30 Eylül 2009, Çarşamba 13:03:56

ICF Airports, bir ilke ev sahipliği yapıyor

ICF Airports, Türkiye’de ilk kez gerçekleşen, “Uluslararası Havalimanları Birliği’nin (ACI-Airports Council International)” komite toplantısına ev sahipliği yapıyor.
  • ya yolcuların çektiği çile.o kadar güzel oteller yapıp turistleri antalya,ya getirecen sonra gönderirken havalimanı değilde otogardan gönderecen.oldumu peki.havalimanları o ülkenin dünyaya açılan kapılarıdır.ilk izlenim ordan başlar ve ordan biter.antalya havalimanı yeni genel müdürüyle otogara dönüşmüştür.gerçi otogarlarda bile yolcular bu kadar beklemiyo ya..umarım gereken kan değişimi en kısa sürede yapılır ve bu iş kökten çözülür.saygılarımla
  • ICF i IST Atatürk havalimanına davet ediyorum. 1 ay boyunca staj yapsınlar. Eğitimden zarar gelmez. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.
  • 1 aylık sözleşmeler, her biri ayrı bir değer olan insanlara yapılan haksızlıklar, ağam-paşam sistemi, uluslararası bir havalimanını otogara çevirme...ICF bu aralar hep ilklere imza atıyor.
  • 23 Eylül de yaşanan sıkıntılrdan sonra kesinlikle birtakıım değişiklikler ve tedbirler alınmış.Bu bariz bir şekilde belli oluyor. Özellikle Güvenlik Personelleri ellerinden gelen hertürlü gayreti gösteriyorlar.
  • hepinize katılıyorum... bir ilke ev sahipliği yapmak uluslararası havalimanı birliğini konuk etmek bunlar dağın görünen ve yüz boyanan yönü işletmecilik berbat terminal o daha da beter şık giyinip duvarları boyayarak olmaz birazda terminalin işleyişini çalışanını desteklemeniz geliştirmeniz gerekir misafir ağırlamak işletmecilik değil gönderin onları bana ben evimde de bakarım otelede gerek yok
  • boş nutuklarla hamasetle işletmecilik olmaz ıcf 23 eylül de 33 tane uçağın gecikmesini ve sırf masraflardan kaçmak için terminal 2 yi kapatarak başarısız bir yönetim segilemiştir işletmaciği sadece para kazanmak olarak algılayan yönetim çeşitli ülkelerden gelen konuşmacıları beş yıldızlı otelde ağırlarken antalyaspora sponsor olmayacak kadar antalyaya ve antalya turizmine uzaktır
  • Önce işletmeciliği öğreneceksin sonra evsahipliği yapacaksın.

Dünya Uluslararası Havalimanları Birliği’nin (ACI-World) Emniyet ve Teknik komitesi (STSC) ve Avrupa Uluslararası Havalimanları Birliği’nin (ACI-Europe) Teknik ve Operasyonel Emniyet Komiteleri (TOSC) toplantısı, Antalya Havalimanı Terminalleri İşletmecisi ICF Airports evsahipliğinde 30 Eylül - 2 Ekim 2009 tarihlerinde Antalya’da yapılıyor.

Dünyanın birçok ülkesinden 50’ye yakın havalimanı üst düzey yöneticisi ve ACI temsilcilerinin katıldığı komite toplantıları, ilk defa Türkiye’de gerçekleştiriliyor. Üç gün  sürecek komite toplantılarında, havalimanları işletmeciliğinde teknik ve operasyonel emniyet ve güvenlik hususları tartışılacak ve delegeler görüş alışverişinde bulunulacaklar.

