23 Ağustos 2015, Pazar 07:51:37

EXPO 2016'nın tanıtımı Antalya Havalimanı'nda yapıldı

EXPO 2016 Antalya’nın maskotları ECE-EFE, Antalya Havalimanı’nda Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımını yaptı.
  • maskota apron kartı takmak?
  • Ay ne tatlı efe ve ece. ...
  • Çok komik....

EXPO 2016 Antalya’nın maskotları ECE-EFE, Antalya Havalimanı’nda Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımını yaptı. İç ve dış hatlar terminalinde yerli ve yabancı turistlere broşür dağıtan ECE-EFE özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Sevimli maskotlar, herkesi gelecek yıl kapılarını 23 Nisan tarihinde açacak olan Türkiye’nin ilk EXPO’suna davet etti.
EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü, günlük ortalama 800 uçağın iniş- kalkış yaptığı Antalya Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminali’nde tanıtım etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda terminal içerisinde farklı noktalara stanrlar kuruldu. EXPO gönüllülerinin görev aldığı stantlarda Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça dillerinde basılmış EXPO 2016 Antalya’yı tanıtıcı broşürler dağıtılıyor. EXPO 2016 Antalya’nın tanıtım filmi gösterilirken, yolculara içerisinde EXPO 2016 logolu şapka ve kartpostalların yer aldığı kitler de hediye ediliyor.

Özellikle çocuklar ECE-EFE ile fotoğraf çektirme yarışına girerken, büyükler de maskotlara büyük ilgi gösterdi. ECE-EFE havalimanında uçağını beklerken cep telefonları ve tablet bilgisayarlarında internete giren yolculara EXPO 2016 Antalya’nın sosyal paylaşın sitelerini beğendirmeyi de ihmal etmedi.

Antalya’nın çok güzel bir yer olduğunu belirten yabancı turistler, önümüzdeki yıl EXPO 2016 Antalya’yı görmek için de geleceklerini söyledi. Turistlerin yanı sıra havalimanı çalışanları da ECE-EFE ile bol bol fotoğraf çektirdi.

EXPO 2016 Antalya’nın açılışına 245 günlük bir süre kaldığına dikkat çeken EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer, bugüne kadar yapılan çalışmalarda EXPO 2016’nın teması olan “Çiçek ve çocuk” üzerinde yoğunlaştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Antalya halkı ve Antalya’yı ziyaret eden yabancı turistler temamızı öğrendi. Bundan sonra kalan 245 günde daha yoğun bir çalışma yaparak artık sergi alanında neler yaşanacak, ziyaretçilerimiz EXPO 2016 Antalya alanında neler deneyimleyecek, biraz da onların üzerine yoğunlaşacağız. Bunun ilk örneği Antalya havalimanı iç ve dış hatlar terminallerinde yaptığımız bu tanıtım çalışması. Maskotlarımız ECE-EFE burada çeşitli broşürler dağıttı, EXPO alanıyla ilgili küçük ipuçları vermeye başladı ziyaretçilerimize. Tanıtım stantlarımızdaki görevlilerimiz de EXPO 2016 Antalya alanında neler olacağını anlattı. Bundan sonra ECE-EFE’yi daha sık göreceksiniz. Antalya’nın sembolü olacak EXPO kulesi, çocuk adası, bilim teknoloji merkezi burada çocuklarını yaşayacağı tecrübe, Türkiye’nin ilk Tarım ve biyoçeşitlilik müzesi, su ve ışık gösterilerimiz. Biz çok heyecanlıyız. Kalan 245 günün geçmesini ve 23 Nisan 2016 tarihinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Ve heyecanımızı tanıtım faaliyetlerimize yansıtacağız.”



EXPO 2016'nın tanıtımı Antalya Havalimanı'nda yapıldı

Yorumlar

İsim/ Rumuz ~ 9 yıl önce
maskota apron kartı takmak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Ay ne tatlı efe ve ece. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Çok komik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000