28 Şubat 2011, Pazartesi 08:58:23

GAZİPAŞA 27 NİSAN'I BEKLİYOR

Hollanda'nın en popüler turizm portalı Tour Press Holland, Neckermann'ın 27 Nisan'da Gazipaşa Havalimanı'na başlatacağı uçuşları Hollandalıların heyecanla beklediğini yazdı.
  • Olur AYT de hoş görsün demi Gazipaşı Bu kadar para yatırsın ( para denizden toplanıyorya) devlet garanti versin ICF olarak o kadar yatırım yapsın 20 yıl akdenizin tüm yolcu gelileri iledengelenecegi Sonrada Yok Yok bu istiyor diye Gazipaşaya Büyük caplı ucaklar insin diye destek versin.buna nasıl kim razı olur soruyorum size .razı olanlarda varsa çıkarsın 3-4 milyar dolarda ICF gibi Antalya havalimanını alsında öyle razı olsun.biraz akıllı olalım arkadaşlar
  • AYT terminali engellemezse burada herşey olur ama malum güçler birkaç uçağı bile kıskanıyor.
  • Evet Gazipaşa bu yıl Çok Konuşulacak !! Zaten gecen yıllarda çok konuşulmuştu !! Gelecek 5-10 yılda çok konuşulacak !! Ya ARKADAŞLAR siz o havalimanını Ne sanıyorsunuz .Büyük ölçekli Ucakların inip kalkması için şu an imkan yok vede bu imkanın saglanması için ÇOOOOK çalışmak ve yatırım yapmak Lazım.Antalya Havalimanı yanı başında oldugu sürecede bu imkana kim verecek.
  • Gazipaşa havalimanının ülke turizmine katkısı tartışılamaz. Geçen zaman içinde adım adım dahi olsa daha güvenli daha konforlu bir havalimanı haline geliyor. Bazı gözlerin bunu görmesi ve idrak etmesi lazım.
  • GZP'ye akın akın gelecekler, bu yaz Alanya Gazipaşa Havalimanı konuşulacak :)

Alanya'nın Hollanda'da popüler bir tatil kenti olarak tanındığının belirtildiği haberde şu ifadeler yer alıyor:
"Hollandalı turistler için Alanya bölgesi ve havalimanı çok önemli. Burası Hollandalılar için de oldukça popüler bir havalimanı. Bu havalimanı Antalya ile Alanya arasında transfer süresini çok kısaltacak. Şimdiye kadar, Alanya bölgesinde tatil yapan Hollandalılar, Antalya Havalimanı'na gitmek zorunda kalıyorlardı. Alanya'da konaklayan Hollanda vatandaşları, Antalya Havalimanı'na iniyorlar ve Alanya'ya en az iki saatlik yolculuk sonunda ulaşıyorlardı. Neckermann Seyahat Acentesi, Hollandalı turistlere Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na doğrudan uçuş olanağı sunuyor. 27 Nisan'da Neckermann, Alanya'ya Transavia ile direkt uçuşu başlatıyor. Hollandalılar için özellikle birçok apart ve küçük oteller nedeniyle Alanya çok popüler bir turizm kenti. Tatil yapacaklar için Alanya nispeten diğer bölgelere göre daha ucuz. Neckermann, normalde Türkiye'ye vize karşılığında 15 Euro alıyor ama bu uçuş için 15 Euro’yu promosyon olarak kullandırıyor”

İŞTE BAZI YORUMLAR

Chunkstar takma adlı okuyucu "Ben kesinlikle bu uçuşların turistler için çekici olacağını düşünüyorum. Maalesef Alanya’ya ulaşmak için bazen 4 saat otobüs yolculuğu yapıyorduk" derken, Turky Lady takma adlı okuyucu "Antalya Havalimanı'ndan, Alanya'ya 4 saatte ulaşabiliyorduk ama yeni havalimanıyla birlikte yazlığıma 45 dakikada ulaşacağım" diye yazdı.

Diğer okuyucular ise bilet fiyatlarını sordular ve gelişmeyi sevinçle karşıladıklarını belirttiler.

 

GAZİPAŞA 27 NİSAN'I BEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Olur AYT de hoş görsün demi Gazipaşı Bu kadar para yatırsın ( para denizden toplanıyorya) devlet garanti versin ICF olarak o kadar yatırım yapsın 20 yıl akdenizin tüm yolcu gelileri iledengelenecegi Sonrada Yok Yok bu istiyor diye Gazipaşaya Büyük caplı ucaklar insin diye destek versin.buna nasıl kim razı olur soruyorum size .razı olanlarda varsa çıkarsın 3-4 milyar dolarda ICF gibi Antalya havalimanını alsında öyle razı olsun.biraz akıllı olalım arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AYT terminali engellemezse burada herşey olur ama malum güçler birkaç uçağı bile kıskanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet Gazipaşa bu yıl Çok Konuşulacak !! Zaten gecen yıllarda çok konuşulmuştu !! Gelecek 5-10 yılda çok konuşulacak !! Ya ARKADAŞLAR siz o havalimanını Ne sanıyorsunuz .Büyük ölçekli Ucakların inip kalkması için şu an imkan yok vede bu imkanın saglanması için ÇOOOOK çalışmak ve yatırım yapmak Lazım.Antalya Havalimanı yanı başında oldugu sürecede bu imkana kim verecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gazipaşa havalimanının ülke turizmine katkısı tartışılamaz. Geçen zaman içinde adım adım dahi olsa daha güvenli daha konforlu bir havalimanı haline geliyor. Bazı gözlerin bunu görmesi ve idrak etmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GZP'ye akın akın gelecekler, bu yaz Alanya Gazipaşa Havalimanı konuşulacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000