05 Ekim 2009, Pazartesi 08:41:07

Doğa ve denize önem verenlere ETS'den 10 öneri

Etstur, doğa ve deniz aşıkları için birbirinden özel 10 otel önerisiyle seçim yapmayı kolaylaştırıyor:

Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek doğa ve deniz seven misafirler için hazırladıkları öneriler için şunları aktarıyor: "Misafirlerimiz bize sık sık doğası ve denizi güzel tesisleri soruyorlar. Bu listeyi onlara yardımcı olmak için hazırladık. Özellikle sonbahar aylarıyla birlikte, güneydeki tesislerin fiyatları daha da uygun hale geliyor. Bu zaman diliminde, kalabalıklardan kaçan doğayla iç içe zaman geçirmek isteyen bir kesim tatile çıkmaya başlıyor. Onlarla da doğanın ve masmavi koyların saklı adreslerini paylaşmak istiyoruz."

Amara Club Marine: Tesis, Akdeniz ile Toroslar’ın buluştuğu noktada çam ağaçlarıyla çevrili ortamıyla tatil beklentilerini en üst seviyede karşılıyor. Begonviller ve yemyeşil, kokulu çam ağaçları arasında, 60.000 m²’lik bir alan üzerinde kurulu Amara Club Marine, denize sıfır konumda yer alıyor. Tesiste 334 standart oda, 51 aile odası, 3 engelli odası ve 11 suit oda bulunuyor. Yemyeşil bir doğa içerisinde, rüya gibi bir ortamda geniş yiyecek içecek servisi de otelin sunduğu hizmetler arasında. Tesiste ana restoran ve a la carte restoranlar özel mönüleriyle konuklarını ağırlıyor.

Renaissance Antalya Beach Resort & SPA: Kemer merkeze 18 km., Antalya'ya 29 km., Antalya Havalimanı'na 40 km. mesafede konumlanan beş yıldızlı otel, yıllardır Antalya’nın gözde tesislerinden biri olarak hizmet veriyor. Güzel kokulu çam ormanlarının etkileyici bitki örtüsü, turkuaz ve serinletici deniz ve doyumsuz dağ manzarasının tam ortasında yer alan tesis denize sıfır. 250 m. uzunluğunda kum-çakıl plajı ve iskelesi bulunan tesiste güneş şemsiyeleri ile havlu ve şezlong plaj ve havuzda ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca sahilde özel servisli localar da kendisini şımartmak isteyenleri bekliyor. Tesisin, 95’i bahçe odası stilinde ve maksimum konfor içinde zevkle döşenmiş toplam 347 odası bulunuyor. Bir Akdeniz klasiği olan Renaissance Antalya Beach Resort & SPA yemyeşil doğal ortamı içerisinde ana restoran ve 6 adet a la carte restoranıyla da misafirlerini eksiksizce ağırlıyor.
         
Voyage Sorgun: Voyage Sorgun, yemyeşil Sorgun Çam Ormanı'nın içinde bulunuyor. Ağaçlara zarar verilmeden inşa edilen tesis yeşillin bin bir tonu içerisinde Voyage kalitesini yaşatıyor. Her yıl geleneksel ağaç dikim günleri düzenlenen tesisin çevreye gösterdiği duyarlılık Turizm Bakanlığı tarafından da ödüllendirildi. Voyage Sorgun; tesisi çevreleyen çam ağaçlarıyla kaplı Sorgun Ormanı, yüzme havuzlarının çokluğu, sevimli sincapları, mavi bayraklı sahili, sabahın erken saatlerine kadar hizmet veren diskoları ve birçok a la carte restoranıyla hem çocuklu aileler, hem de çiftler için doğru bir tercih oluyor. Voyage Sorgun'un hemen karşısında koşu ve yürüyüş yapılabilecek bir orman alanı bulunuyor. Her biri özenle dekore edilmiş standart odalara alternatif olarak, bahçe ve villa tipi odalarda konaklama imkanı da sunuluyor. Denize sıfır olan Voyage Sorgun'da konuklara birçok su sporu yapma imkanı da sağlanıyor.

Martı Myra: Martı Myra, Tekirova’nın doğa ile iç içe sahilinde, Tahtalı Dağları’nın eteklerinde, 1601 çam ağacı ile bezeli 100 dönümlük ormanlık bir arazide yer alıyor. Martı Myra, gerek doğayı koruma, gerekse turizm alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödüllü bir otel. 100 dönüm arazi üstünde, 1601 adet çam ağacı arasında bulunan Martı Myra’ya Turizm Bakanlığı tarafından "Üç Çam" (Çevre Dostu), Türkiye Otelciler Birliği tarafından "Altın Anahtar" (En iyi Tatil Köyü) ödülleri verilmiş. Tesiste doğayla birlikteliğiniz yeşilliklerle sınırlı kalmıyor. Tesis, "Mavi Bayrak" sahibi 285 metrelik pırıl pırıl sahiliyle de gerçek bir deniz keyfi yaşatıyor. Doğaya aşık tatilciler için vazgeçilmez bir sığınak olan Martı Myra, yaşamın yoğun temposundan ertelenen tüm aktiviteleri içinde barındırıyor. Farklı kategorilerdeki 545 odası, 1 kral dairesi ve 5 adet vacation suit ile tenis kortlarından saunaya, Türk hamamından diskoya kadar üstün hizmet kalitesiyle bezeli 1.sınıf bir konfora sahip.

