11 Mart 2010, Perşembe 17:58:27

Musa Alioğlu: "Dikkatli hareket ettik"

Saga Havayolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Musa Alioğlu, İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu’nda bir konferans verdi. Alioğlu konferansta, havacılık sektörünü değerlendirdi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Ne anlattı acaba ?
  • Bu musa bey ne muhterem bir adam. Allah sivil havacılığa bağışlasın. Gençlere sivil havacılığı anlatmış. Bu tecrübeden bütün ülke istifade etmeli.
  • Saga ve de Musa hakkında yazdıgım yorumumu neden yayınlamıyorsunuz? Oktay ERDAĞI'nı ıse aldı dıye SHGM dısında AırportHaber ı de mı kendıne bagladı Musa?Yakısmıyor sıze...
  • pegasus 113 ve sunexpress 9455 ils 24 verilmesi uzerine divertten vazgectiler su an gokcene iniyorlar. ama muhtemelen çok kritik bir yakitla inecekler. shgm yuzunden.. shgm herkese ceza kesiyor ya bunlara cezayi kim kesecek ? hangi iş guzarin işi acaba bu!
  • su an ils-24 verilmeye başlandi. cunku herkes divert ediyor. bu kadar sacmalik olamaz. 24 ils verilmemesinin nedeni missed approach proseduru olmamasiymiş , rwy heading dersin olur.. neden milleti bunun için divert ettiriyorsunuz. bu talmati verende shgm.. olmaz olsun. yazik ya.. cidden yazik binlerce insana ucaklardaki.bu kadar ciddiyetsizlik olablirmi.
  • su an yeni divertler.. sun9425 istanbula.. 9455 corluya.. pegasus ankara 113 corluya .. thy 887 ataturke.. divert ediyorlar su an..
  • pas gecen ucaklar.. sayamiyorum aritk herkes pas geciyor. divert edenler sunexpress 2 thy 2 ataturke.. pegasus elazig ucagi corlu ya.ve su anda da pegasus izmir ucagi izmire geri donuyor..su an sabiha gokcen bulut alt tavani 600' ve ndb minimum u 1000' yani kisacasi sabiha gokcen su an inislere kapali..
  • ucaklar ard arda pas geciyor.. divertler de bvasladi. 24 ils calistigi halde israrla ils yaptirmiyorlar 24 pistine gokcenin. birilerinin basina bir sey gelicek sonra mi duzeltecekler.. bu ne sacmalik.
  • bir konu da saw meydanındaki atis. Icao kriterlerine uymuyor süresi çok uzun. özel şirketler henüz bu işi kıvıramıyor kanımca

İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu’nda bir konferans veren Saga Havayolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Musa Alioğlu, gençlere havacılık sektörünü anlattı.

Atatürk’ün “yurdun dört bir yanını demir ağlarla ile ördük” sözünü hatırlatan Alioğlu, artık bu sözün Türk Havacılık Sektörü için kullanıldığını ifade etti.

Musa Alioğlu, ulaşım politikalarının havacılık sektörüne verdiği katkıyı “Uçmak artık lüks olmaktan çıktı” sözleri ile dile getirdi. Yolcuların havayolunu daha sık kullanmaya başladığını kaydeden Alioğlu, duruma paralel olarak trafik kazalarının da azaldığını söyledi.

Bazı havaalanlarının devletin elinden çıkarılıp özelleştirilmesini olumlu karşıladığını belirten Musa Alioğlu, Antalya Havalimanı’nı örnek gösterdi. Antalya Havalimanı’nın şu anki durumunun eskiye göre daha iyi olduğunun altını çizen Alioğlu, “Bazı durumlarda devletin gücü yetmiyor” dedi.

Küresel kriz ile beraber, Avrupa’daki birçok havayolu şirketinin iflasın eşiğine gelmesine karşı Türk şirketlerinin büyük ölçüde krizden etkilenmediğini de açıkladı.

Alioğlu, “Yazın kendi yolcumuzu taşıdık, kışın da uçaklarımızı kiraya verdik. Dikkatli hareket ettik” şeklinde konuştu.

Musa Alioğlu

Musa Alioğlu: "Dikkatli hareket ettik"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne anlattı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu musa bey ne muhterem bir adam. Allah sivil havacılığa bağışlasın. Gençlere sivil havacılığı anlatmış. Bu tecrübeden bütün ülke istifade etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saga ve de Musa hakkında yazdıgım yorumumu neden yayınlamıyorsunuz? Oktay ERDAĞI'nı ıse aldı dıye SHGM dısında AırportHaber ı de mı kendıne bagladı Musa?Yakısmıyor sıze...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus 113 ve sunexpress 9455 ils 24 verilmesi uzerine divertten vazgectiler su an gokcene iniyorlar. ama muhtemelen çok kritik bir yakitla inecekler. shgm yuzunden.. shgm herkese ceza kesiyor ya bunlara cezayi kim kesecek ? hangi iş guzarin işi acaba bu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
su an ils-24 verilmeye başlandi. cunku herkes divert ediyor. bu kadar sacmalik olamaz. 24 ils verilmemesinin nedeni missed approach proseduru olmamasiymiş , rwy heading dersin olur.. neden milleti bunun için divert ettiriyorsunuz. bu talmati verende shgm.. olmaz olsun. yazik ya.. cidden yazik binlerce insana ucaklardaki.bu kadar ciddiyetsizlik olablirmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
su an yeni divertler.. sun9425 istanbula.. 9455 corluya.. pegasus ankara 113 corluya .. thy 887 ataturke.. divert ediyorlar su an..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pas gecen ucaklar.. sayamiyorum aritk herkes pas geciyor. divert edenler sunexpress 2 thy 2 ataturke.. pegasus elazig ucagi corlu ya.ve su anda da pegasus izmir ucagi izmire geri donuyor..su an sabiha gokcen bulut alt tavani 600' ve ndb minimum u 1000' yani kisacasi sabiha gokcen su an inislere kapali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucaklar ard arda pas geciyor.. divertler de bvasladi. 24 ils calistigi halde israrla ils yaptirmiyorlar 24 pistine gokcenin. birilerinin basina bir sey gelicek sonra mi duzeltecekler.. bu ne sacmalik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir konu da saw meydanındaki atis. Icao kriterlerine uymuyor süresi çok uzun. özel şirketler henüz bu işi kıvıramıyor kanımca

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000