09 Ağustos 2015, Pazar 11:15:41

Antalya Havalimanı'nda tüm zamanların rekoru kırıldı

Geçtiğimiz Cumartesi günü bin 11 uçağa ve 176 bin yolcuya hizmet vererek 2015 yolcu rekorunu kıran Antalya Havalimanı dün, tüm zamanların rekorunu kırdı.
  • Teknik hangar yok. Bremze yok. Boyle yogun havalimani avrupada olsa en az 10 ucaklik hangar kapasitesi olur.
  • En kisa zamanda T3 dishatlar terminalini yapmalari gerekiyor.
  • Vahim altı üstü uçağa binip uçaktan iniyorsun , hangi açıdan vahim buldun Antalya yı anlayamadım. Bodrum'un neyi ile karşılaştırıyorsun onuda anlamadım.
  • Bu hafta operasyon gecen haftadan daha rahattı. Bir de su TGS nin yeterince peroneli olsa, olanlar da işe sahip çıksa..
  • Bence antalya havalimanının personeli az ama diğer yönlerden müthiş bir havalimanı BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLERİZZ...
  • Vahim nickname li kişi sen Bodrum'un ve Antalya'nın hafta da kaç ucak yaptığını biliyormusun.Antalyanin haftada yaptığı uçağı onlar ay boyunca yapıyor buna görede Antalya personeli Turkiyede görebileceğin en iyi personeldir.O zaman uçuş larını burdan değil git Bodrum'dan yap.
  • Haberde bir detay eksik olmalı ki kırılan rekorun ne rekoru olduğunu tam anlayamıyorum. Yil boyu toplam yolcu rekoru mu, haftalık mi yıllık mı
  • Tahmin edebilirim. AYT hep turist dolu. Plajlar, discotekler, sokaklar, havalimani her yer dolu. Ne kadar cok turist okadar cok kazanc! Maalesef yarın dönüyorum
  • Elinize saglik Antalya havalimani kendini her alanda gelistirmis ve yetistirmis bir havalimani.Turkiye'nin gurur kaynagi.Cok nazik buldum bagaj tasiyan iscileri en once hatirlamis.Keske her yonetici bu sekilde calisanini onura edebilse.!!Tebrik ederim.Ulkemiz herseyin en iyisine en guzeline laik.!!
  • Ne rekoru ya bu sene sezon çok kötü sıkın kemerleri. En az %35 geriledi turizm. Aaaaaa burası havalimanımıydı ben shopping fest AVM deyim sandım.

Antalya Havalimanı'nda geçtiğimiz Cumartesi günü yolcu bakımından 2015 rekoru 176 bin yolcu ile kırılmıştı. 

Bir hafta sonra Antalya'dan bir rekor haberi daha geldi. 8 Ağustos (dün) itibariyle Antalya Havalimanı bin 14 uçak ve 178 bin yolcuya hizmet vererek, uçak sayısı bakımından tüm zamanların rekorunu kırdı. 

Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, rekoru sosyal medya hesabından duyururken, yoğunluktan en çok etkilenen bagaj personeli ve hava trafik kontrolörleri başta olmak üzere tüm personele teşekkür etti.

Antalya Havalimanı'nda tüm zamanların rekoru kırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Technic ~ 9 yıl önce
Teknik hangar yok. Bremze yok. Boyle yogun havalimani avrupada olsa en az 10 ucaklik hangar kapasitesi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. Dis hatlar ~ 9 yıl önce
En kisa zamanda T3 dishatlar terminalini yapmalari gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farketmez ~ 9 yıl önce
Vahim altı üstü uçağa binip uçaktan iniyorsun , hangi açıdan vahim buldun Antalya yı anlayamadım. Bodrum'un neyi ile karşılaştırıyorsun onuda anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu hafta operasyon gecen haftadan daha rahattı. Bir de su TGS nin yeterince peroneli olsa, olanlar da işe sahip çıksa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baha güven ~ 9 yıl önce
Bence antalya havalimanının personeli az ama diğer yönlerden müthiş bir havalimanı BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLERİZZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydayv ~ 9 yıl önce
Vahim nickname li kişi sen Bodrum'un ve Antalya'nın hafta da kaç ucak yaptığını biliyormusun.Antalyanin haftada yaptığı uçağı onlar ay boyunca yapıyor buna görede Antalya personeli Turkiyede görebileceğin en iyi personeldir.O zaman uçuş larını burdan değil git Bodrum'dan yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Analitik olunuz ~ 9 yıl önce
Haberde bir detay eksik olmalı ki kırılan rekorun ne rekoru olduğunu tam anlayamıyorum. Yil boyu toplam yolcu rekoru mu, haftalık mi yıllık mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 9 yıl önce
bir günde inen kalkan toplam uçak sayısı
android ~ 9 yıl önce
bir günde gelen giden toplam yolcu sayısı 178.000 ve yine bir günde inen kalkan toplam uçak sayısı 1.014.. inanilir gibi değil, koca ist Atatürk Havalimanı bile en yoğun günde gecen sene 178.019 yolcu yapmıştı.
Goudsche kaasje ~ 9 yıl önce
Tahmin edebilirim. AYT hep turist dolu. Plajlar, discotekler, sokaklar, havalimani her yer dolu. Ne kadar cok turist okadar cok kazanc! Maalesef yarın dönüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Elinize saglik Antalya havalimani kendini her alanda gelistirmis ve yetistirmis bir havalimani.Turkiye'nin gurur kaynagi.Cok nazik buldum bagaj tasiyan iscileri en once hatirlamis.Keske her yonetici bu sekilde calisanini onura edebilse.!!Tebrik ederim.Ulkemiz herseyin en iyisine en guzeline laik.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davetsiz bir misafir ~ 9 yıl önce
Ne rekoru ya bu sene sezon çok kötü sıkın kemerleri. En az %35 geriledi turizm. Aaaaaa burası havalimanımıydı ben shopping fest AVM deyim sandım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000