08 Temmuz 2008, Salı 07:21:46

Antalya Havalimanı'nda Kırkpınar coşkusu

Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Ekrem Yavuz'u mağlup etmeyi başaran Recep Kara, başpehlivanlık unvânını kazandıktan sonra dün memleketi Antalya'da davul zurna eşliğinde karşılandı.

Antalya Havalimanı İç hatlar terminalinde çiçeklerle karşılayan yakınları ve güreşseverler Kırkpınar pehlivanını omuzlarına alarak araca bindirdiler.

647. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, başpehlivan olan Recep Kara memleketi Antalya'da büyük bir şölenle karşılandı. Antalya havalimanı önünde toplanan yakınları ve güreş severler, başpehlivanı davul zurna ile karşılayıp boynuna çiçekten yapılmış çelenk astılar. Kupa ve altın kemerle birlikte havalimanından çıkan başpehlivan, iç hatlar terminalinde yakınlarıyla tek tek kucaklaştı.

Böyle bir gururu Antalya'ya kazandırdığı için çok mutlu olduğunu belirten başpehlivan, bu gururu taşımanın onurunu yaşadığını söyledi. Daha sonra başpehlivanı omuzlarına alan yakınları en büyük pehlivan bizim pehlivanımız diye slogan attı. Daha sonra Belek Belediyesi tarafından hazırlanan araca binen başpehlivan oluşturulan konvoy eşliğinde Belek Beldesine gitti.

 

Antalya Havalimanı'nda Kırkpınar coşkusu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000