18 Nisan 2009, Cumartesi 15:30:51

FREEBIRD ANTALYA'DA KUYRUK SÜRTTÜ

Free Bird Havayolları’na ait Airbus 321 tipi uçak Antalya Havalimanı’na sert iniş yapınca uçağın arka bölümü piste sürttü.
  • KISKANANLAAAR ÇATLASINNN.EN İYİ CHARTER FREBIRD KABUL ETSENİZ İYİ OLUR..
  • Memlekette bu kadar dert vaarken biri dert edinmiş açıkla açıkla diye. Dostum bence sen SHGM ve Airbus a şikayet et. Free bird e milyon dolarlık ceza aldırırsın. Onlar da ''aa kim duymuş yaw, tüh'' falan derler. Benim bildiğim senede 20 nin üzerinde Türk meydanlarında yerli yabancı bu olay olur. 9-10 senedir ne Sunex ne de Free bird için kötü bir olay duymadım. Dünya kadar yabancı firmaların turistlerini getirirler. Bizle çalışmasalar da Free Bird ü beğenirim. Vukuatsız neşeli isminden sanırım. Bir arkadaş da Brükselde gazetelere haber edicem demiş. Demekki rakip firmada çalışıyor ama Türk olmadığı kesin :) Camiamıza ve Free Bird e geçmiş olsun. Not: En son AYT den Sunex le uçtum. Uçağı Free Bird ten kiralamışlardı. :)
  • SİZİN NASIL TÜRK OLUP OLMADIĞINIZI ...PİLOTUNUZUN İYİMİ KÖTÜMÜ OLDUĞUNU YAZMADI...SADECE KUYRUĞUNU SÜRTEN ANTALYA MEYDANINDAN İSTANBULA HANGİ ŞARTLARDA GETİRDİNİZ ..ONU AÇIKLAYIN ..DEFTER SAYFASIDA SİZİN OLSUN ..HATANIZ OLMASA AÇIKLAMA YAPARDINIZ ZATEN ..BU İŞİ TE SHGM DE ALET ETTİNİZ..HAYIRLI İŞLER
  • Sivil havacılığımız iyi kötü ülkemize döviz kazandırmak için çaba sarfediyor, kendini bilmezlerde çamur atıyor. Freebird kaza yaptı dense, amsterdam faciasından sonra iyimi olurdu. Ayrıca kaptanı şahsen tanırım. 321 kere indirse kuyruk vurmaz. Kaptana niye çamur atıyorsunuz. Demekki majör bir durum gelişmiş. Türkün Türke yaptığını kimse kimseye yapmazmış. Freebird uçaklarının ne olduğunu kullanan bilir. Haber olmadığına görede haber değeri yok demekki. Allah uçaklarımızı nazarlardan ve böyle insanların kem gözlerinden korusun.
  • Normaldiiiir. A321 için normald.iiiir. Gerekli tamirler Airbus prosedürüne göre yapılacaktır. Olur böyle şeyler. Her havayolunun başına gelir.
  • SİZ KUYRUĞU BAŞKA ŞEYLERE KAPTIRMAYIN ...DEFTER SAYFASININ KOPYASINI AÇIKLAYIN ANLARMIYIZ ANLAMAZMIYIZ O ZAMAN BAKARIZ ...HER KİM OLURSA OLSUN SİZDEN DAHA İYİ BİLİYOR OLABİLİR..BUNA ÜZÜLMEK YERİNE HATANIZI DÜZELTİNİZ.. HAYIRLI İŞLER ARKADAŞ
  • Olur böyle şeyler abartılacak bir durum göremiyorum..
  • defter sayfasının kopyasını isteyen bilmiş, okusan anlayacakmısın nasıl işlem yapıldığını. neden bu kadar alakalısın bu konuyla ilgili (tail strike) böyle bir sorununuz mu oldu yada olursa diye mi korkuyosun. olursa airporthaber güzel imkanlar sunuyor bak buraya yazarsın sorununu yardımcı oluruz stres yapma olurmu...
  • Bazı arakdaşlar kendini Direktör sanmaya başlamışlar :) ATC'yide geçmişler. 2 Ucakla ucmak isteyen varsa bana haber versin hehehehe :D
  • ben boyle ucagı tasarlayanın!!.. madem bunlar belli ve yasanıyor su 321i uretmeyin kardesim yeni 310 cıkarsanız ne olurud..

Free Bird Havayolları uçağı Antalya Havalimanı’nda kuyruğunu yere vurdu. Free Bird’i korkutan talihsiz olay 13 Nisan'da yaşandı.

Airbus 321 tipi uçaklarda sık sık yaşanan kuyruk vurma ( tail strike) olayı bu kez Free Bird Havayolları’nın başına geldi.

