27 Eylül 2008, Cumartesi 10:24:45

ÇELEBİ-IC, YILDIZINI UĞURLADI...

AYTerminal2 (Çelebi-IC Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali)’nin kuruluşundan bugüne, görevde bulunduğu süreçte, Çelebi-IC’ye büyül katkılar sağlayan Genel Müdür Ferda Yakar için Çelebi-IC yönetimi, Antalya Balıkevi’nde bir veda yemeği düzenledi.
  • İNŞALLAH MUTLUSUNDUR
  • Sevilen yönetici olmak güzel..Adam işini yapmış düzgün yapmış ve güle güle uğurlanmış..Ne güzel helal olsun..Havacılık da maalesef asıl mesleği olan uçuculuk dışında bir şekilde yönetim işlerine girmiş ve makam sahibi olunca ali kıran baş kesen olan nice örnek var..Böyle tipler zaten ya sevilmeden sayılmadan etrafında eşi dostu arkadaşı olmadan görevlerine devam eder ( dost görünenler de menfaat uğrunadır ) ya da gün gelir ya ayrılmak zorunda (!) kalırlar yada resmen şirketden atılırlar.Atıldıktan sonrada yanızlıklarına mahkum olurlar.Bakın etrafa bir sürü var..Ferda beye sevgiler başarılarının devamı..
  • SAYIN MÜDÜRÜM ALMIŞ OLDUĞUNUZ KARAR SON DERECE DOĞRU ZAMANDA BİR KARARDIR VE TAKDİR EDİYORUM YENİ İŞ YERİNİZDE(Fraport)HAYIRLI OLSUN SAYĞILAR SEVĞİLER

Veda yemeğinde, AYTerminal2 yöneticileri, çalışanlar ve kısa bir süre önce Çelebi-IC’den ICF Airports’a transfer olan yöneticiler bir araya geldiler.

Gecede duygulu dakikalar yaşayan Yakar konuşmasında, “Bu terminal bizlerin bebeği gibi; her aşamasında beraberdik. Şantiyeden bugüne el birliğiyle çok emek harcadık; uzun yolları kat ettik. Ve bir marka olmayı başardık. Bu şirket ve birlikteliğimiz, hepimizin iş hayatında çok özel bir yerde saklanacak. Böyle bir şirkette görev aldığım ve siz değerli mesai arkadaşlarıyla çalışma fırsatı bulduğum için mutlu ve gururluyum” dedi.

Yönetim ekibi ve çalışanlarıyla keyifli bir gece geçiren Yakar, iş yaşamına ICF Airports’ta, Genel Müdür olarak devam edecek.

Ferda Yakar

ÇELEBİ-IC, YILDIZINI UĞURLADI...

Yorumlar

KAHVE ~ 15 yıl önce
İNŞALLAH MUTLUSUNDUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stone ~ 16 yıl önce
Sevilen yönetici olmak güzel..Adam işini yapmış düzgün yapmış ve güle güle uğurlanmış..Ne güzel helal olsun..Havacılık da maalesef asıl mesleği olan uçuculuk dışında bir şekilde yönetim işlerine girmiş ve makam sahibi olunca ali kıran baş kesen olan nice örnek var..Böyle tipler zaten ya sevilmeden sayılmadan etrafında eşi dostu arkadaşı olmadan görevlerine devam eder ( dost görünenler de menfaat uğrunadır ) ya da gün gelir ya ayrılmak zorunda (!) kalırlar yada resmen şirketden atılırlar.Atıldıktan sonrada yanızlıklarına mahkum olurlar.Bakın etrafa bir sürü var..Ferda beye sevgiler başarılarının devamı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MSGF-TELA ~ 16 yıl önce
SAYIN MÜDÜRÜM ALMIŞ OLDUĞUNUZ KARAR SON DERECE DOĞRU ZAMANDA BİR KARARDIR VE TAKDİR EDİYORUM YENİ İŞ YERİNİZDE(Fraport)HAYIRLI OLSUN SAYĞILAR SEVĞİLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000