25 Şubat 2010, Perşembe 16:05:03

ICF Airports'a “Entegre Yönetim Sistemleri” belgesi

Türk havacılık tarihinin ilk “Yap-İşlet-Devret” projesi olan Antalya Havalimanı’nı işleten ICF Airports TSE (Türk Standartları Enstitüsü) tarafından kalite, iş sağlığı-güvenliği ve çevre alanlarında “Entegre Yönetim Sistemleri” ile belgelendirildi.
  • T2 şefleri bir zamanlar kraldılar hemde kraldan çok kralcıydılar,dünya kuruldu kurulalı hiç bir krallık,padişahlık ve diktatörlük ömür boyu sürmemiştir,tarihe bakarsanız dünyanın her bölgesinde sonzu krallık yoktur,bir gün hepsi yıkılmıştır.gelelim bizim kralcıklara onlarda bilmeliydi bir gün krallıkları pardon kralcıkları sona erecekti ama hepsi kendini dev aynasında gördü ve sonuç bu oldu,vede çok iyi oldu.zaten hiç birinde yöneticilik vasfı yoktu normalde personel bile olamazlardı hasbel kader olmuşlardı zaten.helal olsun bu yeni yönetime bu konuda sup yaparak hepsini doğru karar verdiler.artık aldıkları maaşları birazda olsa hak ediyorlar.ilahi adelet er yada geç bir gün tecelli ediyor.eski tavırlarını takınsınlarda görelim bakalım.
  • T2 deki şefler pardon artık supervısıorlar kısacası sup,ların şimdiki hallerini görünce tuhaf oluyorum,niye derseniz eskiden şef,lerken bunlar iş yapmazlar boş boş gezerlerdiler.iki şef yan yana gelince hadi fid,se gidelim bir türk kahvesi içelim,gelirlerdi bizler iş başındayken hadi kalkın bize türk kahvesi yapın derlerdi,biz iş yetiştirme derdindeyken onlarda kakiri,kikiri yapma derdindeydiler.daha sonra 3 şef kalkar hadi kontuara gidelim derler ve kontuarda anahtar alıp verme derdinde olan,formlara dakikası dakikasına işlemekle görevli olan personlleri iş başından kaldırıp,hadi kalkında bize bir türk kahvesi yapın derlerdiler.8 saat,lik mesai,yi gezerek lak lak yaparak doldururlardı,buda yetmezmiş gibi iş yapan personelleri kendi zevki s
  • Dışarıdan olaylara uzaktan bakan biri olarak bu ekipte tam bir fiyasko ve facia olan biri vardı Özgür Ötünç diye.. O da bu güzel kadrodan ayrılarak sevince neden oldu diyebilirim. Herkesin yolu açık olsun.
  • T2 ,den Gelen bilgi işlem personellerinden özellikle 2 kişi varki tam bir facialar.biri Mehmet İnekçi diğeri Göktuğ Kebab,çı.bu iki kişinin iş yapmaktan çok entrika çevirmelerinden bıktık artık.anca konuşurlar işe gelince hiç bir şey yok.BİRİLERİ ARTIK BU İKİ KİŞİYE GEREKENİ YAPMALI.
  • fraport,ta bazı kişiler ramazan ayı gelince birden müslüman kesiliyor.hertürlü alavere,dalavereyi yapıp,adam kollama,ayak kaydırmaya çalışma,bile bile hak yemeyi yapıp sonra kalkıp ramazanda,da oruç tutunca insan şaşırıyor.bunların başında berkay ekim,arzu sepici geliyor.ondan sonra kalkıp ya o başka bu başka diyorlar ? müslümanlıkta o başka bu başka diye birşey yok.yapıyorsan allahın dediği gibi yapacan.yapma dediklerini yapmayacan,yap dediklerini yapacan.her türlü kötülüğü,fesatlığı yapacan sonra kalkacan o başka bu başka demiyecen.kimse allahı kandıramaz sadece kendini kandırır.
  • G.P. siz nekadar inkar etsenizde İşletme Müdürü idi hiç bir zaman vekaleten bu görevi yapmamıştır. Ancak kendinizi kandırırsınız. eski t2 personeli bu aklı evvel iddalara kanmaz.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • güneş balçıkla sıvanmaz. haklısınız o zaman neden şu anki güneşlerin bu başarısını kıskanıyor ve g.p. ye mal etmeye çalışıyorsunuz. ayna anlımışsın eline bakıp duruyorsun. işi de arkada olanlar yapıyor sonra ben yaptım diye cıkıyordu g.p... sonrada kendinden daha başarılı olunca insanlar, bunda benimde parmağım var diye dolanıp dururdu :). bu belgede sonuna kadar T1-T2 çalışanlarının haklı mücadelesi ve özverisi ile alındı. pers. temsilende genel .müd. almış TEBRİKLER T1-T2 ÇALIŞANLARI. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN. ayrıca bu 5 tl mevzusuna gelince neden sadece işletme personelinden alınıyordu bu paralar. buranın tekniği, IT si, Muhasebesi yokmuydu oralardan neden alınmadı. g.p. paraları n.l. ye vermiş geri gelmemiş :) tamamen muamma27000 tl.
  • lütfen gönderdiğim yorumları yayınlayın.bu yorumların hiç birinde hakaret yokki neden yayınlamıyorsunuz.lütfen...
  • Hani bir atasözü var ya güneş balçıkla sıvanmaz...bilirmisin bunu sen ne dersen de.kişinin aynası iştir ,laf değil.g.p.li tanıyan tanıyor.o çoğu erkekten erkek gibi kadındır.onun insanlığınıda ,dürüstlüğünüde herkes biliyor... sen bilmesende olur canım :)))

