30 Ekim 2009, Cuma 07:37:17

Gazipaşa pisti uzatılıyor

Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Havaalanı pistinin uluslararası standartlara göre uzatılacağını söyledi...
  • dağın traşlanması lazımmış bırakın traşı birilerinin kazançlarını traşlayacağı için siyasi bir traşla gazipaşa engelleniyor
  • Nedir bu gazipaşa düşmanlığı anlayamıyorum. AYT terminali mi yapıyor bunları ? Başka birileri mi ? Kimdir bu sürekli eleştiri yapanlar. Bırakın kardeşim o yörede kazansın. Hep bana hep bana olmasın.
  • TAV biraz daha ciddi yaklaşmalı. Pist denize kadar uzar ise ancak kurtarabilir.
  • verelim eline bir permatik gel sen traşla dağları. Arkadaşım bu traşlamayla hallolucak bir yer değil
  • Ben bu Gazipaşa nın ne akla hizmet kullenılma açıldığını anlamadım . Pist çok kısa ve yeterli terminali ve yükleme alanı yok .
  • Gazipasa kendi capinda oldukca onemli bir havaalani olacak. Bundfan emin olun .. gun gelecek yaz sezonunda yetersiz kalacak.. farkinda misiniz ? dun elestirdigimiz ne kadar havalimani varsa hepsi bir bir calismaya basladi..
  • Tekrar söylüyorum.. D a ğ ı n t r a ş l a n m a s ı l a z ı m....... Pist uzunluğunu halletseniz bile pisti tek yön olarak kullanırsınız.. Uçakların pisti pas geçme lüksü yok. Dağa yapışırlar.. Benden söylemesi. Dağı 280m traşlayın ya da pistin yönünü değiştirin...
  • Artık uyanın uykunuzdan, politikacılara inanmayın bu kadar. Adamlar sizi öyle bir kandırıyorki . Burası hayallerinizin bile çok ötesinde, beklentilerinizi gerçekleştirebilecek uçaklar asla buradan daimi bir operasyon yapamazlar.
  • TAv nasil olduda yatirimyapti buraya? Para kazandiklarini soyleyemem. Yoksa Tavlandilarmi?
  • sn çavuşoğlu 29ekim 2008 de de uçak inecek demişti.dün 29ekim 2009 hala uçak inmedi.

Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Havaalanı pistinin uluslararası standartlara göre uzatılacağını söyledi. Planlamalara göre, bin 825 metre olan pist uzunluğu 2 bin 400 metreye çıkarılacak.

Havaalanının uluslararası boyuta ulaşması için engellerin bir bir ortadan kaldırıldığını anlatan Çavuşoğlu, "Pistin 2 bin 400 metreye çıkarılması yönünde çalışmalar sürüyor. Havaalanında çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak. Alanyalıların içi rahat olsun." dedi.

Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Mustafa Kahya ise havaalanı pistinin genişletilmesiyle birlikte Alanya'da turist patlaması yaşanacağını söyledi. Pist genişletildiği takdirde turizmcilerin hayallerinin gerçekleşeceğine inanan Kahya, "Havaalanı tam teşekküllü açılırsa şu anda gelen turist sayısının 2 katına çıkacağına inanıyorum. Çünkü turistlerin çoğu ulaşım sorunundan dolayı Alanya'ya gelmiyor. Antalya Havalimanı'na indiklerinde en yakın otelde tatillerini geçiriyor. 135 kilometre karayolu ile Alanya'ya gelmekten çekiniyor." diye konuştu.

Oba Otelciler Birliği Başkanı Hızır Bozdoğan da müjdeli haberle birlikte yeni sezondan umutlandıklarını belirtti. Havaalanı açıldığı takdirde dünyanın dört bir yanındaki turistlerin ilk tercihinin Alanya olacağına inanan Bozdoğan şöyle konuştu: "Özellikle yabancı turistler karayolu ile uzun seyahat etmeyi sevmiyor. Havaalanı pisti genişletilerek uluslararası standartlara göre açıldığı zaman turistler Alanya'ya 40 kilometre uzaklıktaki havaalanına iniş yapacak."

Gazipaşa pisti uzatılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
dağın traşlanması lazımmış bırakın traşı birilerinin kazançlarını traşlayacağı için siyasi bir traşla gazipaşa engelleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nedir bu gazipaşa düşmanlığı anlayamıyorum. AYT terminali mi yapıyor bunları ? Başka birileri mi ? Kimdir bu sürekli eleştiri yapanlar. Bırakın kardeşim o yörede kazansın. Hep bana hep bana olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV biraz daha ciddi yaklaşmalı. Pist denize kadar uzar ise ancak kurtarabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
verelim eline bir permatik gel sen traşla dağları. Arkadaşım bu traşlamayla hallolucak bir yer değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben bu Gazipaşa nın ne akla hizmet kullenılma açıldığını anlamadım . Pist çok kısa ve yeterli terminali ve yükleme alanı yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gazipasa kendi capinda oldukca onemli bir havaalani olacak. Bundfan emin olun .. gun gelecek yaz sezonunda yetersiz kalacak.. farkinda misiniz ? dun elestirdigimiz ne kadar havalimani varsa hepsi bir bir calismaya basladi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tekrar söylüyorum.. D a ğ ı n t r a ş l a n m a s ı l a z ı m....... Pist uzunluğunu halletseniz bile pisti tek yön olarak kullanırsınız.. Uçakların pisti pas geçme lüksü yok. Dağa yapışırlar.. Benden söylemesi. Dağı 280m traşlayın ya da pistin yönünü değiştirin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Artık uyanın uykunuzdan, politikacılara inanmayın bu kadar. Adamlar sizi öyle bir kandırıyorki . Burası hayallerinizin bile çok ötesinde, beklentilerinizi gerçekleştirebilecek uçaklar asla buradan daimi bir operasyon yapamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAv nasil olduda yatirimyapti buraya? Para kazandiklarini soyleyemem. Yoksa Tavlandilarmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sn çavuşoğlu 29ekim 2008 de de uçak inecek demişti.dün 29ekim 2009 hala uçak inmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000