18 Şubat 2011, Cuma 20:20:43

ANTALYA HAVALİMANI’NDA ŞOK GELİŞME

Antalya Havalimanı’nda geçtiğimiz ay görevinden istifa eden ICF Antalya Havalimanı Genel Müdürü Ferda Yakar’ın yerine getirilen Hüseyin Dönmez bu görevinde uzun süre kalamadı. İşte AirportHaber’in edindiği bilgiler…
  • yanlis partide üye ha,ha,ha
  • Kim ne derse desin T2 nin eski işletme müdürüde unutulmaz.o kadıncağızda personeli için çok şey yapmıştır.zamanında onun yönetimini beğenmeyenler şimdi mumla arıyorlar.onun zamanında sıkıysa biri birini yemeye çalışsın.haksızlık yapmaya çalışsın.ağzına tükürürdü haksızlık yapanın.konumuna bakmaz haklımı,haksızmı ona bakardı...Personellerinin hastalığına,cenazesinde,düğününda hatta sünnet düğünlerine kadar gider elinden gelen maddi,manevi yardımı yapardı.onun zamanında onca art niyetli kötü insanlara rağmen aile ortamını sağlardı.birdaha AYT terminalleri öyle işletme müdürü görmez onun değer yargılarına sahip birileri başa gelmez.
  • NE FERDA YAKAR NE HÜSEYİN DÖNMEZ....SAMİM AYDIN'I HATIRLAYAN VARMI?ANTALYA HAVALİMANININ EN GÜZEL GÜNLERİYDİ O GÜNLER.DAHA AYT'YE ÖYLE BİR GENEL MÜDÜR GELMEDİ.12 SENE ÇALIŞTIM AYT'DE.GÖNLÜM ANTALYA İLE AMA YALAN RÜZGARI OLMUŞ GİTMİŞ ANTALYA.EKİP RUHU,ARKADAŞLIK KALMAMIŞ GÖRÜNEN.UMARIM EN KISA SÜREDE AŞARLAR BU KAOSU.AMA TEK GERÇEK ŞU."IC GELDİ ANTALYA BOZULDU".KİM NE DERSE DESİN.HER YERE IC KENDİ AİLESİNDEN BİRİLERİNİ YERLEŞTİRDİ.BAYIRDIR,FRAPORT ZAMANLARI BÖYLEMİYDİ?
  • turgay ve abisinden bahsetmişsinde bu işler tek başına olmazki canım.izin vermezler tek başlarına yemelerine.baş ortakdan nede bahsetmedin,ferdasız olmazki bu işler.al gülüm ver gülüm.oh ne güzeldi be hem yüksek maaş al hemde istemem yan cebime koy.yaraaasssınnn.gerçi yararmı onuda allah bilir ya.ah çıkarcılar ah.bu dünya siznde ya öbür taraf ne olacak düşünüyormusunuz..
  • turgay kırçarı getirin terminalin başına kendisi gerçekten havalimanını yeniden ayağa kaldırır yanlız satın almayla mali işlerin başınada onun istediği adamları getirinki daha başarılı olsun bu arada tekniğin tüm işlerinide abisi yapsınki başarı üstüne başarı kazansın terminalimiz...
  • ferda için 4 yorum yazan da aynı kişi
  • Sn.Ferda Bey'in tekrar geri gelmesini istiyoruz.Kendisinden daha iyi birisini düşünemiyorum.
  • Şok falan değil. AYT havalimanının durumu zaten belli. Hep bu vaziyette yönetildi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yaz sezonu başlamadan Ferda Beyin göreve dönmesi lazım.
Havacılık sektörüne uzun süre çeşitli görevlerde hizmet verdikten sonra Antalya Havalimanı İkinci Dış Hatlar Terminali Genel Müdürü genel müdürlüğü görevine getirilen Ferda Yakar bu görevini başarı ile sürdürürken Çeçen Grup ve Fraport’un ortaklığında işletme ihalesi alınan Antalya Havalimanı Terminalleri’nin başına getirilmişti.

