21 Nisan 2011, Perşembe 15:55:28

IC HOLDING UÇMAYA HAZIRLANIYOR

Antalya Havalimanı işletmecilerinden IC Holding şimdi de havalanıyor...
  • Uçmuşlar hakikaten.
  • Yerde ne başarı gösterdi ki ? 10 yolcudan 9 unun şikayet ettiği meydan başarı mı ?

IC İbrahim Çeçen Holding, 40 yıldır faaliyette olan önemli şirketlerden biri...

Uluslararası müteahhitlik, enerji, turizm, marina ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren IC Holding’in adını kamuoyu Antalya Hava Limanı Dış Hatlar terminali ihalesinde duydu.

2007 yılında yapılan ihalede ortağıyla birlikte 2.3 milyar euro ödeyerek Antalya Hava Liman işletmesini 17 yıllığına almıştı. IC Holding havacılık sektörünü sevmiş.

Holding, hava limanı işletmeciliğiyle girdiği sektörde hedef değiştirmiş. Bu kez yer yerine hava seçilmiş. Holding, bu kapsamda geçen hafta somut bir adım da attı.

IC Havacılık A.Ş. unvanıyla şirket kurdu. İbrahim Çeçen’in ortak olarak yer almadığı şirkette, Murat Çeçen, Fırat Çeçen, Serhat Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Ali Onur Yavuz ortak...

Şirketin faaliyet amacı ise, “Hava taşımacılığıyla ilgili yurt içi ve yurt dışı hatlarda tarifeli ya da tarifesiz yolcu ve yük taşımacılığı seferlerinde bulunmak...

Uçak ve helikopterler kullanmak suretiyle hava taksi, hava ambulans hizmetlerinde bulunmak” şeklinde özetleniyor. IC İbrahim Çeçen Holding, bakalım yerdeki başarısını havada gösterebilecek mi? (Para Dergisi)


 

IC HOLDING UÇMAYA HAZIRLANIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Uçmuşlar hakikaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yerde ne başarı gösterdi ki ? 10 yolcudan 9 unun şikayet ettiği meydan başarı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000