LykiaWorld Ölüdeniz: Eşsiz bir tatil cenneti olan LykiaWorld Ölüdeniz, son derece bakımlı bahçeleriyle, Baba Dağları’nın eteklerinde çam ağaçlarıyla çevrili geniş bir arazi üzerinde konumlanıyor. LykiaWorld Ölüdeniz’in doğayla uyumlu benzersiz mimarisi, Eski Roma, Bizans, Osmanlı, Selçuklu ve Yunan mimarileri ile Çağdaş Türk Kültürü arasında bir köprü oluşturuyor. Tesis; turkuaz renkli Ege Denizi kıyılarında, 750 metrelik sahil boyunca uzanan özel kum ve çakıl plaja sahip. LykiaWorld Ölüdeniz’in Residence bölümünde yer alan 266 odasında; balkon veya teras, küvetli banyo, mini bar, uydu TV, kablolu internet bağlantısı ve ayrıca sıcak yaz ayları boyunca klima hizmeti sunuluyor. Village bölümünde ise balkon veya teras, duş, uydu TV, kablolu internet bağlantısı bulunuyor ve sıcak yaz ayları boyunca klima hizmeti sunuluyor. Village bölümü, mini bar ve çamaşır servisinin bulunduğu 609 odasıyla misafirlerini ağırlıyor.

Hapimag Sea Garden: Tesis, Bodrum'un yemyeşil beldesi Yalıçiftlik'te, 3 koya hakim, 191 dönüm arazi üzerinde çam ağaçlarının arasında yer alıyor. İsviçre orijinli Hapimag firmasının, dünya çapında 18 ülkede bulunan 60 tesisinden en büyüğü olan otel adını, Ege'nin masmavi ve berrak sularına uzanan çam ağaçlarının arasındaki rengârenk bahçelerden alıyor. Doğanın kucağında misafirlerini ağırlayan tesiste tamamı yenilenmiş 285 standart ve 3 süit oda bulunuyor. Tüm standart odalar deniz veya bahçe manzaralı. Ege Denizi’nin mavi sularıyla güne başlayacağınız otel, denize sıfır konumda. Kum-çakıl karışık plaj, iskelesi ve gün boyu yararlanabileceğiniz su sporlarıyla tatilinize renk katıyor. Deniz ve doğayla iç içe geçecek tatil boyunca ana ve a la carte restoranlarda eşsiz lezzetler sizi bekliyor.

Marmaris Resort: Otel, Hisarönü Koyu'na hakim muhteşem manzarası ve sahili ile doğayla baş başa geçirebileceğiniz eşsiz bir tatil sunuyor. Ormanın doğal dokusu ve koy güzelliği korunarak inşa edilen tesisin 900 m. uzunluğunda kum- çakıl plajı denize ve güneşe doymak isteyenleri bekliyor. Misafirlerini eksiksiz hizmeti sunmayı amaç edinen tesiste güneş şemsiyesi ile şezlong, havuz başı ve plajda ücretsiz olarak sunuluyor. Ana restoranın yanı sıra özel tatlarıyla tatile keyif katan Sardalya ve Meyhane a la carte restoranları da sizi bekliyor.  

Gloria Verde Resort: Akdeniz’de denize sıfır konumda, yeşillikler arasındaki tesis, Belek merkeze 5 km. mesafede yer alıyor. Kuşların cıvıltısıyla sabahları karşılayacağınız tesisin 75 metre uzunluğunda kumsal plajı ve özel iskelesi mevcut. Akdeniz’in maviliğinde keyif yaparken güneşin ve tertemiz denizin keyfine varabilirsiniz. Toplam 272 odaya sahip tesisin tümü ana binada olan 144 standart odası bulunuyor. Tesisin tüm odalarında balkon veya teras bulunuyor. Gloria Verde’de yemek saatleri de ana ve a la carte restoranların lezzetli yemekleriyle rüyaya dönüşüyor.

Barut Hotels Arum: Antik Side'ye 3 km. mesafede olan tesis, Side'nin eşsiz kumsalı, yemyeşil doğası ve özgün mimarisi ile konuklarını ağırlıyor. Yeşillikler içerisinde, doğayla uyumlu tesiste güneşin, denizin ve eğlencenin kaliteyle harmanlandığı bir ortam sizi bekliyor. Denize sıfır ve 150 m. uzunluğunda kumsal plajı bulunana tesiste berrak bir deniz gün boyu tatilinize renk katıyor. Doğal ortamıyla dikkat çeken otelde restoranlar da adlarını doğadan alıyor. Palmiye, Akasya, Bonsai, Mimoza restoranları enfes lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Otelde 188 standart oda, 27 aile odası, 3 bedensel engelli odası, 53 iki yatak odalı rezidans ve 49 deluxe family suite bulunuyor.

Aska Costa: Doğanın yeşile cömert davrandığı bir ortamda begonvillerle süslenmiş olan tesis, deniz 150 metre mesafede yer alıyor. Doğa ve denizin huzurunu aynı anda yaşatan, misafirlerini eksiksiz ve konforlu hizmetiyle ağırlayan tesis, özgün mimarisiyle de dikkat çekiyor. Ana ve a la carte restoranıyla damaklarda unutulmaz tatlar bırakan otel, misafirlerini doyumun keyfine davet ediyor. Tesiste; 129 standart, 1 engelli, 94 aile ve 36 üç kişilik olmak üzere toplam 260 oda yer alıyor. Odaların her biri misafirlerin rahatı düşünülerek özenle dekore edilmiş.

Doğa ve denize önem verenlere ETS'den 10 öneri

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000