ 11 yıl önce
peki şirinliğini yaptı, alkışladık, ülkemize giren bir kişinin pasaportuna damga atmayı unutması da mı şirinlik. Ne kadar şirin yaklaşmışsınız olaya, gerçekten şirinsiniz. Televizyonunuzu açın NTV ye bir bakın, şirin polisi görün!!!
Nasil ya? ~ 11 yıl önce
Arkadas ben anlamiyorum nasil olur da pasaport olmaksizin ulkesinden cikabilmis bu kucuk kiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
ülkesinden zaten gerçek pasaportuyla çıkmış. ayriyetten birde oyuncak pasaport varmış yanında. Memur Oyuncak pasaporttan sonra, gerçek pasaporta işlem yapmayı unutmuş
herkes 4-4lük ya! ~ 11 yıl önce
Polis gelen yolculara MASAJ yapsada ,gidenin Çantasını da Taşısa kimseye yaranamaz.;)))) Birisi gelir gülmüyor der,öbürü gelir ne gülüyorsun der.Polis ağzıyla kuş tutsa Vahşi bile derler;)))) Neyse bu konuda ben kendi kızımın pasaportuna Avrupa'da mühürlettirdim.Kimi gümrükçü basmadı,kimisi bastı.Büyütecek ne var bunda? Biz önceliğimizi İran;ırak ve Suriye Kara sınırlarına versek ve oradaki problemleri öncelikle çözsek daha makul ve mantıklı olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış tavır ~ 11 yıl önce
biber gazını böyle suratına nişan alıp sıksaydınız,ödül alırdınız aslanlarım koçlarım derlerdi haberlerde medyada heryerde,ama işte yanlış yaptınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polis ~ 11 yıl önce
Meydanlarda milleti cop'larken, gaz bombası atarken bu kadar şirin olamıyorlar ama. Neyse bedeli ödemeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şirin ~ 11 yıl önce
sana mı kaldı şirinlik yapmak.ilk önce görevini adam gibi yap.şirinlik şaklabanlık işini otellerdeki animatörler yapıyor merak etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaklaban ? ~ 11 yıl önce
O otellerdeki animatörler şaklabanlık değil,mesleklerini yapıyorlar. Şaklabanlığı da ne yazık ki bazı insanlar klavye başında yapıyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000