17 Nisan 2010, Cumartesi 12:23:26

Bakan Yıldırım'dan "kül bulutu" açıklaması

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzlanda'daki yanardağ patlaması oluşan kül bulutunun Türkiye semalarına geleceği şeklinde bir bilgi olmadığını söyleyerek, "Şuan da bir tehlike söz konusu değil ama her türlü gelişmeye karşıda tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.
  • Sayın bakanımızın tedbirlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • kül bulutuna alınacak önlem var vede bütün bunları avrupadan saklıyorsunuz demek sırf bu yüzden bizi avrupa birliğine almıyacaklar bakın söölemedi demeyin
  • O küller gelir tepemize yağar önlem alan bakanda bakar. Sadece bakar Allahın izniyle....
  • Tüm cemaat olarak bulutlara doğru üfleyerek ve dua ederek tedbirimizi aldık. Hiç kimse merak etmesin allah bize yardım edecek.
  • Sayin bakanimiza aldiklari tedbirlerden dolayi tesekkur eder, saygilar sunarim. Pilot Akin Tunca Eyuboglu
  • anlaşılacak bir tarafı yok zaten.laf olsun torba dolsun.
  • Bir önceki yorumdan hiçbirşey anlamadım.dinle imanla ne alakası var konunun? Nasıl bir açıklama yapılmasını bekliyorsunuz?
  • senin gibi bir isinin ehli, ustad aciklama yaptiysa sorun yok demektir!!! kuller ulkemiz semalarina geldiginde evelallah sen ve saz takimin kulleri iman gucunuzle geri puskurtursunuz!!!
  • avrupanin kuzeyi cok tehlikeli ucaklar icin.ama daha türkiye semalarina gelmedi. insallah da gelmez

Antalya'da düzenlenen Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri Semineri'ne katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzlanda'daki yanardağ patlaması sonucu bazı uçak seferlerinin iptal edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Yanardağ patlaması nedeniyle kül bulutlarının yayılması sonucu İstanbul Atatürk Havalimanı ve Antalya Havalimanı'ndaki uçak seferleri iptalleriyle ilgili olarak Bakan Yıldırım, 11 ülkenin havaalanlarının küller ve yabancı cisimlerin pistlere olumsuz etkilerinden dolayı uçuşa kapatıldığını söyledi. Bu nedenle Antalya'dan ülkelerine tatile dönmek isteyen 50 uçağın kaldırılamadığını söyleyen Yıldırım, "Benzer şey İstanbul'da ve Türkiye'nin çeşitli havaalanlarında da var. Misafirlerimize gereken misafir severliği gösteriyoruz. Bu zorunluluktan kaynaklanan bir şey. Yapacak bir şey yok. İnsanların can ve mal emniyeti bizim için her şeyin önünde gelir. Oradan gelen uyarılara göre tekrar program, planlama gözden geçirilir" dedi.

'Kül bulutu birkaç gün içerisinde Türkiye'ye geleceği şeklindeki iddialar var' şeklindeki soru üzerine Bakan Yıldırım, "Bizdeki bilgilere göre şuan da bir tehlike söz konusu değil ama her türlü gelişmeye karşıda tedbirlerimizi alıyoruz" yanıtını verdi.

'Bu durum turizmi nasıl etkiliyor' şeklindeki soru üzerine Bakan Yıldırım, "Meydanlar kapalı olması nedeniyle Türkiye'ye kalkış olmuyor. Bu çok kısa süreli bir durum. Bunun sürekli bir olumsuzluğa dönüşeceğini düşünmüyoruz daha doğrusu öyle ummak istiyoruz. Birkaç gün içinde inşallah her şey yoluna girer" şeklinde konuştu.
 

Bakan Yıldırım'dan "kül bulutu" açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın bakanımızın tedbirlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kül bulutuna alınacak önlem var vede bütün bunları avrupadan saklıyorsunuz demek sırf bu yüzden bizi avrupa birliğine almıyacaklar bakın söölemedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O küller gelir tepemize yağar önlem alan bakanda bakar. Sadece bakar Allahın izniyle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm cemaat olarak bulutlara doğru üfleyerek ve dua ederek tedbirimizi aldık. Hiç kimse merak etmesin allah bize yardım edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin bakanimiza aldiklari tedbirlerden dolayi tesekkur eder, saygilar sunarim. Pilot Akin Tunca Eyuboglu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anlaşılacak bir tarafı yok zaten.laf olsun torba dolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir önceki yorumdan hiçbirşey anlamadım.dinle imanla ne alakası var konunun? Nasıl bir açıklama yapılmasını bekliyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin gibi bir isinin ehli, ustad aciklama yaptiysa sorun yok demektir!!! kuller ulkemiz semalarina geldiginde evelallah sen ve saz takimin kulleri iman gucunuzle geri puskurtursunuz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupanin kuzeyi cok tehlikeli ucaklar icin.ama daha türkiye semalarina gelmedi. insallah da gelmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000