15 Temmuz 2010, Perşembe 10:00:41

ICF PERSONELİ PODYUMA ÇIKTI

ICF Airports Antalya Havalimanı çalışanlarının yeni üniformalarını bu yıl ünlü modacı Dilek Hanif tasarladı. ICF genel müdürleri ve çalışanlarının üniforma tanıtımı için podyuma çıktığı defile, Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde gerçekleştirildi.
  • deniz hangi deniz? kum hangi kum? antalyada bu renklerde deniz ve kum var da ben mi bilmiyorum acaba? şaka gibi gerçekten, ünsüz bir modacı çok daha başarılı bir iş çıkarabilirdi, 4 ay neyine çalışmış acaba? gayet klasik ve basit sadece renk belirlemiş gerisi fiyasko. pazarda satılsa alan olmaz bunları :)) personelin fikrini sormak lazım acaba ne kadar mutlular :) ilk uçuşumda mutlaka soracağım ve tekrar yazacağım buraya!
  • Renkler ve zevkler tartışılmaz. Ama başta insana ve personele verilen değer var.Bu gün dışı değişir,yarın içi bunların yapılacağına inanıyorum.Yapılacak değişikliklerin bir yerinden başlanmış olması önemli.
  • Bu seçimler çok itici. Burada genel müdür olarak görev yapan kişinin vizyon sahibi olması lazım. Demek ki değil.
  • darısı Dalaman ATM dış hatlar terminali'nin başına.... inşallah...............
  • cemil ipekçi çizseydi daha yumuşak olurdu
  • Bence içindekileri ve kafalarındaki sevgisizliği degiştirmeliler personelin ,asık suratlı,sevimsiz,ilgisiz ve bilgisiz personelin dışını değiştirsen ne olur ki.... bir ata sözümüz vardı.. altın semerde taksan diye .... ahanda bu duruma uygun.
  • Pastel renkler olmamış. Hele ki AYT havalimanına hiç yakışmamış. Çok cansız kalmış. Uzakdoğu havayollarından kopya edilmiş havası var.
  • cok begendım! tatıl ve eglenceden öte iş ciddiyetini yansıtmış.. 10 puan! ;)
  • Böyle pastel renkler halk içinde çalışanlarda kullanılmaz. İnsanlara itici gelir. Keşke farklı bir modacı ile çalışsalardı daha farklı ürünler ortaya çıkardı. Bu konular ince konulardır dikkat etmek lazım. Çok soluk kalmış
  • çok yazık sadece 374 mü oysaki biz 1558 diye biliyorduk demekki bunlar için ayrımcılık Yakarla başladı ancak onunla biter Yakar istifa

Tasarım süreci 4 ayda tamamlanan üniformalar kurum kimliği, personelin şıklığı ve rahatlığı esas alınarak hazırlandığı belirtildi. Sadeliğin ve şıklığın hâkim olduğu üniformalarda 'Deniz ve Kum' konseptinden yola çıkarak kullanılan renkler Antalya'nın doğal dokusunu anlattığı ifade edidi. Antalya Havalimanı çalışanları için tasarlanan üniformalar düzenlenen defile ile tanıtıldı. Havalimanı personelinin kendi üniformalarını defilede tanıtması ünlü mankenlere taş çıkarır cinstendi. Defileyi izleyen havalimanı çalışanları ise podyuma çıkan arkadaşlarını uzun süre alkışladı. Defilede ICF Airports Genel Müdürleri Ferda Yakar ve Alexander Laukenmann'da podyuma çıktı.

Antalya'nın doğal dokusundan esinlenerek yapılan üniformaların operasyon departmanı, teknik departman ve CIP elemanlarından oluşan 374 personel için hazırlatıldığı ve her grup için 3 ayrı çalışma yapıldığı ifade edildi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Modacı Dilek Hanif, Antalya'ya gelen turistleri düşünerek ICF'nin üniformalarını hazırladığını ifade etti. Üniformada çok farklı ve sıra dışı renkler kullandığını ifade eden Hanif, "Buraya çok sayıda turist geliyor geldikleri zamanda son derece rahat kıyafetlerle geliyorlar. Kendi sorumluklularından ve bulundukları konumun dışından tatil yapmak için geliyorlar. Dolayısıyla bunların hepsini düşündüm Geldikleri zaman karanlık bir üniformanın dışında farklı belli bir formatın içinde kalmış bir forma tasarladım."diye konuştu.

Hanif, ayrıca Türk kültüründen de esinlenerek farklı kesimler yaparak cepkenlerde kullandığını ifade etti. Defilenin finalinde sahneye çıkan ICF Genel Müdürü Ferda Yakar ise, çalışanlara zam müjdesi vererek, ICF olarak sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek yeni üniformalar ile güzel bir sezon geçmesi dileğinde bulundu.

ICF çalışanları İç Hatlar Terminali'nin açılışının 1'nci yılını defile sonrası yapılan kokteylle kutladı.

ICF PERSONELİ PODYUMA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
deniz hangi deniz? kum hangi kum? antalyada bu renklerde deniz ve kum var da ben mi bilmiyorum acaba? şaka gibi gerçekten, ünsüz bir modacı çok daha başarılı bir iş çıkarabilirdi, 4 ay neyine çalışmış acaba? gayet klasik ve basit sadece renk belirlemiş gerisi fiyasko. pazarda satılsa alan olmaz bunları :)) personelin fikrini sormak lazım acaba ne kadar mutlular :) ilk uçuşumda mutlaka soracağım ve tekrar yazacağım buraya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Ama başta insana ve personele verilen değer var.Bu gün dışı değişir,yarın içi bunların yapılacağına inanıyorum.Yapılacak değişikliklerin bir yerinden başlanmış olması önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu seçimler çok itici. Burada genel müdür olarak görev yapan kişinin vizyon sahibi olması lazım. Demek ki değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
darısı Dalaman ATM dış hatlar terminali'nin başına.... inşallah...............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cemil ipekçi çizseydi daha yumuşak olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence içindekileri ve kafalarındaki sevgisizliği degiştirmeliler personelin ,asık suratlı,sevimsiz,ilgisiz ve bilgisiz personelin dışını değiştirsen ne olur ki.... bir ata sözümüz vardı.. altın semerde taksan diye .... ahanda bu duruma uygun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pastel renkler olmamış. Hele ki AYT havalimanına hiç yakışmamış. Çok cansız kalmış. Uzakdoğu havayollarından kopya edilmiş havası var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok begendım! tatıl ve eglenceden öte iş ciddiyetini yansıtmış.. 10 puan! ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle pastel renkler halk içinde çalışanlarda kullanılmaz. İnsanlara itici gelir. Keşke farklı bir modacı ile çalışsalardı daha farklı ürünler ortaya çıkardı. Bu konular ince konulardır dikkat etmek lazım. Çok soluk kalmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok yazık sadece 374 mü oysaki biz 1558 diye biliyorduk demekki bunlar için ayrımcılık Yakarla başladı ancak onunla biter Yakar istifa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000