Brüksel-Antalya seferini yapan Airbus 321 tipi FHY 578 sefer sayılı TC-FBT kuyruk tescilli uçak, 13 Nisan günü sabah saat 09:32'de Antalya Havalimanı pistine sert bir şekilde teker koyunca uçağın arka bölümü hafif şekilde yerle temas etti.

Free Bird yetkilileri, yerle şiddetli bir temas olmadığını, pilotların dahi olaydan habersiz olduğunu söylediler.

Uçak teknik bakımları yapılmak üzere hangara çekildi.

©AirportHaber Özel

FREEBIRD ANTALYA'DA KUYRUK SÜRTTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Misafir ~ 14 yıl önce
KISKANANLAAAR ÇATLASINNN.EN İYİ CHARTER FREBIRD KABUL ETSENİZ İYİ OLUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Memlekette bu kadar dert vaarken biri dert edinmiş açıkla açıkla diye. Dostum bence sen SHGM ve Airbus a şikayet et. Free bird e milyon dolarlık ceza aldırırsın. Onlar da ''aa kim duymuş yaw, tüh'' falan derler. Benim bildiğim senede 20 nin üzerinde Türk meydanlarında yerli yabancı bu olay olur. 9-10 senedir ne Sunex ne de Free bird için kötü bir olay duymadım. Dünya kadar yabancı firmaların turistlerini getirirler. Bizle çalışmasalar da Free Bird ü beğenirim. Vukuatsız neşeli isminden sanırım. Bir arkadaş da Brükselde gazetelere haber edicem demiş. Demekki rakip firmada çalışıyor ama Türk olmadığı kesin :) Camiamıza ve Free Bird e geçmiş olsun. Not: En son AYT den Sunex le uçtum. Uçağı Free Bird ten kiralamışlardı. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZİN NASIL TÜRK OLUP OLMADIĞINIZI ...PİLOTUNUZUN İYİMİ KÖTÜMÜ OLDUĞUNU YAZMADI...SADECE KUYRUĞUNU SÜRTEN ANTALYA MEYDANINDAN İSTANBULA HANGİ ŞARTLARDA GETİRDİNİZ ..ONU AÇIKLAYIN ..DEFTER SAYFASIDA SİZİN OLSUN ..HATANIZ OLMASA AÇIKLAMA YAPARDINIZ ZATEN ..BU İŞİ TE SHGM DE ALET ETTİNİZ..HAYIRLI İŞLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sivil havacılığımız iyi kötü ülkemize döviz kazandırmak için çaba sarfediyor, kendini bilmezlerde çamur atıyor. Freebird kaza yaptı dense, amsterdam faciasından sonra iyimi olurdu. Ayrıca kaptanı şahsen tanırım. 321 kere indirse kuyruk vurmaz. Kaptana niye çamur atıyorsunuz. Demekki majör bir durum gelişmiş. Türkün Türke yaptığını kimse kimseye yapmazmış. Freebird uçaklarının ne olduğunu kullanan bilir. Haber olmadığına görede haber değeri yok demekki. Allah uçaklarımızı nazarlardan ve böyle insanların kem gözlerinden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Normaldiiiir. A321 için normald.iiiir. Gerekli tamirler Airbus prosedürüne göre yapılacaktır. Olur böyle şeyler. Her havayolunun başına gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZ KUYRUĞU BAŞKA ŞEYLERE KAPTIRMAYIN ...DEFTER SAYFASININ KOPYASINI AÇIKLAYIN ANLARMIYIZ ANLAMAZMIYIZ O ZAMAN BAKARIZ ...HER KİM OLURSA OLSUN SİZDEN DAHA İYİ BİLİYOR OLABİLİR..BUNA ÜZÜLMEK YERİNE HATANIZI DÜZELTİNİZ.. HAYIRLI İŞLER ARKADAŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Olur böyle şeyler abartılacak bir durum göremiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
defter sayfasının kopyasını isteyen bilmiş, okusan anlayacakmısın nasıl işlem yapıldığını. neden bu kadar alakalısın bu konuyla ilgili (tail strike) böyle bir sorununuz mu oldu yada olursa diye mi korkuyosun. olursa airporthaber güzel imkanlar sunuyor bak buraya yazarsın sorununu yardımcı oluruz stres yapma olurmu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bazı arakdaşlar kendini Direktör sanmaya başlamışlar :) ATC'yide geçmişler. 2 Ucakla ucmak isteyen varsa bana haber versin hehehehe :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben boyle ucagı tasarlayanın!!.. madem bunlar belli ve yasanıyor su 321i uretmeyin kardesim yeni 310 cıkarsanız ne olurud..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000