24 Aralık 2012, Pazartesi 13:41:13

ANTALYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Antalya Havalimanı yakınlarındaki Kundu turizm bölgesinde, ormanlık alana bugün öğle saatlerinde Microlight tipi uçak düştü.
  • Allah rahmet etsin ve yakınlarına sabırlar versin. Seni çok özleyeceğiz Yusuf Abicim. İnanamıyorum hala. Hepimize sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Yusuf Abim.
  • basımız sağolsun. ruhu sad olsun. allah yakınlarına sabırlar versin
  • En başta havacılığa aşık bir insandı. Güler yüzlü, temiz kalpli, iyiliksever, ülkesini ve insanını seven, Atatürkçü bir insandı. Tüm havacılık camiasının başı sağolsun. Seni çok özleyeceğiz Yusuf Abicim..
  • Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
  • allah rahmet eylesın amatör ruhlu güzel insan....
  • Allah rahmet eylesin, şahsına münhasır bir kişilği vardı... Mekanı cennet olsun.
  • Güzel insan Yusuf abim (ÇılgınTürk) mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
  • ölen Yusuf mu ? Mustafamı??
  • sizler nasil insansiniz..? yok ucak degilmis, microlightmis falan...yani ucak sinifinda olsa bu arac, olen insanlara daha cok mi aciyacaktiniz? hafif hava araci sinifinda oldugundan o insanlarin degeri daha mi az..? insan yorum yaparken biraz edep, biraz utanc sahibi olur.
  • gezıntıye mı cıkmıslar ucak nasıl dumus sebebı ne bılen varmı ucakla gezıntıye mı cıkıler cok u prarsı varmıs almanın al ıste cok olsada yaramz bogle haram rparalar allah fıtı fıtıl cıkartır

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki ormanlık alana henüz belirlenemeyen bir nedenle microlight tipinde bir uçak düştü.

Kazada, iki kişi hayatını kaybetti. Saat 12.30 sıralarında, sivil havacılık izni ile havalanan microlight uçak, kalkışından 45-50 dakika sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle Lara’da ormanlık alana düştü. Kazada, pilot 55 yaşındaki Yusuf Karaoğlu ile turist olduğu belirtilen 50 yaşındaki Mark Paris hayatını kaybetti.

Uçağın düştüğünü gören çevredeki vatandaşların itfaiyeye haber vermesi üzerine, olay yerine itfaiye, polis, sağlık ekipleri ve sivil havacılık ekipleri geldi. Kaza sonrası uçağın motor bölümünün yerde, kanat kısmının ağaçta asılı kaldığı görüldü. Polis geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Microlight pilotu Yusuf Karaoğlu’nun 2 Ağustos 2011 tarihinde Antalya’nın Serik ilçesi Kadriye beldesinde bir alıveriş merkezinin reklamını yapmak için havalandığı sırada, 300 metre yükseklikten bölgedeki bir golf sahasına düştüğü öğrenildi. Ağır yaralanan Karaoğlu, uzun süre tedavi gördükten sonra taburcu olmuştu.



KAZA YERİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN RESME TIKLAYIN 


 

ANTALYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

murat bayar ~ 11 yıl önce
Allah rahmet etsin ve yakınlarına sabırlar versin. Seni çok özleyeceğiz Yusuf Abicim. İnanamıyorum hala. Hepimize sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Yusuf Abim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokhan gokcay ~ 11 yıl önce
basımız sağolsun. ruhu sad olsun. allah yakınlarına sabırlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yusufabi ~ 11 yıl önce
En başta havacılığa aşık bir insandı. Güler yüzlü, temiz kalpli, iyiliksever, ülkesini ve insanını seven, Atatürkçü bir insandı. Tüm havacılık camiasının başı sağolsun. Seni çok özleyeceğiz Yusuf Abicim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
I Love SunEx ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel insan ~ 11 yıl önce
allah rahmet eylesın amatör ruhlu güzel insan....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gyrocopter ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin, şahsına münhasır bir kişilği vardı... Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 11 yıl önce
Güzel insan Yusuf abim (ÇılgınTürk) mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
ölen Yusuf mu ? Mustafamı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir.. ~ 11 yıl önce
sizler nasil insansiniz..? yok ucak degilmis, microlightmis falan...yani ucak sinifinda olsa bu arac, olen insanlara daha cok mi aciyacaktiniz? hafif hava araci sinifinda oldugundan o insanlarin degeri daha mi az..? insan yorum yaparken biraz edep, biraz utanc sahibi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volvo ~ 11 yıl önce
gezıntıye mı cıkmıslar ucak nasıl dumus sebebı ne bılen varmı ucakla gezıntıye mı cıkıler cok u prarsı varmıs almanın al ıste cok olsada yaramz bogle haram rparalar allah fıtı fıtıl cıkartır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volvo koçum ~ 11 yıl önce
seninle aynı dinde olduğum için utanıyorum. Ama utanması gereken kişi, ben değil, sen olmalısın. Allah seni ıslah etsin. Senden volvo değil bisiklet bile olmaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000