16 Haziran 2009, Salı 08:04:51

Antalya Valisi Yüksel'den H1N1 açıklaması

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Havalimanı'na yerleştirilen termal kameralarla ateş yüksekliği tespit edilen 9 kişinin kontrol edildiğini, ancak bu kişilerde domuz gribine rastlanmadığını açıkladı.
  • Bravo "yuh size"! Doğru söyledin! Antalyada veya Dalamanda her an grip patlar, kontrol sifir!
  • vali bey turizmi zedeler diye, havaalanı personeli maske kullandırtmadı, 3. dünya ülkesi gibiyiz... sağlık personeli eli cebinde bırakın allahınızı severseniz. demeç vermesini çok iyi bilirsiniz.. konuşmayı çok iyi bilirsiniz..
  • Ordaki erkek hemşirelerin yada doktorların çoğu, gelen rus uçaklarında ki rus yolcuların orasına burasına bakmaktan kameraya mı baktıklarını zannediyorsunuz? hergün uçuş yapıorum ve hergün görüyoruz neler yaptıklarını, ve ayrıca uçuş esnasında yolculara sağlık formu doldurttuyoruz,bunları öylesine alıp gidiyorlar,insan bi sayar yolcu sayısıyla aynı mı değilmi diye,geçenlerde 3 yolcu doldurmadı gelen hemşirelere söyledik kadınlar oralı bile olmadı nerde şimdi bunun takibi ciddiyeti? valla Türkiye de yaşamaktan utanıyorum, bişeyi de adam gibi yapsalar şaşarım. hep kaytarmaca hep! insan sağlığının önemi sıfır bizim bu ülkede! Allahın keko adamlarını koyarsanız başa böle olur işte!!
  • Bu konu hafife alınmıyor deniyor ancak yer hizmetleri personeline ne bir maske nede bir eldiven kullandırılıyor.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'ın ziyareti sonrası gazetecilerin domuz gribi salgınına ilişkin sorularını yanıtladı. Antalya Havalimanı'na yerleştirilen 2 termal kamera ile ateş yüksekliği tespit edilen 9 kişinin kontrol altına alındığını ancak bu kişilerde domuz gribine rastlanmadığını açıklayan Vali Yüksel, “İlaç kullanımı ve uçaktaki aşırı strese bağlı ateş yükselmesi tespit edilen bu kişilerde domuz gribine yönelik bir bulgu çıkmadı” dedi.

Devletin domuz gribi salgınına yönelik iyi bir kriz yönetimi ortaya koyduğunun altını çizen Yüksel, hava ve deniz yolu girişlerinde alınan tedbirlerin en üst noktada tutulduğunu belirterek, “Antalya'da hava ve deniz girişlerinde termal kamera ve uzman personelle çok titiz çalışmalar yürütülüyor. Bu konuyu asla hafife almıyoruz” dedi.

Antalya Valisi Yüksel'den H1N1 açıklaması

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bravo "yuh size"! Doğru söyledin! Antalyada veya Dalamanda her an grip patlar, kontrol sifir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
vali bey turizmi zedeler diye, havaalanı personeli maske kullandırtmadı, 3. dünya ülkesi gibiyiz... sağlık personeli eli cebinde bırakın allahınızı severseniz. demeç vermesini çok iyi bilirsiniz.. konuşmayı çok iyi bilirsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ordaki erkek hemşirelerin yada doktorların çoğu, gelen rus uçaklarında ki rus yolcuların orasına burasına bakmaktan kameraya mı baktıklarını zannediyorsunuz? hergün uçuş yapıorum ve hergün görüyoruz neler yaptıklarını, ve ayrıca uçuş esnasında yolculara sağlık formu doldurttuyoruz,bunları öylesine alıp gidiyorlar,insan bi sayar yolcu sayısıyla aynı mı değilmi diye,geçenlerde 3 yolcu doldurmadı gelen hemşirelere söyledik kadınlar oralı bile olmadı nerde şimdi bunun takibi ciddiyeti? valla Türkiye de yaşamaktan utanıyorum, bişeyi de adam gibi yapsalar şaşarım. hep kaytarmaca hep! insan sağlığının önemi sıfır bizim bu ülkede! Allahın keko adamlarını koyarsanız başa böle olur işte!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu konu hafife alınmıyor deniyor ancak yer hizmetleri personeline ne bir maske nede bir eldiven kullandırılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000