08 Ekim 2013, Salı 08:20:55

ANTALYA'DA 3. HAVALİMANI HEYECANI!

Başbakan Erdoğan, 15 Aralık'ta Alanya'da olacak. Türel "Raylı sistemi unutun. Erdoğan, dev ulaşım projesini Alanya'da açıklayacak" dedi ancak ayrıntı vermedi. AK Parti camiası, bu gizemli müjdeden "Alanya-Manavgat arasında büyük bir havalimanı yapılacak" sonucunu çıkardı...
  • Yorumun hepsi chp zihniyetli akp ye tas koydurmamak daha doğrusu millete hizmet etmemek ...manavgat havaalani istiyorum .ihtiyacı vardır sideye gelmek icin almanya antalya 2 saat te...havaalani side ulaşım 5 saat taksi 75 dk. 120 $ bravo basbakan a allah bsimizdan eksikliğini göstermesim amim ...........
  • Havalimani peak saatler ve peak sezon disinda bombos. Hatta cok sayida sezonluk calisan arkadasimiz yilin 6 ayi is olmadigindan isten cikariliyor. Hangi mantikla havalimani yetmiyor deniyor anlamiyorum.
  • BIRAKIN HAVA YOLUNU FALAN DA ALTERNETİF ULAŞIM ARAÇLARINA BAKIN MANAVGAT İÇİN... ZIRA ZATEN ANTALYA MEYDANI OLDUKÇA YETERLI... KONYA ÜZERINDEN HIZLI TIREN BÖLGEYE ULAŞTIRILABİLİR Mİ? BUNU TARTIŞMAK LAZIM...
  • Arkadaslar, Turkiye'de, birbirinden bagimsiz operasyona musait 2 paralel piste sahip tek havalimani olan Antalya'da kapasite saatte 100 ucak hareketine musait. 2012 yili en kalabalik gunde bile 66 hareket gerceklesti. Kim diyor kapasitesini doldurdu diye..
  • o kadar ölçeksiz yorum var ki biri Antalya'lı olsa bari.Biri tren biri turizm aç der biri bilmem ne der.İşin bilmeyen girmesin olaya Ayt nereye yetiyor.Uçuş okulu var koca orda adamlar kalkacak inecek yer bulamıyolar.uluslararası meydan.İş imkanı millete cıkıcak.Akparti değil Bdp bile yapsa Allah razı olsun derim.PKK'ya destek vermiyor Türklere veriyor derim.Sizin bildiğiniz demokrasi değil bu hacı
  • O kadar yorum yazmışsınız, faydalı birşey olsa yaparlar mı, bir işe yarasa yapılan kalitesiz iş ortaya çıkacak, o sebepten yaramasın biz karaparaya devam diyorlar
  • Gazipaşa Havaalanının büyütülmesini beklerken bölgemiz yine kenara atılıyor.Alanya GZP nin en büyük lokomotifi ve Alanyanın ikinci bir havaalanı olması Gazipaşaya çok zarar verir.ayrıca böyle bir havaalanına ihtiyaç varsa lütfen Gazipaşayı büyütün.Uzun yıllardan sonra Gazipaşa Havaalanı ile aydınlanan istikbalimiz galiba yine kararacak.
  • isterseniz her 50 km araylan havalimani yapilsin, güldürmeyin bizleri! Turizm alanlari kurulcagina, Manavgat gibi bölgeye havalimani kurmaya kalkiyorsunuz! Dogru secimler yaklasiyor!
  • İstanbul'da olduğu gibi (Çorlu var) Antalya'da da üçüncü havalimanı gereksiz. Gerekli olan havalimanlarından da geçen tren ve yerine göre metro. AKP'nin pili bitti benim vergilerimle gerdeğe giriyor. Yap işlet projelerinin bedelini de dış borç, enflasyon, develüasyon, alan vergileri vs olarak ben ödüyorum sonuçta) Belki konu havalimanı değil kurvaziyer limanı filandır gerçi, bir bekleyelim.
  • Antalya havaalanının kapasitesini sorgulayan akpli üst düzey beyefendi ne kadarda havacılık bilgisi sahibi imiş maşallah.antalya havalimanı şu anda uluslararası ölçekteki gerçek paralel üç pistli bir alanımızdır ve ihtiyaca cevap vermektedir.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel, son Alanya ziyaretinde baklayı ağzından çıkardı. Türel, "Yeni bir projemiz var. Bu konuda tüm hazırlıklar tamamlandı. Manavgat sınırlarında hayata geçirilecek bu proje, Alanya'nın da ulaşımdaki tüm sorunlarını çözecek bomba bir yatırım olacak. Bu müjdeyi, Başbakan Erdoğan 15 Aralık'taki Alanya ziyaretinde verecek" dedi.

Partililer, ısrarlı sorularla ayrıntı istediler ancak Türel sadece "Ulaşımla ilgili muhteşem bir proje. Müjdeyi Başbakan verecek" demekle yetindi.

'ANTALYA HAVALİMANI ARTIK YETMİYOR'

AK Parti kulisleri, bu gizemli müjdeden yaklaşık 20 yıldır konuşulan 'Manavgat Havalimanı' sonucunu çıkardı. Yeni Alanya'da yer alan habere göre; AKP'nin üst düzey bir ismi, "Antalya Havalimanı'nın kapasitesi dolmuş durumda. Uçakların iniş ve kalkışlarının ardından hava sirkülasyonu bakımından beklenmesi gereken süre, yoğunluktan beklenemez hale gelmiş. Bu nedenle, ulaşım adına olduğu söylenen bu proje, Manavgat'a büyük bir havalimanı yapımı olabilir" bilgisini verdi. Manavgat Havalimanı ihtimalini TÜRSAB Başkanı Çavuşoğlu'na sorduk.

