05 Mayıs 2012, Cumartesi 09:09:53

KAYIP SÜRÜYOR

Antalya'daki düşüş sürüyor dört aylık kayıp çeyrek milyona dayandı.
  • Eğer bir ülke durup dururken komşusuna -sırf "birileri" istiyor diye- karşı savaş çığırtkanlığı yaparsa; (o malum; senin her dediğini emir telakki ettiğin )"birilerini" sevmeyen insanların yaşadığı ülkeden gelen turist sayısında böyle azalışlar görürsün.
  • SEN GİDERMİSİN E, ALTINA İMZA ATARIM. HAKKATEN BİZ DE DÜŞMAN OLDUK ONLARA. YAZIK.
  • seni otelinde şehirde kazıklasalar sen oraya gidermisin açık her turisti senin yüzüne gülen her turisti lan ba verecek herhalde deyip taciz tecavüz eden öldüren bir cahil cühela yere kültüre gidermisin içilen alkolü zehir eden hayatları-ruslar-almanlar- söndüren yere gidermisin trafik kazalarında dünya birincisi başına trafikte ne geleceği belli olmayan araç kjullanmayı bilmeyen vandalların bol olduğu yere gidermisin söyle gidermisin yahudilerin hepsini düşman gören yere yahudi gelirmi (israilde yapılan ankette bedava olsa türkiyeye gitmem diyenlerin oranı yüzde70) tabii senin için önemli değil bu sen atlarsın gemine mavi marmarayla gezine çıkarsın türkiye değişti artık bizi gerçekten fes giyen adamlar değil ama kafamızın içine fes giymiş geri bir toplum olarak görülüyoruz adam olun dedik başkası istediği için değil rasyonel akıl öyle dediği için dedik bizi bile düşman saydınız be
  • ekonomi nasıl işler, bir biri ile eklemli sektörlerin herhangi birinde ki olumsuzluk diğer sektörlere nasıl zarar verir, fabrika kursanda yaşklaşık 1.5 mılyar çinliyi sömüren çinle baş edemezsin. dünya değişti. hindistan ve çinin üretim gücü karşısında durmak mümkün değil. makineleşmen lazım. bunun içinde bilim gerek, kafa ve zeka gerekki herhangi biri bu topraklarda bulunmuyor. ya tarım, tekstil, işlenmemiş maden ihracı ve ucuz turizmden başka çaren yok be kardeş. 10 yıl içinde şekilde şekle sokacaklar adamlar dünyayı, görmüyormusun?
  • Sayın editör; DHMİ nisan sonu rakamlarına balılırsa, Antalya havalimanı için bir önceki yıla göre 400 bin düşüş görülmekte!!!!!!!!
  • Gelmesinler cok da umrumuzdaydi koskoca bir milleti elaleme hizmetci ettiniz turist getiricez diye. Kalifiye eleman yetistirin eleman, fabrika kurun uretim yapin iki tane cibildak turist cekmekle yatirim olmaz. Zaten benim vatandasima oteller kazigi geciriyor elin gavuru da yapmasin tatilini kardesim
  • Küresel Krizin Teğet geçişi
  • Bunlar grev ihtimalinin sonucu
  • Neden çünkü bu sene kış çok uzun sürdü havalar ısınmadı da ondan mayısdan itibaren ikiye katlar

2011 yılında Türkiye'nin en çok yabancı ziyaretçi çeken kenti Antalya için 2012 yılı iyi başlamadı. Dört atlık dönem sonunda Antalya'nın kaybı 200 bini aştı.

2011 yılını 11 milyon ziyaretçi ile kapatarak tüm zamanların rekorunu kıran Antalya'da 2012 Ocak ayı ile birlikte başlayan düşüş devam ediyor. Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Antalya Havalimanı gelen yolcu istatistiklerinden derlenen verilere göre, dört aylık dönem sonunda kentin yaşadığı kayıp yüzde 15 oldu.

Buna göre Antalya'yı dört ay sonunda ziyaret eden yabancı ziyaretçi sayısı 1 milyon 261 bin 470 kişi oldu. Bu sayı rekor yıl olarak kabul edilen 2011 yılına göre 219 bin 197 kişilik bir düşüş anlamına geliyor.

KAYIP SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

"birilerinin" her dediğini yapmanın sonu ~ 12 yıl önce
Eğer bir ülke durup dururken komşusuna -sırf "birileri" istiyor diye- karşı savaş çığırtkanlığı yaparsa; (o malum; senin her dediğini emir telakki ettiğin )"birilerini" sevmeyen insanların yaşadığı ülkeden gelen turist sayısında böyle azalışlar görürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 12 yıl önce
SEN GİDERMİSİN E, ALTINA İMZA ATARIM. HAKKATEN BİZ DE DÜŞMAN OLDUK ONLARA. YAZIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen gidermisin ? ~ 12 yıl önce
seni otelinde şehirde kazıklasalar sen oraya gidermisin açık her turisti senin yüzüne gülen her turisti lan ba verecek herhalde deyip taciz tecavüz eden öldüren bir cahil cühela yere kültüre gidermisin içilen alkolü zehir eden hayatları-ruslar-almanlar- söndüren yere gidermisin trafik kazalarında dünya birincisi başına trafikte ne geleceği belli olmayan araç kjullanmayı bilmeyen vandalların bol olduğu yere gidermisin söyle gidermisin yahudilerin hepsini düşman gören yere yahudi gelirmi (israilde yapılan ankette bedava olsa türkiyeye gitmem diyenlerin oranı yüzde70) tabii senin için önemli değil bu sen atlarsın gemine mavi marmarayla gezine çıkarsın türkiye değişti artık bizi gerçekten fes giyen adamlar değil ama kafamızın içine fes giymiş geri bir toplum olarak görülüyoruz adam olun dedik başkası istediği için değil rasyonel akıl öyle dediği için dedik bizi bile düşman saydınız be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 12 yıl önce
ekonomi nasıl işler, bir biri ile eklemli sektörlerin herhangi birinde ki olumsuzluk diğer sektörlere nasıl zarar verir, fabrika kursanda yaşklaşık 1.5 mılyar çinliyi sömüren çinle baş edemezsin. dünya değişti. hindistan ve çinin üretim gücü karşısında durmak mümkün değil. makineleşmen lazım. bunun içinde bilim gerek, kafa ve zeka gerekki herhangi biri bu topraklarda bulunmuyor. ya tarım, tekstil, işlenmemiş maden ihracı ve ucuz turizmden başka çaren yok be kardeş. 10 yıl içinde şekilde şekle sokacaklar adamlar dünyayı, görmüyormusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memur ~ 12 yıl önce
Sayın editör; DHMİ nisan sonu rakamlarına balılırsa, Antalya havalimanı için bir önceki yıla göre 400 bin düşüş görülmekte!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 12 yıl önce
Gelmesinler cok da umrumuzdaydi koskoca bir milleti elaleme hizmetci ettiniz turist getiricez diye. Kalifiye eleman yetistirin eleman, fabrika kurun uretim yapin iki tane cibildak turist cekmekle yatirim olmaz. Zaten benim vatandasima oteller kazigi geciriyor elin gavuru da yapmasin tatilini kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Küresel Krizin Teğet geçişi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 12 yıl önce
Bunlar grev ihtimalinin sonucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRBOSS ~ 12 yıl önce
Neden çünkü bu sene kış çok uzun sürdü havalar ısınmadı da ondan mayısdan itibaren ikiye katlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000