Türk havacılık tarihinde ilklere imza atan ICF Airports, sürdürdüğü modern yönetim anlayışı, müşteri memnuniyeti, iş ortakları ile karşılıklı faydaya dayalı ilişkileri, iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önem, doğal ve sosyal çevreye olan duyarlılığı sayesinde TSE tarafından “Entegre Yönetim Sistemleri” ile belgelendirildi. 25 Şubat 2010 Perşembe günü IC Hotels Airport’ta TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve TSE Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü S. Kaya Kars’ın katılımı ile gerçekleştirilen törende, Kalite Yönetim Sistemi TS ISO EN 9001:2008, OHSAS TS 18001:2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO EN 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemleri belgeleri ICF Airports yönetimine teslim edildi.

Alman Fraport AG ve Türk IC İçtaş’ın ortak girişimiyle 2007 yılında Antalya’da kurulan ve kurulduğu günden bu yana Antalya şehri ve Antalya Havalimanı’na yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ICF Airports, kalite, iş sağlığı-güvenliği ve çevre alanlarında aldığı “Entegre Yönetim Sistemleri” belgeleri ile hizmet ve kalite standartlarına bir yenisini daha ekledi. 

Belgelerin teslim töreninde konuşma yapan ICF Airports Genel Müdürü Ferda Yakar, üç yönetim sistemi adına belgelenen ve bunu kurumsal kimliğinin parçası haline getirebilen nadir kuruluşlardan biri olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Çalışanlarının güvenliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Yakar, “Antalya Havalimanı’nda verdiğimiz hizmet ve yaptığımız yatırımlarda tüm dünyada gelişen ve ülkemizde de önemi giderek artan çevre bilinciyle hareket ettik.” dedi. ICF Airports Genel Müdürü Alexander Laukenmann ise konuşmasında “Fraport AG ve IC İçtaş olmak üzere iki önemli ana şirketin kurumsal gücünü barındırdığımız ICF Airports olarak aldığımız entegre yönetim sistemleri belgeleri ile kuruluşumuzun uluslararası arenada onay görmesi, tanınılırlığının ve marka değerinin artması bizleri oldukça mutlu ediyor.  Artık ICF Airports olarak amacımız bu sistem şartlarının etkin olarak uygulanmasını sağlamaktır.” dedi.  

