11 Ocak 2012, Çarşamba 14:15:56

ÖMRE BEDEL VEDA... (FOTO HABER)

Sky Havayolları pilotu Emekli Kurmay Albay Veysel Yenilmez, emekliliğine çok özel bir törenle adım attı...
  • Veysel kaptanım hayırlı olsun. Güzel geçsin emeklilik yıllarınız sevdiklerinizle. çerez yemeyin artık fazla :)
  • Demek ki neymiş; emekli pilota veda ziyaretinde bulunulmayacakmış. 50 yaşını gecen pilot meslekden ayrılacakmış ki sektörde yer açılsın, 250 saatlik adam direkt kaptan olsun. Kendi yeteneksizligini baskaları üzerinden rant yapsın. Daha yazılır da bunu anlayacak muhatap alacak kimse yok.
  • Sende uzaylısın galiba Türkiyede ve Dünyadaki sivil havacılıktan bir haber olduğun için.Artık type parasını bulan herkes uçuş okullarına akın ediyor ama etraf işsiz pilot oldu.Çünkü sizin pohpohladığınız 50 yaş üstü pilotlar gençlerin önünü tıkıyor.Pilotluğu saltanata dönüştürme çabasıdır gidiyor.Sen çok insansan Emekli pilotları ziyaret et,ellerini öp,havacılıktan dem vurun vs. Gerçeklerden kaçıyorsun moda neyse ona uyuyorsun anlaşılan.
  • eee noldu gerçekleri yazınca hemen saldırıya geçtin demiii...yok abi bunlar hep pohpohlanacak böyle yazarsan üzülür çocuklar...aman kırmayalm çok naziklerdir...yaaa adamlar amerikada maymuna uçak kullandırıyorlar bu işeri geçeceksini artık...imkan verilirse çoğu yurdum insanının yapabileceği bir iş...öyle insan üstü alamaya gerenkkk yok :))
  • Yeni yaşantınızda sağlık,mutluluk ve huzur dilerim..Sizin yerinizi dolduracak tüm genç pilotllara başarılar dilerim.Samsunlu Orhan abi.
  • niye yazdıklarım niye seni rahatsız etti.Yani ne yapalım emekli olduysa ulusal bayram mıilan edelim?Kalemine sağlık diyen arkadaşım sağolasın ama görüyorsunki bazılarını rahatsız etmiş.Klavye mühendisliği yapmayın.Türkiyede 500 lira emekli aylığını almak için kuyrukta ölen insanlar var,ilaç yazdırmak için hastanelerde sabahın ilk ışıklarına hastaneye kamp kuran emekliler var.Onlarıda pohpohlasanıza hadi.Gidin çiçek verin,hediyeler alın,havai fişek atın hadi.Fakirin yüzü soğuk olur değilmi klavye mühendisleri.
  • hay kalemine sağlık ne güzelde özetlemişsin arkadaş...bu adamlar para hırsı ile neredeyse kokpitte ölelim diyecek kadar doyumsuzlar..bu kadar işsiz genç pilot varken hale titreye titreye o kadar insanın can güvenliğini tehdit ediyorlar...50 yaşında keseceksin bunlara faturayı
  • sen hakikaten insan değilmişsin arkadaş....
  • emekli olan pilotu yeniden çalıştırmak kadar gereksiz,güvensiz ve riskli bir durum yok.Genç işsiz pilotların önünü kapatın bakalım bunları ekiplerde bulundurarak.Ayrıca emekli olmakta uzayın şifresi,atomun yapısını bulmak kadar zor ve önemli değil.Nedir bu abartı,kutlama vb haller.Bari Rio Karnavalını Türkiye'ye getirelim bu tarz emekli olanlar için.
  • yaaa ne olmuş emekli olduysa ülkede emekli olan sanki bir sizsiniz?bu yaşa kadar çalıştırmak bile büyük risk 50 yaşında göndereceksin yoksa 100 yaşına kadar çalışalım der bunlar.... alışmışsınız pohpohlanmaya bakalım şimdi ne yapacaksınız...hadiii balığa :))
Antalya merkezli Sky Havayolları’nın deneyimli pilotlarından, Veysel Yenilmez 44 yılı aşkın uçuş hayatından sonra emekli oldu. Son olarak Sky Havayolları’nın TC-SKS tescilli uçağı ile Antalya-Leipzig-Antalya uçuşunu gerçekleştiren Yenilmez, 10 yıldır Sky Airlines pilotuydu. 44 yıllık havacılık hayatına, Türk Hava Kuvvetleri'nde 25 yıl savaş pilotluğu, 19 yılda özel havayolu pilotluğu yaparak anlamlı bir törenle veda etti.
 
