02 Mayıs 2008, Cuma 08:17:14

Onur Air uçağı FACİADAN DÖNDÜ!

Antalya'dan dün sabah 166 yolcusuyla Danimarka'ya gitmek üzere havalanan Onur Air'e ait bir charter uçağının kalkıştan kısa bir süre sonra geri dönüş yaptığı bildirildi.

Antalya'dan dün sabah 166 yolcusuyla Danimarka'ya gitmek üzere havalanan Onur Air'e ait bir charter uçağının kalkıştan kısa bir süre sonra geri dönüş yaptığı bildirildi. Danimarka'da Türklere ait "Tyrkiet Eksperten" adlı seyahat acentesinin yolcularını taşıyan Onur Air uçağının havalandıktan hemen sonra motorunda yangın çıktığı ve pilotun yakıtı denize boşalttıktan sonra Antalya havalimanına zorunlu iniş yaptığı öğrenildi.

Uçakta panik yaşandı

Antalya havalimanına zorunlu olarak dönen uçak aprona iner inmez itfaiye ekipleri tarafından köpük sıkıldı ve yolcular uçağın kanat kısmından indirildi. Tyrkiet Eksperten'in Halkla İlişkiler Müdürü Iben Winther, şok geçiren yolcuların hemen tedavi edildiğini söyledi. Danimarka radyosuna konuşan yolculardan Michael Björnson, uçakta yüksek bir ses duyulduğunu ve bunun ardından uçağın sallanmaya başladığını anlattı. Uçakta herkesin bağırarak paniğe kapıldığını belirten Björnson, mürettebatın ne yapacağını bilmediğini iddia etti. Danimarkalı turistler, Tyrkiet Eksperten'in tahsis ettiği başka bir uçakla Kopenhag'a getirildi.

Onur Air uçağı FACİADAN DÖNDÜ!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000