30 Mayıs 2013, Perşembe 13:37:28

ICF AIRPORTS ANTALYA'NIN VERGİ REKORTMENİ

2011 yılında Avrupa Havalimanları Birliği (ACI Europe) tarafından “10 - 25 milyon yolcu” kategorisinde “Avrupa’nın En İyisi” seçilen ICF Airports Antalya Havalimanı Antalya tarihinin en yüksek vergisini ödeyerek rekor kırdı.
  • ya abi bi bırakın nolur ya. havalandırmaktan acizler. herşeyden kısıyolar terminalin. cumartesileri bi gelin bakın şu terminale nolur. sigara içme alanı yok. internet yok. acentalar güneşte yanıyo t1'de. ne 1.si allah aşkına. bantlar çalışmaz bilgisayar sorunlu. bırakın bi ya
  • uzman personeli :)))))))
  • Antalya Havalimani gercekten kaliteli ve nezih...
  • AYT personeli olmaktan bu yüzden gurur duyuyoruz. Çünkü Avrupa'nın en iyisiyiz :)

2012 Kurumlar Vergisi ödemelerinde Türkiye çapında ilk 100 firma arasına girerek 50. sırayı alan ICF Airports, Antalya’nın da en çok vergi ödeyen kurumu oldu. Yolcu trafiği açısından Avrupa’da 13 ncü ve Türkiye’de ise 2 nci büyük havalimanı konumundaki Antalya Havalimanı işletmecisi Fraport IC İçtaş, 50 milyon 276 bin liralık vergi tutarıyla Antalya tarihinin en yüksek vergisini ödeyerek bir rekora imza attı.

Fraport IC İçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel konuya ilişkin olarak "Büyük yatırımlar yaptık. Bölgenin en önemli havalimanı olarak, ödediğimiz vergilerle hem ülkemiz ekonomisine, hem de turizm ve ulaştırma sektörlerine katkılarımız aralıksız devam edecektir." dedi.

2007 yılında uluslararası havalimanı işletmeciliğinde önemli bir tecrübeye sahip olan Fraport AG ve ulusal, uluslararası havacılık projelerine imza atan IC İçtaş İnşaat A.Ş ortaklığı ile kurulan ICF Airports, uluslararası standartlarda sunduğu yenilikçi hizmet anlayışı, yolcu güvenliği ve konforuna verdiği önem, teknolojiye yaptığı yatırım, güçlü altyapısı,  uzman personeli, çevre dostu ve engelsiz havalimanı hizmetleri ile havacılık sektöründe önemli bir konuma sahiptir.

45 milyon yolcu kapasitesi ile bölgenin en büyük havalimanı olan ICF Airports Antalya Havalimanı, 2012 yılında 59 ülkede 273 noktaya uçuş yapan 173 havayoluna hizmet vermesinin yanı sıra, iç hatlarda 5 milyon, dış hatlarda ise 20 milyon yolcu olmak üzere toplam 25 milyon yolcu ağırladı.
 

ICF AIRPORTS ANTALYA'NIN VERGİ REKORTMENİ

Yorumlar

ayt ~ 10 yıl önce
ya abi bi bırakın nolur ya. havalandırmaktan acizler. herşeyden kısıyolar terminalin. cumartesileri bi gelin bakın şu terminale nolur. sigara içme alanı yok. internet yok. acentalar güneşte yanıyo t1'de. ne 1.si allah aşkına. bantlar çalışmaz bilgisayar sorunlu. bırakın bi ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman personeli ~ 11 yıl önce
uzman personeli :)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airport staff ~ 11 yıl önce
Antalya Havalimani gercekten kaliteli ve nezih...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal Ç. ~ 11 yıl önce
AYT personeli olmaktan bu yüzden gurur duyuyoruz. Çünkü Avrupa'nın en iyisiyiz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000