16 Aralık 2008, Salı 17:07:35

Maktum'un uçağı Konya yerine Antalya'ya indi

Bir dizi toplantıya ve Şeb-i Arus törenine katılmak için uçakla Türkiye'ye gelen Dubai Emiri Raşit El Maktum'un oğlu Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum'un uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Antalya Havalimanı'na iniş yaptı.

Saat 12.30 sıralarında Konya Havaalanı'na inmesi beklenen Şeyh Macid'in uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Antalya Havalimanı'na inmek zorunda kaldı. Havalimanında bulunan CIP salonunun önüne çekilen uçaktan inen Şeyh Macid ve beraberindeki 16 kişilik heyet, CIP salonunda dinlenmeye çekildi. Bu sırada Şeyh Macid ve beraberindeki heyetten görüntü alınmaması için Dubai bayraklı uçağın etrafı havalimanına ait otobüslerle kapatıldı. Uçağa bu sırada yakıt ikmali yapılırken, Konya'daki kötü hava koşullarının düzelmesinin ardından uçağın havalimanından ayrılacağı bildirildi.

Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum'un, Türkiye ile Dubai arasında ticari ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Konyalı sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geleceği, akşam ise Şeb-i Arus törenine katılacağı bildirildi.

Maktum'un uçağı Konya yerine Antalya'ya indi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000