17 Ekim 2011, Pazartesi 07:58:12

GAZİPAŞA İLGİSİ SÜRÜYOR

Thomas Cook Antalya Commercial Manager’i İbrahim Değirmenci, yaptığı açıklamasında, geçen yıl Thomas Cook olarak Gazipaşa Havalimanı'na yaptıkları haftada iki uçuş sayısını 2012 yılı itibariyle arttıracaklarını söyledi...
  • Alanya ve bölgesine hizmet verecek, kapasitesi belli bir meydandır. Bu bölge için VAZGEÇİLMEZ olacaktır.
Alanya’ya transfer zamanının Gazipaşa Havalimanı'nın rantabl çalışması ile 3 saatten yarım saatte kadar indiğine dikkat çeken Değirmenci, “Özellikle Alanya bizim için çok çok güzel bir ürün. Alanya’nın en büyük sorunları arasında Antalya Havalimanı'na olan uzaklığıydı. Bu bir dezavantajdı. Thomas Cook uçaklarımız bu yıl Hollanda’dan dolu dolu geldi. Ve bu uçuşları önümüzdeki sene daha da yoğunlaştıracağız. Ve bu çalışmalarımız ile Alanya’nın dezavantajı büyük bir avantaj olarak kendisine dönecek. Böylece Alanya’ya olan transfer saati 2-3 saatten yarım saate düşmüş olacak” dedi.

Goldcity Turizm Kompleksinde düzenlenen toplantıda, Goldcity Genel Koordinatörü Gülçin Güner, Genel Koordinatör Yardımcısı Özkan Ünal, Goldcity Genel Müdürü Yüksel Özkan ile bir araya gelen Thomas Cook Antalya Commercial Manager’i Değirmenci, Goldcity Turizm Kompleksinin de Alanya için çok özel bir ürün olduğunu söyledi. Toplantıda Thomas Cook Repiond Commercial Manager Daniel Gerlach’da hazır bulundu. Thomas Cook Commercial Manager’i İbrahim Değirmenci, “ Alanya Akdeniz’in en güzel tatil noktalarından bir tanesi. Alanya’yı çok seviyorum. Ayrıca GoldCity’i çok seviyorum. Alanya için çok özel ve güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Alanya’nın bu muhteşem manzarası sadece Goldcity’den izlenir” dedi. (Haber Alanya)
GAZİPAŞA İLGİSİ SÜRÜYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Alanya ve bölgesine hizmet verecek, kapasitesi belli bir meydandır. Bu bölge için VAZGEÇİLMEZ olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000