25 Şubat 2011, Cuma 20:07:45

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE FLAŞ TRANSFER

Havacılık sektöründe bu transfer çok konuşulacak. Kısa bir süre önce genel müdürlükten istifa eden ünlü bir yönetici rakip firma ile anlaştı. Peki kim bu yönetici. İşte AirportHaber farkı ile özel haberimiz.
  • UMARIM HAKADİLENİ VERİR FERDA BEY, UMARIM YARI YOLDA BIRAKMAZ LİMAK I.... ÇÜNKÜ BURASI ANTALYAYA BENZEMEZ!! DAHA DİSİPLİNLİ DAHA UYUMLU, DAHA FEDAKAR OLUR VE HAKKETTİĞİ YERİDE LİMAKLA DEVAM ETTİRİR!!!
  • ALIN TERİMİ !!! PARDON KİMİN ALIN TERİ.GENEL MÜDÜRLER SADECE RAKAMLARA BAKAR BAŞKADA BİR ŞEY YAPMAZ.BU BAŞARILAR GENELDE BİRİM MÜDÜRLERİN BAŞARISIDIR.ONLARDAN ÖNCEDE ALT PERSONELİN BAŞARISIDIR....ASKERLER SAVAŞI KAZANIR AMA BAŞARIYI HER ZAMAN GENERALLER ÜSTLENİR...FERDA YAKARIN İKİ TÜRLÜ BAŞARISI VARDIR 1-PERSONELLERİNİ ÜCRETSİZE GÖNDERİP PATRONLARA ŞİRİN GÖZÜKMEK 2-BU DİĞERİNİ YAZMAYAYIM AYIP OLUR...KENDİSİ BİLİR DİĞER BAŞARIYI...
  • Artık priştinadaki personellerde ücretsize çıkar.çünkü ferda yakar gittiği yere ücretsiz izinleride götürüyor.
  • Alnının teriyle, hakkın olan yerlerdesin. Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, hemşerim. Çağatay UYSAL
  • Amca, hayırlı uğurlu olsun çoktan haketmiştin. Saygılar, Ülkü Maviboncuk.
  • Ferda beyi gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz. bir flaş haberde borajet ten günde 2 seferi olan havayolu nasıl olurda edremite 5 saat ten fazla rötar yapar.SİZCE?
  • dayi hayirli olsun, sevindim senin adina. isallah daha guzel isler yaparsin. Saygilar, Alpaslan Boncukgoz
  • bence Limak çok önemli bir adım attı, Ferda Yakar'ın tecrübesiyle Limak'a çok şey katacağına eminim, başarılar, hayırlı olsun

Çelebi Hava Servisi'nde yıldızı parlayan Ferda Yakar, Çelebi-IC Çeçen Ortaklığı'ndaki Antalya Havalimanı 2. Dışhatlar Terminali Genel Müdürlüğü'ne getirilmişti.

Daha sonra Çelebi-IC ortaklığının ayrılmasıyla Fraport-IC Çeçen ortaklığında yine tüm terminallerin genel müdürlüğüne getirilen Ferda Yakar ocak ayında bu görevinden istifa etmişti.

Ferda Yakar bu akşam saatlerinde Limak ile anlaştı. Limak Piriştina Havalimanı Genel Müdürlüğü görevine getirilen Ferda Yakar'ın kısa bir süre sonra görevine başlayacağı ifade edildi.

©AirportHaber.com Özel

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE FLAŞ TRANSFER

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
UMARIM HAKADİLENİ VERİR FERDA BEY, UMARIM YARI YOLDA BIRAKMAZ LİMAK I.... ÇÜNKÜ BURASI ANTALYAYA BENZEMEZ!! DAHA DİSİPLİNLİ DAHA UYUMLU, DAHA FEDAKAR OLUR VE HAKKETTİĞİ YERİDE LİMAKLA DEVAM ETTİRİR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALIN TERİMİ !!! PARDON KİMİN ALIN TERİ.GENEL MÜDÜRLER SADECE RAKAMLARA BAKAR BAŞKADA BİR ŞEY YAPMAZ.BU BAŞARILAR GENELDE BİRİM MÜDÜRLERİN BAŞARISIDIR.ONLARDAN ÖNCEDE ALT PERSONELİN BAŞARISIDIR....ASKERLER SAVAŞI KAZANIR AMA BAŞARIYI HER ZAMAN GENERALLER ÜSTLENİR...FERDA YAKARIN İKİ TÜRLÜ BAŞARISI VARDIR 1-PERSONELLERİNİ ÜCRETSİZE GÖNDERİP PATRONLARA ŞİRİN GÖZÜKMEK 2-BU DİĞERİNİ YAZMAYAYIM AYIP OLUR...KENDİSİ BİLİR DİĞER BAŞARIYI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Artık priştinadaki personellerde ücretsize çıkar.çünkü ferda yakar gittiği yere ücretsiz izinleride götürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alnının teriyle, hakkın olan yerlerdesin. Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, hemşerim. Çağatay UYSAL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amca, hayırlı uğurlu olsun çoktan haketmiştin. Saygılar, Ülkü Maviboncuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ferda beyi gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz. bir flaş haberde borajet ten günde 2 seferi olan havayolu nasıl olurda edremite 5 saat ten fazla rötar yapar.SİZCE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dayi hayirli olsun, sevindim senin adina. isallah daha guzel isler yaparsin. Saygilar, Alpaslan Boncukgoz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence Limak çok önemli bir adım attı, Ferda Yakar'ın tecrübesiyle Limak'a çok şey katacağına eminim, başarılar, hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000