Son seferinde Antalya Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra çalışma arkadaşları tarafından karşılanan emektar pilota günün anısına hazırlanmış olan özel bir plaket takdim edildi. Sky Airlines ekibi adına kısa bir konuşma yapan SKY Airlines Genel Müdürü ve Kayıgroup CEO’su Tahir Görgülü “Değerli pilotumuza bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk dolu bir emeklilik yaşamı diliyoruz” dedi.
 
Sky Havayolları ekip arkadaşlarının düzenlediği karşılama töreni sırasında konuşan Yenilmez "Uçmak her zaman için hayatımın en büyük heyecanıydı. 44 yıllık havacılık hayatımın özellikle son 10 yılında Sky Havayolları ailesinin bir parçası olmak benim için büyük bir keyifti. Şimdi birazda kendi aileme daha çok zaman ayırmak istiyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma emniyetli ve başarılı uçuşlar diliyorum" dedi.





ÖMRE BEDEL VEDA... (FOTO HABER)

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 12 yıl önce
Veysel kaptanım hayırlı olsun. Güzel geçsin emeklilik yıllarınız sevdiklerinizle. çerez yemeyin artık fazla :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Demek ki neymiş; emekli pilota veda ziyaretinde bulunulmayacakmış. 50 yaşını gecen pilot meslekden ayrılacakmış ki sektörde yer açılsın, 250 saatlik adam direkt kaptan olsun. Kendi yeteneksizligini baskaları üzerinden rant yapsın. Daha yazılır da bunu anlayacak muhatap alacak kimse yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sende uzaylısın galiba Türkiyede ve Dünyadaki sivil havacılıktan bir haber olduğun için.Artık type parasını bulan herkes uçuş okullarına akın ediyor ama etraf işsiz pilot oldu.Çünkü sizin pohpohladığınız 50 yaş üstü pilotlar gençlerin önünü tıkıyor.Pilotluğu saltanata dönüştürme çabasıdır gidiyor.Sen çok insansan Emekli pilotları ziyaret et,ellerini öp,havacılıktan dem vurun vs. Gerçeklerden kaçıyorsun moda neyse ona uyuyorsun anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eee noldu gerçekleri yazınca hemen saldırıya geçtin demiii...yok abi bunlar hep pohpohlanacak böyle yazarsan üzülür çocuklar...aman kırmayalm çok naziklerdir...yaaa adamlar amerikada maymuna uçak kullandırıyorlar bu işeri geçeceksini artık...imkan verilirse çoğu yurdum insanının yapabileceği bir iş...öyle insan üstü alamaya gerenkkk yok :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeni yaşantınızda sağlık,mutluluk ve huzur dilerim..Sizin yerinizi dolduracak tüm genç pilotllara başarılar dilerim.Samsunlu Orhan abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
niye yazdıklarım niye seni rahatsız etti.Yani ne yapalım emekli olduysa ulusal bayram mıilan edelim?Kalemine sağlık diyen arkadaşım sağolasın ama görüyorsunki bazılarını rahatsız etmiş.Klavye mühendisliği yapmayın.Türkiyede 500 lira emekli aylığını almak için kuyrukta ölen insanlar var,ilaç yazdırmak için hastanelerde sabahın ilk ışıklarına hastaneye kamp kuran emekliler var.Onlarıda pohpohlasanıza hadi.Gidin çiçek verin,hediyeler alın,havai fişek atın hadi.Fakirin yüzü soğuk olur değilmi klavye mühendisleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hay kalemine sağlık ne güzelde özetlemişsin arkadaş...bu adamlar para hırsı ile neredeyse kokpitte ölelim diyecek kadar doyumsuzlar..bu kadar işsiz genç pilot varken hale titreye titreye o kadar insanın can güvenliğini tehdit ediyorlar...50 yaşında keseceksin bunlara faturayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen hakikaten insan değilmişsin arkadaş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
emekli olan pilotu yeniden çalıştırmak kadar gereksiz,güvensiz ve riskli bir durum yok.Genç işsiz pilotların önünü kapatın bakalım bunları ekiplerde bulundurarak.Ayrıca emekli olmakta uzayın şifresi,atomun yapısını bulmak kadar zor ve önemli değil.Nedir bu abartı,kutlama vb haller.Bari Rio Karnavalını Türkiye'ye getirelim bu tarz emekli olanlar için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaaa ne olmuş emekli olduysa ülkede emekli olan sanki bir sizsiniz?bu yaşa kadar çalıştırmak bile büyük risk 50 yaşında göndereceksin yoksa 100 yaşına kadar çalışalım der bunlar.... alışmışsınız pohpohlanmaya bakalım şimdi ne yapacaksınız...hadiii balığa :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000