25 Temmuz 2009, Cumartesi 08:23:42

IC-Fraport'tan Antalyaspor'a kötü haber

Antalyaspor'a 2009- 2010 futbol sezonunda göğüs reklamı vereceği noktasında son zamanlarda adı geçen havaalanı işletmecisi ICF'ten 'hayır' yanıtı çıktı.
  • ICF okadar genel müdür yardımcısı aldıki antalyaspora verecek para kalmadı..
  • Gaza gelip yazılar yazan arkadaşlar,firmanın Antalyaspor'a sponsor olma zorunluluğu yok ki.Yolcu sayıları geçen seneye göre azalmış,herkes masrafları kısma derdinde,siz olmalı diyorsunuz.Niye olsun,Antalyaspor'un ne katkısı olacak şirkete ki ICF destek versin? Takımınıza önce kendiniz sahip çıkmalısınız.Ordan buradan para gelsin diye beklerseniz,işiniz zor.
  • Hem antalyada dünyanın parasını kazan hem de o şehire ve spor kulübüne bir faydan olmasın. Var mı böyle bir dünya? Ayıp ayıp insan biraz utanır
  • Antalyanın kendi halkı sahip çımıyorki yabancıdan medet bulsun.Önce kendi halkı sahiplenecek .Başkasına gerek yok sonra alttaki arkadaşın dediği gibi bütün otellerden sponsorluk alıcak nasılmı otel önlerinde kazı yaparak.. bakın ozaman nasıl sponsor oluyorlar.
  • Kimin parasını kime vermiyorsun? Antalya'nın en güzel yerine otelini kondur, devletten krediyi al (yani bizim paramızı) sonra da vermiyorum de. ismini başında Antalya yazıyor unutma. Verdiğin zaman da cebinden mi verecektin? zaten vergiden düşecektin. Kabahat sende değil, Antalya'ya sahip çıkamayan Belediye Başkanında. Antalya Belediye Başkanı yolla bu akşam ekiplerini boydan boya kazmaya başla otellerinin önünü gör bakalım nasıl kapına geliyorlar

IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel, "Antalyaspor'a göğüs reklamı vermek gibi bir düşüncemiz yok" dedi. Antalya Valisi Alaadin Yüksel tarafından kendilerine böyle bir talepte bulunulduğunu ancak kulüp tarafından herhangi bir resmi teklifin yapılmadığını söyleyen Döngel, 2012 yılına kadar şirket olarak sponsorluk yapma düşünceleri olmadığını kaydetti.

"DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ"

Geçen yıl Antalya Havalimanı'na yaptıkları yatırımdan dolayı önümüzdeki üç yıl boyunca reklam ve sponsorluk bütçelerinde daralmayı uygun gördüklerini söyleyen Yaşar Döngel, "Bu şehrin bir işletmesi olarak geçen yıllarda olduğu gibi Antalyaspor'u dolaylı olarak desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Geçen günlerde Vali Yüksel ile makamında görüşme yaptıklarını kaydeden Döngel, kendilerine sunulan teklife olumlu cevap verememe sebeplerinin tamamiyle ekonomik olduğunu belirtti. Döngel, "Dünya'nın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı planlarımızda değişiklik yapmamızı tetikledi. Ağır bir yatırım döneminden geçiyoruz" dedi. (Milliyet)

IC-Fraport'tan Antalyaspor'a kötü haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
ICF okadar genel müdür yardımcısı aldıki antalyaspora verecek para kalmadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gaza gelip yazılar yazan arkadaşlar,firmanın Antalyaspor'a sponsor olma zorunluluğu yok ki.Yolcu sayıları geçen seneye göre azalmış,herkes masrafları kısma derdinde,siz olmalı diyorsunuz.Niye olsun,Antalyaspor'un ne katkısı olacak şirkete ki ICF destek versin? Takımınıza önce kendiniz sahip çıkmalısınız.Ordan buradan para gelsin diye beklerseniz,işiniz zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hem antalyada dünyanın parasını kazan hem de o şehire ve spor kulübüne bir faydan olmasın. Var mı böyle bir dünya? Ayıp ayıp insan biraz utanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Antalyanın kendi halkı sahip çımıyorki yabancıdan medet bulsun.Önce kendi halkı sahiplenecek .Başkasına gerek yok sonra alttaki arkadaşın dediği gibi bütün otellerden sponsorluk alıcak nasılmı otel önlerinde kazı yaparak.. bakın ozaman nasıl sponsor oluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kimin parasını kime vermiyorsun? Antalya'nın en güzel yerine otelini kondur, devletten krediyi al (yani bizim paramızı) sonra da vermiyorum de. ismini başında Antalya yazıyor unutma. Verdiğin zaman da cebinden mi verecektin? zaten vergiden düşecektin. Kabahat sende değil, Antalya'ya sahip çıkamayan Belediye Başkanında. Antalya Belediye Başkanı yolla bu akşam ekiplerini boydan boya kazmaya başla otellerinin önünü gör bakalım nasıl kapına geliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000