25 Mart 2010, Perşembe 16:19:38

İZAIR'IN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR!

İzAir’in başında kara bulutlar dönüyor. 11 Mart’ta yaşanan olayın aynısı bu kez şirketin diğer uçağında yaşandı.
  • Orada burada atıp tutan, toplantılarda izairden daha güvenlisi yoktur diye diye konuşan sayın kaliteciler nerede ? Cevap yazsanıza...
  • BAKIMLARDA BURUN İNİŞ TAKIMINDA SEAL DEĞİŞMİŞ Mİ ACABA...
  • İzair çalışanı değilim, zaman zaman İzair'e haksızlık edildiğini düşünsem de bu kadar vukuatın İzair'in başına gelmesi tesadüf olamaz. Eminim Airbus da İzair'i mercek altına almıştır veya alacaktır..
  • bakın bu karabulut falan değil.zamanında bazı havayollarına cin ali laf etti karaladı,şimdi pgs ve izair de böyle olaylar başladı.allah bu kadar büyük iştee..alma mazlumun ahını çıkar AHESTE AHESTE cin aliiiiiiiiiii.sonra derler ali topu tut..:-)))))))
  • Bu tarz arıza neden olur, bir teknik buradan kısaca yazabilirmi, neden aynı şirkette olabilir, olabilme şansı nedir? Teşekkürler.
  • Konunun gürol beyle ne alakası var ? Şirketimizde herşeyi bildiğini sanan ama aslında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan meşhur bir kalite departmanı var. Onlar ne iş yapıyor ?
  • Çok bilen zaatı muhteremler..Gürol Yüksel'e olan öfkenin sebebi nedir acaba???Bu camiyada sizin gibi 3-5 kişinin lafıyla kimse karalanmaz..güneş balçıkla sıvanmaz..Ancak burdan atıp tutarsınız..Siz çok biliyordunuzda madem neden bir yerlere gelemediniz malum??Amman fln filann konuşun durun..Bir hata varsa eğer bu tek kişide aranmaz!bence yorum yaparlen atıp tutarken düşünün..THY ne durumda şu an ona bir bakın..
  • Arkadaşlar Airbus'ın yetki verdiği bir bakım merkezinden (amman) uçağa bakım yaptırmanın ne sakıncası olabilir.??Bu Toyota nın marka değerinden daha mı düşük kalite(airbus) olarak dahamı az standartlara sahip..?? Bu ne perhiz anlamadım...Lütfen bilen bir arkadaş durumu açıklasın.... Biri çıksın konuşşun aydınlanayım...
  • Sn Gürol yüksel THY 'da iken sn Bolayırlı ile calıştığı için hataları pek görülmüyordü her şeyi çok biliyor zan ediyor eger uçakların bakımı ürdünde yapılıyorsa sn Gürol Yüksel seneler evvel Amman'da satış müdürü oldugu günlerin hatırına yaptırmıştır ucuz etin yahnisi yavan olur hayırlı uşuçlar
  • Bu tür arızalar her zaman başımıza gelebilir. İZ AIR yada ONUR veya THY fark etmez kul yapısı ekibe ve yolcularına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve bu arızaların neden olduğu konusunda detaylı bir araştırma yapılmalı. Umarım hiç bir havacı tehlikeli bir arıza ile karşılaşmaz. Saygılar.

İzAir’e ait TC-İZM kuyruk tescilli uçak Antalya Havalimanı’nda büyük tehlike atlattı. Antalya Havalimanı’na yaklaşma sırasında pilot iniş takımlarını açmak istedi ancak uçağın burun tekerlerini kontrol eden ‘steering sistemi’ arıza verdi. İniş takımları, piste dik açı pozisyonunda olması gerekirken 90 derecelik açıyla döndü ve paralel hale geldi.

Pilot, emergency deklare etti. İtfaiye ekipleri Antalya Havalimanı’nda tedbir aldı.

Uçak piste teker koydu ve yavaş yavaş burun üzerine inişini yaptı. Bu sırada uçağın lastikleri ve jantları sürtünme sonucu eridi. Uçak alev almadan durabildi.

Aynı olay yine İzair’in TC-İZR kuyruk tescilli uçağında 11 Mart’ta Frankfurt Havaalanı’nda yaşanmıştı.

İki hafta içinde aynı olayı iki farklı uçakta yaşayan İZair, bir önceki uçağı da yeniden kontrole alma kararı aldı.

Bu arada uçakların bakımlarının Ürdün’de yapıldığı kaydedildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

İZAIR'IN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Orada burada atıp tutan, toplantılarda izairden daha güvenlisi yoktur diye diye konuşan sayın kaliteciler nerede ? Cevap yazsanıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BAKIMLARDA BURUN İNİŞ TAKIMINDA SEAL DEĞİŞMİŞ Mİ ACABA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İzair çalışanı değilim, zaman zaman İzair'e haksızlık edildiğini düşünsem de bu kadar vukuatın İzair'in başına gelmesi tesadüf olamaz. Eminim Airbus da İzair'i mercek altına almıştır veya alacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bakın bu karabulut falan değil.zamanında bazı havayollarına cin ali laf etti karaladı,şimdi pgs ve izair de böyle olaylar başladı.allah bu kadar büyük iştee..alma mazlumun ahını çıkar AHESTE AHESTE cin aliiiiiiiiiii.sonra derler ali topu tut..:-)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tarz arıza neden olur, bir teknik buradan kısaca yazabilirmi, neden aynı şirkette olabilir, olabilme şansı nedir? Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Konunun gürol beyle ne alakası var ? Şirketimizde herşeyi bildiğini sanan ama aslında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan meşhur bir kalite departmanı var. Onlar ne iş yapıyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok bilen zaatı muhteremler..Gürol Yüksel'e olan öfkenin sebebi nedir acaba???Bu camiyada sizin gibi 3-5 kişinin lafıyla kimse karalanmaz..güneş balçıkla sıvanmaz..Ancak burdan atıp tutarsınız..Siz çok biliyordunuzda madem neden bir yerlere gelemediniz malum??Amman fln filann konuşun durun..Bir hata varsa eğer bu tek kişide aranmaz!bence yorum yaparlen atıp tutarken düşünün..THY ne durumda şu an ona bir bakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar Airbus'ın yetki verdiği bir bakım merkezinden (amman) uçağa bakım yaptırmanın ne sakıncası olabilir.??Bu Toyota nın marka değerinden daha mı düşük kalite(airbus) olarak dahamı az standartlara sahip..?? Bu ne perhiz anlamadım...Lütfen bilen bir arkadaş durumu açıklasın.... Biri çıksın konuşşun aydınlanayım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Gürol yüksel THY 'da iken sn Bolayırlı ile calıştığı için hataları pek görülmüyordü her şeyi çok biliyor zan ediyor eger uçakların bakımı ürdünde yapılıyorsa sn Gürol Yüksel seneler evvel Amman'da satış müdürü oldugu günlerin hatırına yaptırmıştır ucuz etin yahnisi yavan olur hayırlı uşuçlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tür arızalar her zaman başımıza gelebilir. İZ AIR yada ONUR veya THY fark etmez kul yapısı ekibe ve yolcularına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve bu arızaların neden olduğu konusunda detaylı bir araştırma yapılmalı. Umarım hiç bir havacı tehlikeli bir arıza ile karşılaşmaz. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000