Divan Talya Hotel’de gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını ICF Airports Genel Müdürü Alexander Laukenmann yaptı. Laukenmann; “Doğal güzellikleri, kültürel ve tarihi zenginlikleriyle Antalya, yalnız Türkiye’nin değil, Akdeniz şeridinin de en önemli destinasyonudur. Antalya’ya gelen yolcuları karşılayan ilk nokta olan Antalya Havalimanı, Türk turizminin dünyaya açılan kapısıdır. Türk Havacılık tarihinde ilk özelleştirme ve ilk yap-işlet-devret modelinin uygulandığı Antalya Havalimanı, ülke genelindeki yolcu trafiği sıralamasında ise ikinci sıradadır” dedi. Ayrıca ICF Airports olarak, 23 Eylül 2009 tarihinden itibaren, 2. dış hatlar terminalinin de işletmesini devralarak, havalimanı terminallerini –1.  dış hatlar, iç hatlar ve CIP terminalleri olmak üzere– 15 yıl süresince işleteceklerini belirten Laukenmann, “Şu an devam eden en büyük yatırım projemiz, yaklaşık 11 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedeflediğimiz, Antalya Havalimanı İç Hatlar terminali inşaatıdır. Havalimanı inşaatında önemli işlere imza atmış olan IC İçtaş’ın yürüttüğü projede mevcut kullanım kapasitesi yüzde yüze yakın oranda arttırılarak, terminalin alt yapısı en yeni teknolojik sistemlerle donatılmıştır” dedi.

ICF Airports yönetimi olarak, Türk Havacılık Sektörü için önem arz eden ACI Europe ve World ( Uluslararası Havalimanları Birliği) toplantılarına ev sahipliği yapmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Genel Müdür Laukenmann, konukların Antalya’da bulundukları süre içerisinde hoşça vakit geçirmelerini diledi.

Türkiyede’den havacılık uzmanlarının ve ICF Airports yetkililerinin de katılacağı toplantılar, 2 Ekim 2009 Cuma günü sona erecek.

ICF Airports

ICF Airports, bir ilke ev sahipliği yapıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
ya yolcuların çektiği çile.o kadar güzel oteller yapıp turistleri antalya,ya getirecen sonra gönderirken havalimanı değilde otogardan gönderecen.oldumu peki.havalimanları o ülkenin dünyaya açılan kapılarıdır.ilk izlenim ordan başlar ve ordan biter.antalya havalimanı yeni genel müdürüyle otogara dönüşmüştür.gerçi otogarlarda bile yolcular bu kadar beklemiyo ya..umarım gereken kan değişimi en kısa sürede yapılır ve bu iş kökten çözülür.saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ICF i IST Atatürk havalimanına davet ediyorum. 1 ay boyunca staj yapsınlar. Eğitimden zarar gelmez. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 aylık sözleşmeler, her biri ayrı bir değer olan insanlara yapılan haksızlıklar, ağam-paşam sistemi, uluslararası bir havalimanını otogara çevirme...ICF bu aralar hep ilklere imza atıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
23 Eylül de yaşanan sıkıntılrdan sonra kesinlikle birtakıım değişiklikler ve tedbirler alınmış.Bu bariz bir şekilde belli oluyor. Özellikle Güvenlik Personelleri ellerinden gelen hertürlü gayreti gösteriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hepinize katılıyorum... bir ilke ev sahipliği yapmak uluslararası havalimanı birliğini konuk etmek bunlar dağın görünen ve yüz boyanan yönü işletmecilik berbat terminal o daha da beter şık giyinip duvarları boyayarak olmaz birazda terminalin işleyişini çalışanını desteklemeniz geliştirmeniz gerekir misafir ağırlamak işletmecilik değil gönderin onları bana ben evimde de bakarım otelede gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
boş nutuklarla hamasetle işletmecilik olmaz ıcf 23 eylül de 33 tane uçağın gecikmesini ve sırf masraflardan kaçmak için terminal 2 yi kapatarak başarısız bir yönetim segilemiştir işletmaciği sadece para kazanmak olarak algılayan yönetim çeşitli ülkelerden gelen konuşmacıları beş yıldızlı otelde ağırlarken antalyaspora sponsor olmayacak kadar antalyaya ve antalya turizmine uzaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce işletmeciliği öğreneceksin sonra evsahipliği yapacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000