03 Şubat 2016, Çarşamba 20:55:40

Antalya Havalimanı'nda sürpriz gelişme...

İçtaş-Fraport ortaklığında işletilen Antalya Havalimanı'nda genel müdür değişimi yaşandı. Yaklaşık 5 yıl önce göreve getirilen Ersel Göral kendi isteği ile görevinden ayrılınca yerine sürpriz bir isim getirildi. İşte detaylar.
  • mağdur olan güvenlik görevlilerinin haklarını en kisa zamanda vereceğinizi umuyorum Serhat bey .gariban hakkı yiyen bi yönetici olmayın .
  • BANA DAMADINI BAKAN YAPAN BİRİSİNİ HATIRLATTI... :)))
  • İGA'da başladı. Hayırlı olsun.
  • serhat bey öncelikle hayırlı olsun tanıdığımız kadarıyla size güveniyoruz şu şartlarda fedakarlık ve tasarruf lazım bu belli ancak bu tasarrufa üç yıl önce kanunen yasak diye durdurulan ücretsiz izinlerden başlamanız nasıl olacak bilemiyoruz genel müdür ve yardımcılarının altındaki arabalardan başlasanız samimiyetinizi görürdük 170 diye bir ihbar telefonu var ararız bakanlıktan gelirler ücretsiz kanunimi değilmi bakarlar bilginize
  • Bu Görevi onuna kadar hakettiğini düşünüdüğümüz iyi insan Haırlı uğurlu olur inşallah.
  • 2004 de 2.dış hatları inşaası ve işletme başlangıcından beri tanıdığım Antalya Havalimanı'na çok büyük katkıları olan büyük değer , başarılarının devamını diliyoruz abi ...:)
  • Karizma'sın Senin Duruşun Yeter :)
  • Sebebi 3 tür.
  • Görevinde başarılar dilerim inşallah hepimiz için hayırlı olur :)
  • Turgay kircar holding başarilar diler

Antalya Havalimanı Genel Müdürü Ersel Göral ailevi sebeplerden ve İstanbul'da yaşama isteği ile görevinden ayrıldı. ICF yetkilileri ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan Ersel Göral'ın yerine ticaret ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı Serhat Soğukpınar getirildi.

Havalimanı işletmeciliğine Antalya Havalimanı ikinci terminal ile adım atan Serhat Soğukpınar, ticaret ve pazarlama müdürü olarak başarılı çalışmaları ile dikkat çekti.  Ticari ve pazarlama alanlarında önemli işlere imza atan Serhat Soğukpınar bu çalışmalarından dolayı Antalya Havalimanı işletmecisi ICF tarafından ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığına getirildi.

Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Serhat Soğukpınar, havalimanı işletmesinin içinden yetişip genel müdürlüğe yükselen ilk isim oldu.

Havalimanı çalışanları ve sektör tarafından çok sevilen Serhat Soğukpınar'ın, Ersel Göral'dan boşalan genel müdürlüğe getirilmesi çalışanlar tarafından sevinçle  karşılandı.

Saygın bir kişiliğe sahip Serhat Soğukpınar'ın, başarılı bir yönetici profili çizeceği şimdiden konuşulmaya başlandı.

©AirportHaber ÖZEL

Antalya Havalimanı'nda sürpriz gelişme...

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Güvenlik ~ 7 yıl önce
mağdur olan güvenlik görevlilerinin haklarını en kisa zamanda vereceğinizi umuyorum Serhat bey .gariban hakkı yiyen bi yönetici olmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 7 yıl önce
BANA DAMADINI BAKAN YAPAN BİRİSİNİ HATIRLATTI... :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 7 yıl önce
İGA'da başladı. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 8 yıl önce
serhat bey öncelikle hayırlı olsun tanıdığımız kadarıyla size güveniyoruz şu şartlarda fedakarlık ve tasarruf lazım bu belli ancak bu tasarrufa üç yıl önce kanunen yasak diye durdurulan ücretsiz izinlerden başlamanız nasıl olacak bilemiyoruz genel müdür ve yardımcılarının altındaki arabalardan başlasanız samimiyetinizi görürdük 170 diye bir ihbar telefonu var ararız bakanlıktan gelirler ücretsiz kanunimi değilmi bakarlar bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt2 ~ 8 yıl önce
komik olma keşke sadece ücretsiz ile kalsalar, yakında iştem çıkarmalar başlayacak haberin yok, adam sadece hemen gn müd. personel çıkardı imajı vermemek için biraz bekliyor. ama yakındır işten çıkarmalar.
Yakışır ~ 8 yıl önce
Bu Görevi onuna kadar hakettiğini düşünüdüğümüz iyi insan Haırlı uğurlu olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALGI ~ 8 yıl önce
NE HAKKETMESİ LAN SAZAN, ADAM PATRONUN DAMADI
ayt3 ~ 8 yıl önce
Ve başladı...
Büyük Değer ! ~ 8 yıl önce
2004 de 2.dış hatları inşaası ve işletme başlangıcından beri tanıdığım Antalya Havalimanı'na çok büyük katkıları olan büyük değer , başarılarının devamını diliyoruz abi ...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karizma !!! ~ 8 yıl önce
Karizma'sın Senin Duruşun Yeter :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. ~ 8 yıl önce
Sebebi 3 tür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 8 yıl önce
Görevinde başarılar dilerim inşallah hepimiz için hayırlı olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivas ~ 8 yıl önce
Turgay kircar holding başarilar diler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000