06 Ocak 2010, Çarşamba 08:05:27

Antalya Havalimanı'nda intihar...

Antalya'da tatilini geçirdikten sonra Almanya'ya gitmek üzere uçak bileti satın alan Hollandalı turist, Antalya Havalimanı içinde uçağa biniş işlemlerinin yapıldığı bölümden atlayarak intihar etti...
  • Ne yetkililer var. Sanki psikolog. Adamın dengesiz davranışlarda bulunduğunu ve psikolojik rahatsızlığı olduğunu anlamış... Bravo valla o yetkiliye....

Alınan bilgiye göre, 24 Aralık'ta Antalya'ya tatile gelen 58 yaşındaki Hollandalı turist Hubertus Van Geldrop, tatilinin ardından ülkesine dönmek üzere bilet satın aldı. Hollanda'ya giden uçağı kaçıran Geldrop, kendisini Antalya'ya getiren turizm firması yetkilileriyle görüşerek, Almanya'ya giden uçaktan bilet satın almak istediğini söyledi.

Firma görevlilerince işlemleri tamamlanan Geldrop, uçağına binmek üzere Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin birinci katına çıktı. Burada beklerken kontrol noktasındaki demir korkuluklara tırmanan Geldrop, kendisini fark eden görevlilerin müdahale etmesine fırsat bırakmadan kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan Geldrop, olay yerinde hayatını kaybetti.

Geldrop'un cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Geldrop'un ailesine henüz ulaşılamadığı, Hollanda Konsolosluğuna konuyla ilgili bilgi verildiği bildirildi.

Hollandalı turistin bilet işlemlerini gerçekleştiren firma yetkilileri, Geldrop'un önce ülkesine dönmek üzere bilet satın aldığını, bu uçağı kaçırınca kendilerinden Almanya'ya gitmek için bilet ayarlamalarını istediğini kaydetti.

Firma yetkilileri, Geldrop'un uçağına binmek üzere otelinden geç çıktığını, havalimanında da önce turizm firması görevlileriyle tartıştığını, bunun üzerine görevlilerce güvenlik güçlerinden yardım istendiğini bildirdi.

Yetkililer, güvenlik görevlilerince uyarılan Hollandalı turistin dengesiz hareketlerinin olduğunu ve psikolojik sorunları bulunabileceğini belirtti.

Türkiye Turizm

Antalya Havalimanı'nda intihar...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yetkililer var. Sanki psikolog. Adamın dengesiz davranışlarda bulunduğunu ve psikolojik rahatsızlığı olduğunu anlamış... Bravo valla o yetkiliye....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000