10 Ekim 2010, Pazar 08:57:20

Hidayet Aydoğan spora da el attı

Turkuaz Havayolları Sahibi ve Genel Müdürü Hidayet Aydoğan, Kayseri Erciyes Spor'un yeni başkanı seçildi. "Uçur bizi, süper lige uçur" sloganları ile karşılanan Hidayet Aydoğan geçen hafta seçimleri erteletmişti.
  • ben 23 yaşında adama milyon dolarlık şirket kuran zihniyeti eleştiririm önce. sonra suçu yok derim çocuğun daha çok çaylak ilerde oda bir gün anlar. Ama başkanlık seçimlerinde oy attanlar 23 yaşında birine kulübü emanet ederken hiçmi düşünmediler bunuda merak ederim yorum yok.
  • her gecen gun daha da ıyıye gıdıyor batması bekleyen arkdslar bence umutlanmasınlar ısı bılıyorkı kendıne guvenı var kı bu ısın ıcıne gırmıs arada olur aksılıkler ne kadar cok abartıyorsunuz bu ısler kolay mı sanıyorsunuz herseye elestırı ya bu nedır bole...ucur bızı super lıge ucur :)))
  • Bu Yıl ASYALİG Şampiyonluğu gelecek yıl I.LİG şampiyonluğu.. Ertesi yıl ŞAMPİYONLAR LİGİ SÜPER KUPA sı.. Doğal olarak Patron da UEFA BAŞKANI... bastır patron...bastır .))) aklıma geldi EYLÜL MAAŞLARI NE OLDU ??? Airport TV sizlerinkini sormuyorum... sanırım transfere gittiler...
  • Ağzı olan konuşuyor diye boşa dememiş Atalarımız,herkes gerekli,gereksiz,yalan yanlış konuşuyor da konuşuyor..Bide Turkuaz ı kurarken sermayeyi kendileri vermiş gibi yönetim şeklini eleştirip,hesap sormaya kalkmışlarki,acınacak hallerine ancak gülersiniz..Yazık,boş işlerle uğraşmayın,işinize bakın..
  • Ya sen kim oluyorsun da ,hangi sıfatla Turkuaz'ın çalışma politikasını,kararlarını sorgulama cüretinde bulunuyorsun? Sen kimsin ki seni kaile alıp açıklama yapsın yetkililer..Turkuaz'ın derdi seni mi gerdi? Babanın parasıyla mı kurdun şirketi de yönetimden hesap soruyorsun..Batarsa batar,uçarsa alır başlarını giderler,sana neee? Biraz haddinizi bilin,kimseye hesap verilmek zorunda değil..
  • Hidayet Bey'i tanımam, öz geçmişini bilmem. Konudan bağımsız olarak bir havayoluna genel müdür olmak için 5 yıl havacılık tecrübesi şart değildir. (shy 6a madde 20'ye bakabilirsiniz)
  • bu nasil ciddiyet? once buyuk reklamlarla gunde karsilikli 18 seferle yola cikacaksin, sonra esb-izmir ve seb-antalya ucularini iptal edeceksin; daha sonra da, toplam karsikilki yedi seferini hac gerekcesiyle iptal edeceksin. lutfen biraz ciddiyet! madem charter olarak hacca yolcu tasiyacaksin, neden 15 gun once milyon dolarlik reklam vererek ic hat tarfeli ucuslara basladin? eger ic hat ucuslarina basladiysan neden ucuslarini birden bire charter'a kaydirdin? allahaskina birisi bana makul bir aciklama yapsin...
  • en komık yorum bu sanırım,maas yokken ıkramıyeden bahseden herseyın mukemmeI gıttıgını sanan buna ınanan ınandırmaya caIısan ınsanIar...hıdayet turkuaza bı goI daha attı..
  • Elini attığı her sektördeki başarıları karşısında bir türk olarak gurur duymaktayım. Bravo sana ve seni yetiştirenlere... Kim tutar seni bastır......Kayseri Erciyes Spor... EYLÜL MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK ????
  • futbol federasyon başkanlığı ve Spordan sorumlu bakanlık :)))) MİLLET DERMİŞŞŞŞŞŞŞ Eylül maaşları ÖDENDİ Mİ ????? TURKUAZCILAR YANIT LÜTFEN ' :::)))

Ankara merkezli iç hat uçuşlarına başlayan Turkuaz Havayolları'nın Sahibi Hidayet Aydoğan memleketi Kayseri'nin Erciyesspor'una başkan seçildi.

Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan seçimler Hidayet Aydoğan'ın isteği üzerine ertelenmişti. Dün yapılan seçimlerden sonra başka olan Hidayet Aydoğan, Kayseri Erciyessporlu'lara yaptığı teşekkür konuşmasında takımı süper lige çıkartma sözü verdi.

Havacılık sektöründe ağır bir yükün altında bulunan Hidayet Aydoğan bakalım sporun ağır yükü ile nasıl baş edecek.

Daha önce SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü ve ICF Antalya Havalimanı Genel Müdürü Ferda Yakar da Antalyaspor'un yönetiminde yer almışlardı.

AirportHaber.com

Hidayet Aydoğan spora da el attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
ben 23 yaşında adama milyon dolarlık şirket kuran zihniyeti eleştiririm önce. sonra suçu yok derim çocuğun daha çok çaylak ilerde oda bir gün anlar. Ama başkanlık seçimlerinde oy attanlar 23 yaşında birine kulübü emanet ederken hiçmi düşünmediler bunuda merak ederim yorum yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her gecen gun daha da ıyıye gıdıyor batması bekleyen arkdslar bence umutlanmasınlar ısı bılıyorkı kendıne guvenı var kı bu ısın ıcıne gırmıs arada olur aksılıkler ne kadar cok abartıyorsunuz bu ısler kolay mı sanıyorsunuz herseye elestırı ya bu nedır bole...ucur bızı super lıge ucur :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Yıl ASYALİG Şampiyonluğu gelecek yıl I.LİG şampiyonluğu.. Ertesi yıl ŞAMPİYONLAR LİGİ SÜPER KUPA sı.. Doğal olarak Patron da UEFA BAŞKANI... bastır patron...bastır .))) aklıma geldi EYLÜL MAAŞLARI NE OLDU ??? Airport TV sizlerinkini sormuyorum... sanırım transfere gittiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ağzı olan konuşuyor diye boşa dememiş Atalarımız,herkes gerekli,gereksiz,yalan yanlış konuşuyor da konuşuyor..Bide Turkuaz ı kurarken sermayeyi kendileri vermiş gibi yönetim şeklini eleştirip,hesap sormaya kalkmışlarki,acınacak hallerine ancak gülersiniz..Yazık,boş işlerle uğraşmayın,işinize bakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya sen kim oluyorsun da ,hangi sıfatla Turkuaz'ın çalışma politikasını,kararlarını sorgulama cüretinde bulunuyorsun? Sen kimsin ki seni kaile alıp açıklama yapsın yetkililer..Turkuaz'ın derdi seni mi gerdi? Babanın parasıyla mı kurdun şirketi de yönetimden hesap soruyorsun..Batarsa batar,uçarsa alır başlarını giderler,sana neee? Biraz haddinizi bilin,kimseye hesap verilmek zorunda değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hidayet Bey'i tanımam, öz geçmişini bilmem. Konudan bağımsız olarak bir havayoluna genel müdür olmak için 5 yıl havacılık tecrübesi şart değildir. (shy 6a madde 20'ye bakabilirsiniz)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu nasil ciddiyet? once buyuk reklamlarla gunde karsilikli 18 seferle yola cikacaksin, sonra esb-izmir ve seb-antalya ucularini iptal edeceksin; daha sonra da, toplam karsikilki yedi seferini hac gerekcesiyle iptal edeceksin. lutfen biraz ciddiyet! madem charter olarak hacca yolcu tasiyacaksin, neden 15 gun once milyon dolarlik reklam vererek ic hat tarfeli ucuslara basladin? eger ic hat ucuslarina basladiysan neden ucuslarini birden bire charter'a kaydirdin? allahaskina birisi bana makul bir aciklama yapsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en komık yorum bu sanırım,maas yokken ıkramıyeden bahseden herseyın mukemmeI gıttıgını sanan buna ınanan ınandırmaya caIısan ınsanIar...hıdayet turkuaza bı goI daha attı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elini attığı her sektördeki başarıları karşısında bir türk olarak gurur duymaktayım. Bravo sana ve seni yetiştirenlere... Kim tutar seni bastır......Kayseri Erciyes Spor... EYLÜL MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
futbol federasyon başkanlığı ve Spordan sorumlu bakanlık :)))) MİLLET DERMİŞŞŞŞŞŞŞ Eylül maaşları ÖDENDİ Mİ ????? TURKUAZCILAR YANIT LÜTFEN ' :::)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000