Ferda Yakar ani bir kararla Ocak ayında görevinden istifa etmişti. Antalya Havalimanları işletmecisi ICF yönetimi tarafından göreve getirilen Hüseyin Dönmez de bu görevinden istifa etti. Genel müdürlük makamında bir ay dahi kalamayan Hüseyin Dönmez’in görevden ayrılmasının ailevi sebeplerden olduğu iddia edildi.

Hüseyin Dönmez’in İstanbul’da yaşayan eşinin Antalya’ya taşınmak istememesi üzerine Dönmez’in bu kararı aldığı ifade ediliyor. Bugün öğlen saatlerinde ICF yönetimine kararını ileten Hüseyin Dönmez’in öğleden sonra İstanbul’a gittiği bildiriliyor.

AirportHaber.com Özel

ANTALYA HAVALİMANI’NDA ŞOK GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
yanlis partide üye ha,ha,ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kim ne derse desin T2 nin eski işletme müdürüde unutulmaz.o kadıncağızda personeli için çok şey yapmıştır.zamanında onun yönetimini beğenmeyenler şimdi mumla arıyorlar.onun zamanında sıkıysa biri birini yemeye çalışsın.haksızlık yapmaya çalışsın.ağzına tükürürdü haksızlık yapanın.konumuna bakmaz haklımı,haksızmı ona bakardı...Personellerinin hastalığına,cenazesinde,düğününda hatta sünnet düğünlerine kadar gider elinden gelen maddi,manevi yardımı yapardı.onun zamanında onca art niyetli kötü insanlara rağmen aile ortamını sağlardı.birdaha AYT terminalleri öyle işletme müdürü görmez onun değer yargılarına sahip birileri başa gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NE FERDA YAKAR NE HÜSEYİN DÖNMEZ....SAMİM AYDIN'I HATIRLAYAN VARMI?ANTALYA HAVALİMANININ EN GÜZEL GÜNLERİYDİ O GÜNLER.DAHA AYT'YE ÖYLE BİR GENEL MÜDÜR GELMEDİ.12 SENE ÇALIŞTIM AYT'DE.GÖNLÜM ANTALYA İLE AMA YALAN RÜZGARI OLMUŞ GİTMİŞ ANTALYA.EKİP RUHU,ARKADAŞLIK KALMAMIŞ GÖRÜNEN.UMARIM EN KISA SÜREDE AŞARLAR BU KAOSU.AMA TEK GERÇEK ŞU."IC GELDİ ANTALYA BOZULDU".KİM NE DERSE DESİN.HER YERE IC KENDİ AİLESİNDEN BİRİLERİNİ YERLEŞTİRDİ.BAYIRDIR,FRAPORT ZAMANLARI BÖYLEMİYDİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
turgay ve abisinden bahsetmişsinde bu işler tek başına olmazki canım.izin vermezler tek başlarına yemelerine.baş ortakdan nede bahsetmedin,ferdasız olmazki bu işler.al gülüm ver gülüm.oh ne güzeldi be hem yüksek maaş al hemde istemem yan cebime koy.yaraaasssınnn.gerçi yararmı onuda allah bilir ya.ah çıkarcılar ah.bu dünya siznde ya öbür taraf ne olacak düşünüyormusunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
turgay kırçarı getirin terminalin başına kendisi gerçekten havalimanını yeniden ayağa kaldırır yanlız satın almayla mali işlerin başınada onun istediği adamları getirinki daha başarılı olsun bu arada tekniğin tüm işlerinide abisi yapsınki başarı üstüne başarı kazansın terminalimiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ferda için 4 yorum yazan da aynı kişi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn.Ferda Bey'in tekrar geri gelmesini istiyoruz.Kendisinden daha iyi birisini düşünemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şok falan değil. AYT havalimanının durumu zaten belli. Hep bu vaziyette yönetildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yaz sezonu başlamadan Ferda Beyin göreve dönmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000