'MANAVGAT HAVALİMANI GZP'Yİ BİTİRİR'

Çavuşoğlu, "Bence, Manavgat'a yeni bir havalimanı yapmaktansa Alanya-Gazipaşa (GZP) Havalimanı'nın büyütülmesi daha mantıklı. GZP, Alanya'yı, Anamur'u beslediği gibi Manavgat'ı da besleyebilir. Antalya Havalimanı'na 60 kilometre uzaklıkta bulunan Manavgat'ın bir havalimanına ihtiyacı yok. Eğer, Manavgat'a büyük bir havalimanı yapılırsa GZP biter. Çünkü GZP sadece Alanya'nın doğusu ile Anamur'a kadar olan bölgeye hizmet edebilir. Antalya'da üçüncü plana düşer. Alanya turizmine de yansımaları olur" dedi.

'SADECE IC GRUBU YAPABİLİR'

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ise, Manavgat'a yeni bir havalimanını sadece Antalya Havalimanı'nın işletmecisi IC Grubu'nun yapabileceğini belirterek "Başka bir firmaya zaten izin verilmez. Biz yapılacak yatırımı ancak alkışlarız, saygı duyarız. Apronun büyütülmesiyle birlikte GZP, özellikle Alanya bölgesinin istediği noktaya doğru hızla ilerliyor. Manavgat'a da bir havalimanı yapılmasının GZP'yi ve bölgemizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Bence GZP, Alanya ve Anamur için çok farklı bir avantaj sağlıyor. Ve istenildiğinde kolayca büyütülebilecek durumda. Biz GZP'nin bu yönüyle ilgileniyoruz" dedi. 

ANTALYA'DA 3. HAVALİMANI HEYECANI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

manavgatli ~ 11 yıl önce
Yorumun hepsi chp zihniyetli akp ye tas koydurmamak daha doğrusu millete hizmet etmemek ...manavgat havaalani istiyorum .ihtiyacı vardır sideye gelmek icin almanya antalya 2 saat te...havaalani side ulaşım 5 saat taksi 75 dk. 120 $ bravo basbakan a allah bsimizdan eksikliğini göstermesim amim ...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Havalimani peak saatler ve peak sezon disinda bombos. Hatta cok sayida sezonluk calisan arkadasimiz yilin 6 ayi is olmadigindan isten cikariliyor. Hangi mantikla havalimani yetmiyor deniyor anlamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
BIRAKIN HAVA YOLUNU FALAN DA ALTERNETİF ULAŞIM ARAÇLARINA BAKIN MANAVGAT İÇİN... ZIRA ZATEN ANTALYA MEYDANI OLDUKÇA YETERLI... KONYA ÜZERINDEN HIZLI TIREN BÖLGEYE ULAŞTIRILABİLİR Mİ? BUNU TARTIŞMAK LAZIM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arkadaslar, Turkiye'de, birbirinden bagimsiz operasyona musait 2 paralel piste sahip tek havalimani olan Antalya'da kapasite saatte 100 ucak hareketine musait. 2012 yili en kalabalik gunde bile 66 hareket gerceklesti. Kim diyor kapasitesini doldurdu diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 11 yıl önce
o kadar ölçeksiz yorum var ki biri Antalya'lı olsa bari.Biri tren biri turizm aç der biri bilmem ne der.İşin bilmeyen girmesin olaya Ayt nereye yetiyor.Uçuş okulu var koca orda adamlar kalkacak inecek yer bulamıyolar.uluslararası meydan.İş imkanı millete cıkıcak.Akparti değil Bdp bile yapsa Allah razı olsun derim.PKK'ya destek vermiyor Türklere veriyor derim.Sizin bildiğiniz demokrasi değil bu hacı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
birader sen içtin ... ne alaka yorum bu...
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
O kadar yorum yazmışsınız, faydalı birşey olsa yaparlar mı, bir işe yarasa yapılan kalitesiz iş ortaya çıkacak, o sebepten yaramasın biz karaparaya devam diyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANAMURLU ~ 11 yıl önce
Gazipaşa Havaalanının büyütülmesini beklerken bölgemiz yine kenara atılıyor.Alanya GZP nin en büyük lokomotifi ve Alanyanın ikinci bir havaalanı olması Gazipaşaya çok zarar verir.ayrıca böyle bir havaalanına ihtiyaç varsa lütfen Gazipaşayı büyütün.Uzun yıllardan sonra Gazipaşa Havaalanı ile aydınlanan istikbalimiz galiba yine kararacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus agent ~ 11 yıl önce
isterseniz her 50 km araylan havalimani yapilsin, güldürmeyin bizleri! Turizm alanlari kurulcagina, Manavgat gibi bölgeye havalimani kurmaya kalkiyorsunuz! Dogru secimler yaklasiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
İstanbul'da olduğu gibi (Çorlu var) Antalya'da da üçüncü havalimanı gereksiz. Gerekli olan havalimanlarından da geçen tren ve yerine göre metro. AKP'nin pili bitti benim vergilerimle gerdeğe giriyor. Yap işlet projelerinin bedelini de dış borç, enflasyon, develüasyon, alan vergileri vs olarak ben ödüyorum sonuçta) Belki konu havalimanı değil kurvaziyer limanı filandır gerçi, bir bekleyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 11 yıl önce
Antalya havaalanının kapasitesini sorgulayan akpli üst düzey beyefendi ne kadarda havacılık bilgisi sahibi imiş maşallah.antalya havalimanı şu anda uluslararası ölçekteki gerçek paralel üç pistli bir alanımızdır ve ihtiyaca cevap vermektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000