ICF Airports'a “Entegre Yönetim Sistemleri” belgesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
T2 şefleri bir zamanlar kraldılar hemde kraldan çok kralcıydılar,dünya kuruldu kurulalı hiç bir krallık,padişahlık ve diktatörlük ömür boyu sürmemiştir,tarihe bakarsanız dünyanın her bölgesinde sonzu krallık yoktur,bir gün hepsi yıkılmıştır.gelelim bizim kralcıklara onlarda bilmeliydi bir gün krallıkları pardon kralcıkları sona erecekti ama hepsi kendini dev aynasında gördü ve sonuç bu oldu,vede çok iyi oldu.zaten hiç birinde yöneticilik vasfı yoktu normalde personel bile olamazlardı hasbel kader olmuşlardı zaten.helal olsun bu yeni yönetime bu konuda sup yaparak hepsini doğru karar verdiler.artık aldıkları maaşları birazda olsa hak ediyorlar.ilahi adelet er yada geç bir gün tecelli ediyor.eski tavırlarını takınsınlarda görelim bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
T2 deki şefler pardon artık supervısıorlar kısacası sup,ların şimdiki hallerini görünce tuhaf oluyorum,niye derseniz eskiden şef,lerken bunlar iş yapmazlar boş boş gezerlerdiler.iki şef yan yana gelince hadi fid,se gidelim bir türk kahvesi içelim,gelirlerdi bizler iş başındayken hadi kalkın bize türk kahvesi yapın derlerdi,biz iş yetiştirme derdindeyken onlarda kakiri,kikiri yapma derdindeydiler.daha sonra 3 şef kalkar hadi kontuara gidelim derler ve kontuarda anahtar alıp verme derdinde olan,formlara dakikası dakikasına işlemekle görevli olan personlleri iş başından kaldırıp,hadi kalkında bize bir türk kahvesi yapın derlerdiler.8 saat,lik mesai,yi gezerek lak lak yaparak doldururlardı,buda yetmezmiş gibi iş yapan personelleri kendi zevki s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dışarıdan olaylara uzaktan bakan biri olarak bu ekipte tam bir fiyasko ve facia olan biri vardı Özgür Ötünç diye.. O da bu güzel kadrodan ayrılarak sevince neden oldu diyebilirim. Herkesin yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
T2 ,den Gelen bilgi işlem personellerinden özellikle 2 kişi varki tam bir facialar.biri Mehmet İnekçi diğeri Göktuğ Kebab,çı.bu iki kişinin iş yapmaktan çok entrika çevirmelerinden bıktık artık.anca konuşurlar işe gelince hiç bir şey yok.BİRİLERİ ARTIK BU İKİ KİŞİYE GEREKENİ YAPMALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fraport,ta bazı kişiler ramazan ayı gelince birden müslüman kesiliyor.hertürlü alavere,dalavereyi yapıp,adam kollama,ayak kaydırmaya çalışma,bile bile hak yemeyi yapıp sonra kalkıp ramazanda,da oruç tutunca insan şaşırıyor.bunların başında berkay ekim,arzu sepici geliyor.ondan sonra kalkıp ya o başka bu başka diyorlar ? müslümanlıkta o başka bu başka diye birşey yok.yapıyorsan allahın dediği gibi yapacan.yapma dediklerini yapmayacan,yap dediklerini yapacan.her türlü kötülüğü,fesatlığı yapacan sonra kalkacan o başka bu başka demiyecen.kimse allahı kandıramaz sadece kendini kandırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
G.P. siz nekadar inkar etsenizde İşletme Müdürü idi hiç bir zaman vekaleten bu görevi yapmamıştır. Ancak kendinizi kandırırsınız. eski t2 personeli bu aklı evvel iddalara kanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
güneş balçıkla sıvanmaz. haklısınız o zaman neden şu anki güneşlerin bu başarısını kıskanıyor ve g.p. ye mal etmeye çalışıyorsunuz. ayna anlımışsın eline bakıp duruyorsun. işi de arkada olanlar yapıyor sonra ben yaptım diye cıkıyordu g.p... sonrada kendinden daha başarılı olunca insanlar, bunda benimde parmağım var diye dolanıp dururdu :). bu belgede sonuna kadar T1-T2 çalışanlarının haklı mücadelesi ve özverisi ile alındı. pers. temsilende genel .müd. almış TEBRİKLER T1-T2 ÇALIŞANLARI. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN. ayrıca bu 5 tl mevzusuna gelince neden sadece işletme personelinden alınıyordu bu paralar. buranın tekniği, IT si, Muhasebesi yokmuydu oralardan neden alınmadı. g.p. paraları n.l. ye vermiş geri gelmemiş :) tamamen muamma27000 tl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lütfen gönderdiğim yorumları yayınlayın.bu yorumların hiç birinde hakaret yokki neden yayınlamıyorsunuz.lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani bir atasözü var ya güneş balçıkla sıvanmaz...bilirmisin bunu sen ne dersen de.kişinin aynası iştir ,laf değil.g.p.li tanıyan tanıyor.o çoğu erkekten erkek gibi kadındır.onun insanlığınıda ,dürüstlüğünüde herkes biliyor... sen bilmesende olur canım :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000